پاسخ : بدترین و ناجوانمردانه ترین انتخاب های جایزه اسکا
به نقل از NADIMATRIX :
این فیلم به هیچ وجه قصدش به تصویر کشیدن زندگی سربازای آمریکایی تو عراق نیست . تو این فیلم جیمز طوری رفتار میکنه که انگار اومده 13 بدر و عراق رو مثل کف دستش میشناسه و اونقدر با خونسردی میره بالای سر بمب که انگار همون لحظه بهش وحی شده که چکار باید بکنه !!!
برای کسی که 873 تا بمب خنثی کرده، باید هم مثل 13 بدر باشه !
اون قسمت « عراق رو مثل کف دستش میشناسه » چه ربطی داشت ؟!!
به نقل از NADIMATRIX :
در طول فیلم هیچ اثری از موسیقی متن نیست و کاملا فیلم در سکوت مطلق فرو میره و در صحنه های برخورد با بمب دقیقا آهنگی رو که به تقلید از Mission Impossible 3 ساخته شده در فیلم پخش میشه . که واقعا واسه من تقلید تا این اندازه عجیب بود
این که در صحنه های اکشن همسان، یک آهنگ آشنا محیط رو جذاب تر میکنه، یک چیز ثابت شدست ! حداقل برای من !
و در این مورد که موسیقی متنی به کار نرفته، خودش یک نوع خلاقیته !
به نقل از NADIMATRIX :
جیمز کلا زیر تختش یه سبد داره که کل وسایلش رو ریخته توش از عکس پسرش گرفته تا حلقه ازدواجش و چاشنی بمب و نه خود بمب !!! چاشنی بمب هیچ خطری نداره که زیر تختش نگهش داره و تقابل این دو وسیله (چاشنی و حلقه) اصلا چیز خارق العاده نیست که اینجوری ازش برداشت کردی چون جیمز کلا زیر تختش یه سبده
شما که فکر نکردی منظور من بمب ساعت دار و فعاله ؟
منظور تقابل بین این دو وسیله نیست؛ منظور شباهتشونه !
درست همونطور که جیمز توضیح میداد : « این ها چیزایی هستن که تقریباً بخاطرشون مُردم ! »
و وقتی سنبرن حلقه ی ازدواج رو بیرون آورد، جیمز گفت : « همونطور که گفتم، چیزایی که تقریباً بخاطرشون مُردم ! »
به نقل از NADIMATRIX :
در رابطه با بکهام اصلا نیازی به منفجر کردن بدنش نبود چون بمب ها رو از تو شکمش در میاره ودیگه نیازی نیست اونو قطعه قطعه کنه !!!
برادر بشین فیلم رو ببین !
وقتی اون محل رو با بمب های داخلش پیدا کردن، قرار بر این شد که بعضی بمب ها رو خارج نکنند و اونجا رو منفجر کنن !
بعد که اون پسره ی شبیه بکهام رو دید ( نمیدونم خودش بود یا نه ! آخه آخرای فیلم اومد باز بهش دی وی دی بفروشه ! )، از این کار منصرف شد !
به نقل از NADIMATRIX :
این صحنه ای که گفتی اینقدر کلیشه ای و تکراری شده که نه تنها تو فیلم های عادی بلکه تو همین فیلم های جنگی هم به کرات ازش استفاده شده نمونش : Black Hawk Down
من این فیلم رو ندیدم ! اما این صحنه برام تازگی داشت ! :)
به نقل از NADIMATRIX :
رو چه حساب میگی جیمز هیچ وقت بیشتر از یه انتخاب نداشته ؟
جیمز همیشه به عشق خنثی کردن بمب میره جلو و حتی نیمه دوم فیلم وقتی شبه و یه تانکر منفجر شده پیشنهاد میده برن تو کوچه پس کوچه ها دنبال عاملین بمب گذاری و با این دلیل که "اونا الان نشستن و دارن از دور ما رو میبینن و به ریش ما میخندن" (اوج حس انجام وظیفه) سنبرن و الدریج رو راضی به رفتن تو کوچه ها میکنه !
تمام طول فیلم جیمزه که انتخاب میکنه گروه چکار کنه
جیمز یک انتخاب بیشتر نداره، و اون احساسشه !
شما هم اگر چنین آتش سوزی و کشتاری رو ببینی مطمئناً با حس انتقام به دنبال عواملش میری !
به نقل از NADIMATRIX :
بله این فیلم اونقدر عالی بود که میتونم تاثیرش رو روی شما تو پست قبلی ببینم . مخصوصا قسمت میکس صدا و موسیقی و ایضا داستان که حقیقتا بی نظیر ظاهر شد !
شما اصلاً میدونی میکس صدا (Sound Mixing) و صداگذاری (تدوین صدا / Sound Editing ) چیه ؟
فقط محض اطلاع، هیچ ارتباطی به موسیقی متن فیلم نداره !
صداگذاری، یا همون (Sound Editing)، درواقع به وجود آوردن هرصدایی هست که در فیلم مشاهده میکنید.
از صدای شکستن یک شیشه تا انفجار بمب !
و میکس صدا (Sound Mixing)، همونطور که از اشمش مشخصه، جایگزینی صدا های ضبط شده، افکت گذاری و ... هست .
از این نظر، برندگان اسکار همیشه شایسته بودند !
به نقل از NADIMATRIX :
الان کل مشکل من اینه که شما متن رو درست نمیخونی و فک میکنی من دارم این فیلم رو با آواتار مقایشه میکنم ! من فقط یه جمله درباره کارگردان فیلم و ارتباطش با جیمز کامرون گفتم همین و اصلا این دوتا رو با هم مقایسه نکردم . اصلا این دوتا فیلم دو ژانر مختلفن و قابل مقایسه با هم نیستن
من یا هرکس دیگه ای که این خط رو ببینه چنین برداشتی داره که شما داری فیلم رو مقایسه میکنی :
و کامرونی که با آواتار اومده تا مثل تایتانیک اسکار درو کنه نهایتا با 3 تا اسکار پرونده سال 2010 اش بسته شد
ببینید، در کل، از دیدگاه یک تماشاگر عادی، آواتار شایستگی بیشتری برای اسکار داشت !
چون تاکنون هیچوقت همچنین عظمت گرافیکی ای مشاهده نشده بود !
همونطور که در وبسایت
IMDB، فیلم
8.2 اما فیلم
The Hurt Locker امتیاز
7.8 از مردم عادی که فیلم ها رو تماشا کردند گرفته !
همچنین، جوایز « بهترین کارگردانی » و « بهترین فیلم سال » ِ گلدن گلوب (GoldenGlobe) که توسط کم تر از 80 خبرنگار عادی تعیین میشه به آواتار رسید !
اما از دیدگاه بیش از 1000 منتقد حرفه ای که برای تعیین نامزد ها و برندگان جوایز اسکار رأی میدن، فیلم The Hurt Locker شایستگی بیشتری داره !
همینطور در مقایسه ی این دو فیلم، فیلمنامه ی فوق العاده ضعیف آواتار، و همون موضوع کلیشه ای که غریبه ای وارد قبیله ای میشه و عاشق یکی از افراد اون قبیله، یکی از عوامل مهم شکست این فیلم در اسکار بود !