• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پشتیبانی کنکوری های 91 در سمپادیا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پشتیبانی کنکوری های 91 در سمپادیا

منم چند وقت پیش کنکور دادم . یعنی سال 90 به قول دوستان! رشتم ریاضیه و تخصصم توی فیزیکه بعد ریاضی(المپیادی بودم) . توی شیمی فاجعه هستم هرچند فکر کنم حدود 70% زده باشم ( شیمی امسال راحت بود! ;) ) توی عمومی هام هم دینی قویم در حد 100% زدم بعد زبان وبعد ادبیات و بعدشم عربی که خیلی زده باشم 45% هست! در مجموع توی فیزیک می تونید حساب کنید منو ولی بیشتر از این روی چجوری خوندن و چی خوندن و بررسی کارنامه و آزمون ها و .... :-h

منم کنکوریه ریاضیم.
دست کسانی که در این طرح زحمت می کشن درد نکنه مرسی طرح خوبیه =D>

سلام! من سال دیگه کنکور دارم ;D رشته م هم تجربیه
طرح خوبیه,دست همه درد نکنه :)

سال 91 كنكور ميدم. رياضي
مرسي از طرح خوبتون.
كي دسترسي پيدا مي كنيم؟

× منم که معرف حضور هستم :دی

من فکر می کنم که بهتر دوستانی علاقه به کمک دارن اسم و رسومشون رو بدن و کسایی که مشاوره می خوان از بین اون ها با توجه به علاقشون یکی رو انتخاب کنن و خلاصه این دو نفر ببینن می تونن باهم باشن یا نه.البته به نظرم ترجیحا تو یه شهر باشن بهتره

سلام..منم کنکوری 90 تجربی بودم ....توی زبان و عربی و توی درس های اختصاصی جز زیست هم خیلی میتونم کمک کنم .. در هر حال در خدمتم و هر کمکی از دستم بر میاد برای 91ای های تجربی انجام میدم

منم امسال کنکور دادم

خوراکم هم هندسه و گسسته و ریاضیه

یه پیشنهاد من زیاد از این تاپیک خبر ندارم ولی به نظرم مهمتر از درسا بخش مشاوره ی کنکوره این که چه موقع چه احساساتی به کنکوریا دست میده و بهتره چه کارایی بکنن

چون اگه اونایی که کنکور دادن به سال گذشتشون نگاه کنن متوجه میشن که مشکلات غیردرسی بیشتر وقت و انرژیشون رو میگرفت

منم کنکوری سابقم.دوست دارم پشتیبان کنکوری های سال بعدی باشم.
رشتمم ریاضه.حالا باید چیکار کنم؟

Back
بالا