- شروع کننده موضوع
dr.eniac
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی نیشابور
- دانشگاه
- علومپزشکی مازندران
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
سلام
بچه ها یه سرور اختصاصی هست با سرعتی نزدیک به 100 برابر سرعت معمول ،
سرورش امروز ساعت 5 ریست میشه ، خواستم اینجا بگم تا هرکس میخواد به من پیغام بده تا بگم کجا ثبت نام کنه !
آقا سرعتش 100 برابره یعنی عمرا بیکار نیستین توش !
سرورش هم خیلی باحاله ، قول میدم خوشتون بیاد ،
فکر کنم خیلی لذت بخش باشه چندتا اکانت از بچه های سمپادیا باهم بریم یه منطقه و بازی کنیم ، خودم موفقیتمونو تضمین میکنم
فقط خواهشا خواهشا لطف کنین بیاین بگین و همون ساعت 5 ثبت نام کنین ، چون سرعت بالاست حتی 1 ساعت دیر ثبت نام کردن میتونه بهتون کلی صدمه بزنه توی ادامه کار !
آقا بیاین دیگه !
با تشکر .
بچه ها اضافه میکنم این سرور گلد مجانی میده ! یعنی به همه آخر هفته ها گلد داده میشه و میتونین با خیال راحت از تراوین لذت کامل رو ببرین !
اگه رتبتون خوب باشه میتونین گلد بیشتری بگیرین!
خواهشا بیاین ، خواهش کردم ازتون !
دوستان همینجا هم اعلام آمادگی کنن چون لازه که تیم درست کنیم و حداقل توی هر تیم دو نفر بازیکن باشن !!
سوالی هم داشتین بپرسین
تا الان دوستان زیر اعلام آمادگی کردن :
Meli
شـــایــان M پرور!!!
بچه ها یه سرور اختصاصی هست با سرعتی نزدیک به 100 برابر سرعت معمول ،
سرورش امروز ساعت 5 ریست میشه ، خواستم اینجا بگم تا هرکس میخواد به من پیغام بده تا بگم کجا ثبت نام کنه !
آقا سرعتش 100 برابره یعنی عمرا بیکار نیستین توش !
سرورش هم خیلی باحاله ، قول میدم خوشتون بیاد ،
فکر کنم خیلی لذت بخش باشه چندتا اکانت از بچه های سمپادیا باهم بریم یه منطقه و بازی کنیم ، خودم موفقیتمونو تضمین میکنم
فقط خواهشا خواهشا لطف کنین بیاین بگین و همون ساعت 5 ثبت نام کنین ، چون سرعت بالاست حتی 1 ساعت دیر ثبت نام کردن میتونه بهتون کلی صدمه بزنه توی ادامه کار !
آقا بیاین دیگه !
با تشکر .
بچه ها اضافه میکنم این سرور گلد مجانی میده ! یعنی به همه آخر هفته ها گلد داده میشه و میتونین با خیال راحت از تراوین لذت کامل رو ببرین !
اگه رتبتون خوب باشه میتونین گلد بیشتری بگیرین!
خواهشا بیاین ، خواهش کردم ازتون !
دوستان همینجا هم اعلام آمادگی کنن چون لازه که تیم درست کنیم و حداقل توی هر تیم دو نفر بازیکن باشن !!
سوالی هم داشتین بپرسین
تا الان دوستان زیر اعلام آمادگی کردن :
Meli
شـــایــان M پرور!!!