• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ساختمان پزشکان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع smartgirl
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ساختمان پزشکان رو میبینید؟

• رای‌دهندگان
    186
پاسخ : ساختمان پزشکان

واااااااااای ! این چیه ؟!
"همون قسمت هاي اول اين سريال اگر يادتون باشه برادر نيما (يعني ناصر) از زندان آزاد شده و اومده بود خونه نيما . حالا چه جوري اومده بود ؟ نيما بيدار شد ديد ناصر نشسته توي خونشون داره يک چيزي مي خوره ! زن نيما هم توي اتاق ديگري خوابيده بود . حالا نيما ميخواست بره سر کار ولي ناصر اصرار داشت من مي خوام بمونم خونه و زن داداشم رو ببينم و نيما ميگفت حالا برو خونه ي بابا من شب اومدم بيا ببين ولي ناصر اصرار داشت بمونه توي خونه تا نازنين بيدار بشه و ببينتش . البته قربون صدقه هاي نازنين و ناصر در قسمت بعد و اينکه نازنين چقدر ايشون رو قبول داره هم در ادامه همين اصرار ها بود."
اینجاس : http://www.takhribchimajazi.ir/hamsangaran/45-jelveha/1269-sakhteman-pezeshkan
ینی اصن فک نمیکنن که این فیلمه ! فک کنم توقع داشتن نویسنده رساله بزاره جلوش از رو اون فیلم نامرو بنویسه ! #:-S

به نقل از ریــحــانــه :
واااااااااای ! این چیه ؟!
"همون قسمت هاي اول اين سريال اگر يادتون باشه برادر نيما (يعني ناصر) از زندان آزاد شده و اومده بود خونه نيما . حالا چه جوري اومده بود ؟ نيما بيدار شد ديد ناصر نشسته توي خونشون داره يک چيزي مي خوره ! زن نيما هم توي اتاق ديگري خوابيده بود . حالا نيما ميخواست بره سر کار ولي ناصر اصرار داشت من مي خوام بمونم خونه و زن داداشم رو ببينم و نيما ميگفت حالا برو خونه ي بابا من شب اومدم بيا ببين ولي ناصر اصرار داشت بمونه توي خونه تا نازنين بيدار بشه و ببينتش . البته قربون صدقه هاي نازنين و ناصر در قسمت بعد و اينکه نازنين چقدر ايشون رو قبول داره هم در ادامه همين اصرار ها بود."
اینجاس : http://www.takhribchimajazi.ir/hamsangaran/45-jelveha/1269-sakhteman-pezeshkan
ینی اصن فک نمیکنن که این فیلمه ! فک کنم توقع داشتن نویسنده رساله بزاره جلوش از رو اون فیلم نامرو بنویسه ! #:-S

این سایتی که گزاشتی جز مزخرف چیز دیگه ای نزاشته ! آی هِیت ایت !!! ;D

من تو این سریال راستش از "نازنین" خیلی خوشم اومده....
خیلی خوشگله............ ;D

به نقل از 007 :
only shirzad!!!! <:-P
realyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy? :))
Exactly ;D
هركودومو ميبينم ياد يه كلمه ميفتم
نيما:اساسا ;D(بدبخت هر دفعه ميخواد كاري بكنه خرابترش ميكنه و هيچوقت بلد نيست از خودش دفاع كنه) :-<
ناصر:دستتوبكش درست صحبت كن :))(ادم فرصت طلب كه فقط بفكر خودشه وهلي هميشه عزيزتر ازنيماست)
شيرزاد:اواواقعا؟؟ ;))(فقط واسه خندست و ادم هميشه به مغزش شك ميكنه ;D)

شیرزاد که واقعا لج ادمو در میاره
ولی خداییش قشنگ بازی میکنه

من خوشم میاد از ساختـمان پزشکان ؛ واسـه خنـده خوبه ! :-"
شقـایق دهقـان عالـی باری میکنه ! :x

منم بدم نمی آد کلی می خندیم ولی این بی عقلی شیرزاده و دست و پا چلفتی نیما بعضی وقتا آدمو کفری می کنه

به نقل از مهسا.ق :
منم بدم نمی آد کلی می خندیم ولی این بی عقلی شیرزاده و دست و پا چلفتی نیما بعضی وقتا آدمو کفری می کنه
چرا کفری میشی ؟ ;D طنزه دیگه ! نباید حرص بخوری بشین بخند ! ;D

من خ ُ خوشم اومد از سریالش ولی واقعا شوخیاش در اون حدی نیس که برسین به این حالت => =)) اصولَن در همین حد می مونه => ;D یا نهایت :))
سبک ِ خیلی از مجموعه های طنزَم هس این . ترجیحَن لبخند
ولی خ بعضی قسمتا یه ایرادی که داره اینه که از این قسمت می ره به قسمت ِ بعدی انگار پرش کرده . ینی از قسمت ِ قبل هیچ خبری نی . البته سریالای ِ قسمت قسمت همینطورین ( عبارت مناسبتری پیدا نکردم ) ولی خ بعضی وختا چیزای مهمترم که رو روند داستان یکم تاثیر می ذاره از این قسمت به اون قسمت حذف می شه . ینی دیگه نیس . نمی دونَم شایدم بخاطر متفاوت بودن نویسنده ها باشه .

نمی دونَم شایدم بخاطر متفاوت بودن نویسنده ها باشه .
اون قسمتایی که دنباله دارن ، نویسنده هاش یکی ان ! عوض نمیشن
من خ ُ خوشم اومد از سریالش ولی واقعا شوخیاش در اون حدی نیس که برسین به این حالت => =)) اصولَن در همین حد می مونه => ;D یا نهایت :))
خداییش سر اون صجنه ی " هل کنید هل کنید وااای " خانوم شیرزاد تو اتاق نیما با هومن ، وقتی که پدر هومن میخواست بیاد ، اینجوری نبود =)) ؟ یا اون صحنه ی دستا بالا چشا رو میز ؟!
کلی از این صحنه ها تا حالا بوده که من همش اینجوری شدم =)) ، البته فقط من نبودم ، خیلیا اینجوری شدن ، اینکه شما نمی خندی به خودت مربوطه ، یا دقت نمی کنی ، یا اینکه کلا" دوست نداری بخندی

Back
بالا