در مقابل یه حیوون وحشی چیکار میکنید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع meli
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
:|وایمیستم تورو نگاه میکنم
حیوونه وحشی کجا بود بابا
فعلا ک حیوونا از ما میترسن ن ما :|

من که هفته ای یه بار اینجوری بیدار میشم

بعدش می فهمم که مجدد خوابم

جدیدا دیگه داریم باهم رفیق میشیم

همونجا از پنجره خودمو میندازم بیرون...
نمیترسم..
چندشم میشه ...:-"

تو واقعیت بهترین کار اینه که شما هم جلوش وحشی بازی دربیارین و نشون بدید میخواید بهش حمله کنید ... من چند بار روی سگ تست کردم جواب میده ... روی باقی حیوانات هم شاید 1 دقیقه به عمرتون اضافه کنه وگرنه هر لحظه ای که ترستون رو نشون بدید و فرار کنید در همون لحظه میپره روتون و الفاتحه

فرار

به نظرتون حیوون وحشی خودش منو ببینه نمیگرخه؟؟؟:-?

خودمو میزنم به مردن :))
میرم بالای درخت :-"
یه چیزی پرت می کنم سمتش :-?

قاعدتا کاری جز جیغ و داد نمیتونم بکنم و البته سکته ولی خب درستش اینه که خودمو به مردن بزنم

خب از اونجایی که میشه گفت من توی اتاقم زرادخانه مخصوص خودم رو دارم با اولین چیزی که فکر کنم روش موثره بهش حمله میکنم:D
که معمولا نزدیک ترینش گورخای هستش:) کاش با ی ضرب بمیره لازم نباشه تق تق،تق تق بکوبم بعد هم نمیره:-w

من یه چوب یه متر و خورده ای تو اتاقم دارم که همیشه در دستانمه یا کنارمه اگه بعد از دیدن من نگرخید با اون چوبه انوقد میزنم تو سرش که بمیره
تو گیلکی به این چوبا میگن کولاکَت

فحش میزارم هرکی منو بخوره خره:))
اهمیت نداد میز کناریمو پرت میکنم لپتاپ رو ورمیدارم میزنم به چاک:| حتی شده از پنجره میپرم
خلاصه زنده میمونم تا بتونم فصل جدید اتک ان تایتان سینمایی سنپای بانی گرل و..... قبل مرگ ببینم:-"

فحشش میدیم به زبون خودمون و با پرتاب سنگ (بَرد) به دل خطر می رویم.
نظرت چینه برار؟ @Mr.Nik

اگه نر بود با لگد میرم تو بیضه‌هاش
باید خودت رو برسونی به پشت سرش که صد البته اون نمی زاره .

اگه سگ باشه (همینایی که دو و بر خودمون هستن ) بهش حمله می کنم ولی کفتار و پلنگ رو نمی شه کاری کرد باید با آرامش کشید عقب.(اون ظاهر غضب ناک رو نباید از دست داد.)

اولا بستگی به اون حیوون داره مثلا اگر سگ باشه میپرم رو کمد یا میز مطالعه حالا اگرم نشد چ میشه کرد یه مداد بر میدارم میرم به جنگش :-w :-w اگرم شیری ببری ازینا بود هیچی وصیت نامه رو مینویسم میندازم گوشه:D

تصور کنید شاد خندون از خواب بیدار میشوید ناگهان چشمتون به یک حیوون وحشی میافتد که در اتاق
شماست!!! چه عکس العملی از خودتون نشون میدید؟؟؟؟
(حتما خلاقیت توش بکار ببرید!!!)
قبل از اینکه منو بخوره سکته‌ میکنم!

Back
بالا