• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

روزي كه اولين نمره كمتو به مامانت نشون دادي

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع naseri
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : روزي كه اولين نمره كمتو به مامانت نشون دادي

من اصا خبر امتحانای کلاسی رو به مامیم و بابام نمیدم...وقتی امتحان تموم شد اگه نمرم خوب شد میگم.اگه بد شد؛اصا کسی امتحان داده؟
ولی مامیم خدایی چیزی نمیگه .... میگه نمره واسم مهم نی...
اما امسال بعدامتحان ترم آزمایشش کردم گفتم مامان ریاضیمو کم شم ایراد داره؟ گف: نه عزیزم نمره وا3من اصا مهم نی...
بعد 2 ساعت بعد ؛ اومد تو اتاقم خیلی آروم گف: ویدا یعتی خیلی کم میشی؟
ازاین اتفاقا زیاد افتاده...
ولی بابام همون موقع ابراز احساسات میکنه چیزی نمیگه ها فقط با چشماش همه چی رو بهت میفهمونه....

از اون جایی که املام خیلی قویه و قوی بوده دوم دبستان 13 شدم بعد تصمیم گرفتم نگم بابام که اومد دنبالم گفتم سلام بابا املامو 13 شدم ;D :-L
بابام گفت خسته نباشی :-" به مامانمم رسیدم خونه گفتم ( یادم نمی یاد چی دقیقا گفت ) بعد مامانم برام املا می گفت املای بعدیو که 20 شدم دیگه نگفت :-L

هیچ .چهارم ابتدایی چون جهشی خونده بودم سومو درست بلد نبودم.اولین امتحانو شدم 16.5...... :-??
مامانم هیچی نگفت خلاص ;D ;D ;D ;D ;D

به نقل از Dr.Eniac :
نچ نچ نچ !! [-(
به خدا زشته ! بده ! فکر حرف مردم نیستین ؟ به خدا دبیرستانی شدین زشته نمره بالای 18 تو کارنامتون باشه این نمره ها چیه میگین اینجا بعد مردم میرن میگن سمپادیها خرخونن ؟؟؟
دبیرستانی باید دوستشو که میبینه بگه چندتا تجدید اوردی ؟ اگه زیر سه تا گفت پیلش کنه شیرینی بگیره ...
واقعا دارم نا امید میشم از این جماعت ...
علی داداش جمع کن بریم اینجا جای ما نیست ، میریم یه سایت میزنیم فقط کسایی که نمرشون پایینه بیان عضو شن :-"
quote]
اقای خاک خورده ببخشیدا مزاحم شدم اما میشه بگین شما خودتون نمرهاتون در چه حدی بوده.
عرا اگه تو خرخون نبوده باشی.

.........

دوم دبستان :-"
یه امتحان علوم تستی گرفتن 5 تا تست اشتباه زدم یکی دیگه از دوستام هم که گند زده بود قرار شد به مامان هامون نگیم دلم نیومد نگم به مامان نگم بش گفتم X_X
چقدر خندیدم
اووووووووووووووخی
برگه مچاله ی مچاله بود کاش نگهش داشته بودم

یه بار فیزیک 15 شده بودم گفتم مامان :x
گفت چته حالت خوبه؟
گفتم مامانیه چیزی بگم باور کن راس میگما :)امتحان فیزیک از 16 نمره 15 شدم گفت افرین حتما یه نمررو دقت نکردی از این به بعد حواستو جمع کن گفتم باشه ;))

من کلا برام نمره مهم نی
و به خاطر همین هر عکس العملی که از والدینمم ببینم خیلی برام مهم نی. [-(
مهم اینکه یاد بگیری واشکالات رفع شه نه نمره بگیری [-(

سر تست ادبیات یادم رفته بود شعر حفظی هم میده معلمم نامردی نکرده بود 4 نمره شعر حفظی داده بود دیگه منم با کمک طبع شاعریم از خودم قافیه و وزن و آهنگ جور کردم کلی شعر تحریف کردم که حداقل به بیست پنج صدم به خاطر طبع شاعریم بده [-o< آخر سر همون 16 رو داد بعد مامانم شعرارو می خوند می گفت اا تو که همه رو نوشتی چرا ازت کم کرده؟؟؟ ;D ;D ;D

Back
بالا