توی اینترنت سرچ کنین داونلودشم میاره ولی مطمینا خیلی طول میکشه تا داونلود شه چون25قسمته،هر قسمتشم یک ساعت و خرده ایه.
اگه از یکی از فامیلاتون یا دوستی،آشنایی،کسی...بگیری باصرفه تره
ماپارسال بابچه ها اِف فُر تشکیل دادیم
من که این فیلمُ 2 سال پیش دیدم ولی خداییش جیهو روخعلی دوست داشتم جاندی روهم همینطور ولی من تو اِف فُر گوجون پیو بودم
به نظرم فیلم خیلی قشنگی بود ودغدقه (؟)های یه سری بچه های دبیرستانی روجالب بیان کرده بود
کلا عشقه پسران فراترازگل
ماتومدرسه هم آهنگاشومیخوندیم
سلام منم یکی از دوستام از بس از این کره ای تعریف کرد خواستم ببینمش داد بهم تو 2 روز با خوابیدن فقط برا 4 ساع :-\ت تابستون پیارسال دیدمش اول خیلی باهاش حال می کردم به قول بعضی الان می فهمم که فقط برا وقت گذرونی خوب بوده از اون موقعه هم اعتیاد شدید پیدا کرده بودم به این اهنگایه کره ای هی می رفتم دانلود می کردم از درس و مشق افتاده بودم که با تلاش فراوان تونستم ترک کنم(واقعا اصطلاحش همینه) ولی هنوزم بعضی اوقات وقتی خیلی دلم می خواد بعضی اهنگارو گوش می کنم توصیه ام اینه که اگه بیکارین خیلی می ارزه که 1 بار ببینین
داره تو کانال mbc میذارتش با دوبله ی عربی خیلی خوب بود ولی آهنگاش کره ای بود خیلی دوبله هاش مصنوعی بود به نظر من دیروز قسمت اول یا دومش بود فکر کنم ساعت 9-10 صبح (صرفا جهت اطلاع و خنده و یاداواری خاطرات( البته این آخری برا خودم بود) )
منم این فیلمو 2 بار تابستون دیدم به عنوان اولین فیلمی که این شکلی نگاه کردم . خ قشنگ بود به نظرم ینی به هر حال این قدر بود که تماشاچی رو جذب کنه و تا آخر بکشونه و تو بعضی صحنه ها واقعا احساساتشو برانگیزونه . ولی در جواب یکی که گفته بود هیچ مفهوم و فایده ای نداره ، خب اره خ از درام ها و سریال هایی که میبینیم خ مفید و اموزنده نیست و فک نمی کنم اغلب ما بتونیم همچین ادعایی کنیم که اصلا این طور فیلمل رو نمی بینیم تا وقتمون تلف نشه اما به هر حال برای تفریح خ خ قشنگ بود و در ضمن این سریال تو کره هم خ ازش استقبال شده که یکی از دلایلش حضور کیم هیون جون ( یون جیحو ) و لی مین هو ( گو جون پیو ) خواننده و بازیگر مشهور کره بوده
ولی واقعا ایم موضوعش که یه پسر پولدار عاشق یه دختر فقیر میشه . اولش باهم دعوا میکنن و لجبازی میکنن بعد که پسره دختره رو عاشق خودش کرد ، مامان پسره هی دخره رو اذیت میکنه تا این که دختره منصرف شه و پسرش رو ول کنه . بعد این که دوباره به سختی به هم رسیدن پسره تصادف میکنه و حافظشو و دقیقا همون قسمتی که دختره توش بوده از دست میده . خلاصه بعد یه مدت یادش میاد و 2 پرنده عاشق بهم میرسن
ینی این مدل سناریو تو خ از فیلما کره ای هست مثال بارزش secret garde هست که اصلش همینه واسه جدید شدن داستان روح دختر و پسره فقط باهم عوض میشه . اونم بد نیس . تیکه هایی که باهم عوض میشن جالبه اگه خواستین ببینین