نابرده رنج...!

• شروع کننده موضوع meli
  • تاریخ شروع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID
پاسخ : نابرده رنج...!

اون که آره ازدواج نکردن
فقط من یه تیکه رو نفهمیدم، جابر مرد؟
بعد اون دوتا (اسد و کژال) چرا یهو جوگیر شدن پریدن جلو دشمن؟

• شروع کننده موضوع

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از GCD :
اون که آره ازدواج نکردن
فقط من یه تیکه رو نفهمیدم، جابر مرد؟
بعد اون دوتا (اسد و کژال) چرا یهو جوگیر شدن پریدن جلو دشمن؟
به جابر از پشت یه خروار تیر زدن پس لزوما میمیره دیگه!!!!!!
دوما هم پریدن به دوتا دلیل فک کنم یکی واسه اینکه تا نیرو ها ی کمکی برسن حواس عراقیا پرت شه تا بقیه نجات پیدا کنن یکی هم چون نمیخواستن اگه گیر افتادن اسیر شن!(مخصوصا کژال که زن بود!)

anahid_30s

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
1392

خیلی غمگین تموم شد. اصلا فکرشم نمیکردم اسد بمیره. واقعا دلخراش بود. اون تیکه ای که احمد دیگه جون درست و حسابی توی دستاش نبود ولی بازم میزد خیلی ناراحت کننده بود. آخرشم که دیگه پیر شده بودن و فقط این دوتا مونده بودم خیلی غمگین بود.

فکز کنم ازش خیلی زدن چون آخرش یه تیکه خیلی کوتاه نشون داد فلاح اومده اسدُ بغل کرده؛ در حالی که اینو اصلا نشون نداده بود.
جابرم که معلومه شهید شد. اون منوچهر عوضی باعث شد عماد دستشو از دست بده.

اون تیکه ای که حنا گذاشتن کف دست مرضیه اما مسخره بود! داماد نیومده اینا حنا بندونشونم کردن!

با این که اون موقع نبودم و این چیزا رو ندیدم، اما خیلی خوب میتونم دلتنگی عمادُ درک کنم.

در کل این که اگر چه از خیلی چیزاش خوشم نمیومد، اما وقتی اینقدر غمگین تموم شد فهمیدم ارتباط خوبی با مخاطبش برقرار کرده بوده.

saeide

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرج (گویا 3)
شهر
کرج
دانشگاه
تهران-شهید بهشتی
رشته دانشگاه
فیزیک-کارشناسی ارشد گرانش

جابر شهید شد،مرضیه گف برم سر قبر جابر.
خیلی متفاوت بود،وخیلی ضد حال.تو عمرم واسه یه سریال انقد گریه نکرده بودم. :((

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

حالا نتیجه ی اخلاقی از این فیلم :

1. ارازل و اوباش و خلافکار ها و همچنین بچه زرنگ های تهرون میتونن یه شبه آدم شن .
البته اینکه ارازل و اوباش برن جبهه رو قبلا در اخراجی های 1 با همین کامبیز دیرباز یه بار دیدین و کاملا هم داستانش واقعیه که دزد و چاقو کش مسیر زندگیش عوض بشه و شهید هم بشه . من نمونه واقعیش رو تو یه مستند از زبان یکی از دوستان همین آدم (چاقو کش و اوباش) دیدم . در طول تاریخ هم مصداق اینطوری زیاد داریم

2.اشاره به زندگی فلاکت باره بعضی از این آدم ها بعد از جنگ و رفتار مردم با اونا که بخاطره کشورشون از همه چیزشون گذشتن تا یکی مثل من و شما بتونه راحت زندگی کنه

در کل ارزشون اون دزد و چاقو کش واسه من 100 برابر بالاتر از اون کسیه که نه در دوران جنگ بوده نه هنوز حقی ازش خورده شده و کاسه داغ تر از اش هم شده و قصد داره مجددا انقلاب کنه !

البته به شرطی میتونید این دوتا نتیجه رو از فیلم بگیرید که تمام شوخی ها و مسخره بازی های عماد و اسد رو از فیلم کم کنید که جبهه رو تبدیل به مهدکودک کرده بودن که در این صورت فقط قسمت آخر فیلم باقی میمونه !

Mahdiye.Z

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از NADIMATRIX :
1. ارازل و اوباش و خلافکار ها و همچنین بچه زرنگ های تهرون میتونن یه شبه آدم شن .
البته اینکه ارازل و اوباش برن جبهه رو قبلا در اخراجی های 1 با همین کامبیز دیرباز یه بار دیدین و کاملا هم داستانش واقعیه که دزد و چاقو کش مسیر زندگیش عوض بشه و شهید هم بشه . من نمونه واقعیش رو تو یه مستند از زبان یکی از دوستان همین آدم (چاقو کش و اوباش) دیدم . در طول تاریخ هم مصداق اینطوری زیاد داریم
فك نمي كنم حتي توي يه بخشش به همچين موضوعي اشاره كرده باشه!
طبيعي يه كه كسي يه شبه ادم نميشه..مي شه نتيجه گرفت كه همه ي كسايي كه براي خاك اين كشور جون دادن همه صالح و تسبيح به دست نبودن... زيادن ادمايي كه ما از اونا به عنوان" خلافكار" و "مجرم" و" گناهكار" ياد مي كنيم..اما همونا هم براي خاك كشورشون ارزش قائل بودن..حتي از جونشونم مايه گذاشتند..
+
قبول دارم بقيه شو..

• شروع کننده موضوع

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

*تو همین قسمت آخر این فیلم کلی حرف بود...

چقدر جانباز هایی مثل عماد تو جامعمون هستن که از جونشون مایه گذاشتن و زندگیشونو خراب کردن که ما راحت زندگی کنیم

ولی ما اونا رو نمیبینیم و حتی مسخرشونم میکنیم....

*گنج رو نشون نداد چی بود ولی گنج اصلی همون شهادتو جنگ برای ملت بود که اسد و جابر بهش رسیدن...

اون صندوقه هم فقط یه نماد بوده!!!!(دیدین گفتم گنجه بار معنوی داره... :>)

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از Eliza-M :
فك نمي كنم حتي توي يه بخشش به همچين موضوعي اشاره كرده باشه!
طبيعي يه كه كسي يه شبه ادم نميشه..مي شه نتيجه گرفت كه همه ي كسايي كه براي خاك اين كشور جون دادن همه صالح و تسبيح به دست نبودن... زيادن ادمايي كه ما از اونا به عنوان" خلافكار" و "مجرم" و" گناهكار" ياد مي كنيم..اما همونا هم براي خاك كشورشون ارزش قائل بودن..حتي از جونشونم مايه گذاشتند..
+
قبول دارم بقيه شو..

1. پس چرا اسد و عماد موقعی که میتونستد گنج رو صاحب بشن یا حداقل جونشون رو بردارن و در برن بیخیالش شدن ؟ گرچه میدونستند که برگشتی تو این کار نیست !

2. نمونه بارز کسی که یه شبه بهشت و جهنم رو با هم عوض کرد "حر" ه . که شب قبل از واقعه عاشورا در لشکر یزید بود و صبح بعدش در لشکر امام حسین .
اصلا چرا ما خودمون رو خسته کنیم و به 1000 سال قبل پل بزنیم . در صورتی که میتونیم نمونه های دیگش رو بین خودمون پیدا کنیم

3. اصلا چه دلیل منطقی ای وجود داره که مسیر زندگی یه آدم یه شبه عوض نشه که شما اینقدر با اطمینان میگید نمیشه ؟

Mahdiye.Z

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از NADIMATRIX :
1. پس چرا اسد و عماد موقعی که میتونستد گنج رو صاحب بشن یا حداقل جونشون رو بردارن و در برن بیخیالش شدن ؟ گرچه میدونستند که برگشتی تو این کار نیست !

2. نمونه بارز کسی که یه شبه بهشت و جهنم رو با هم عوض کرد "حر" ه . که شب قبل از واقعه عاشورا در لشکر یزید بود و صبح بعدش در لشکر امام حسین .
اصلا چرا ما خودمون رو خسته کنیم و به 1000 سال قبل پل بزنیم . در صورتی که میتونیم نمونه های دیگش رو بین خودمون پیدا کنیم

3. اصلا چه دلیل منطقی ای وجود داره که مسیر زندگی یه آدم یه شبه عوض نشه ؟
مسير زندگي ادما عوض ميشه! اما هيچ ادمي يه شبه عوض نميشه!! اما ممكنه كه به خاطر تغيير مسير زندگيش..اونم تغيير كنه..و اين طبيعيه!
عماد و اسد هم ذاتا ادماي بدي نبودن..

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

سوال پیش میاد:
اگه اسد و عماد کلا اون موقه که گم شدن به عراقیا نمیخوردن و کژالو نمیدیدن، خداوکیلی بازم این جریانا بود؟
:Dهمیشه پای یک زن در میان است

Mahdiye.Z

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از GCD :
سوال پیش میاد:
اگه اسد و عماد کلا اون موقه که گم شدن به عراقیا نمیخوردن و کژالو نمیدیدن، خداوکیلی بازم این جریانا بود؟
:Dهمیشه پای یک زن در میان است
اينو ميشه يه نقص در نظر گرفت..توي سريالاي ايراني!
هميشه"بايد" پاي يك زن در ميان باشد!!

• لایک
امتیازات: meli

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

ببینم شما از این pasord ها ندارین میدی به کامپیوتر همه چیو راس و ریس میکنه خودش؟ :D

حقیقتا از جمله معدود سریال های صدا و سیما بود که از دیدنش چندان پشیمان نشدم. آخرشم خیلی تراژی ( :D) نشد.

فقط من به نحوه ارتباط نامعقول عماد و خواهر اسد نتونستم پی ببرم. ازدواج که نکرده بودن؟ همین تلاش کارگردان قابل تقدیره که این کلیشه ی ازدواج دوست دوران جنگ با خوار و مادر دوست شهید شده اش رو دور انداخت.

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

اگه قرار باشه بین کژال (مخصوصا از نوع هفتیر کشش ) و یه سکه 5 تومنی به عنوان گنج یکی رو انتخاب کنم . قطعا 5 تومنی رو انتخاب میکنم
فکنم تنها فیلم جنگی که شما از اول تا آخرش یه دونه زن رو نمیبیند "نجات سرباز رایان" باشه . البته بغیر اون تیکه ای که به مادرش خبر مرگ پسراش رو میدن و چندتا زن دارن نامه تایپ میکنن

ImPiSh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فـرزانگان یـک
شهر
تهران

سیستم آدم می ریزه به هم! =((
این وسط فقط عماد سوخت
حالم گرفته شد
اون دست قطع شده و پاش... ناراحت کننده بود
می خواستم بزنم اون مسافرشو تیکه تیکه کنم :-w
خیلی خوب شد که مرضیه با عماد ازدواج نکرد
این جوری نشون داد که مرضیه واقعا عاشق جابر بود
جابر هم نامردی شد که شهید شد
کژال و اسد هم که دیگه... =((
اسد خیلی ناجور خون از دهنش زد بیرون
اون احمد هم بد مرد
فقط سر عماد بی کلاه موند
اون بغضی که همیشه تو صداش داشت و اشک تو چشاش جمع می شد خیلی ناراحت کننده بود =(( :((
از ایینا بگذریم من خیلی تاثیرپذیرم ظاهرا :( :D

سومپاد

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
میاندوآب
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی ابتدایی که اول شدم :دی اول مسابقات احکام شهرستان اول مسابقات نمایش در شهرستان
دانشگاه
علوم پزشکی اردبیل
رشته دانشگاه
رادیولوژی

آخیییییییییییییییییییییییی تموم شد خیلی دلم سوخت بد تم شد

lindaa

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ابرشهرقدیم (نیشابور)

جالبه اسد یا احمد هرکدوم 5تا تیر خورده بودن هنوزم زنده بودن!!!!!!

ولی منوچهر واقعا حقش بود ایول!
تیتراژش هم اهنگش خیلی قشنگ بود!
ولی حیف معلوم نشد گنجا چیشد!

ImPiSh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فـرزانگان یـک
شهر
تهران

عماد سه تا تیر خورد
نه 5 تا
دو تا به پاش
یکی هم به دستش :((

saeide

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرج (گویا 3)
شهر
کرج
دانشگاه
تهران-شهید بهشتی
رشته دانشگاه
فیزیک-کارشناسی ارشد گرانش

لینک دانلود سریال با کیفیت عالی
http://shargh.us/download/191-1389-05-02-06-59-24/4381-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84-%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D8%B1%D9%86%D8%AC-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D8%B7%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%DB%8C%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D9%81%D9%88%D9%82-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%AA%DB%8C%D8%AA%D8%B1%D8%A7%DA%98-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84-%D8%AA%D9%84%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D8%B1%D9%86%D8%AC.html
--------------------------------------------
کار کارگردانش واقعا تحسین برانگیزه،یک قسمت از سریال که قابل حدس زدن نبود.آخرش هم که ... :(( :(( :(( :((
ولی بالاخره یه سریال ایرانی پیدا شد که تهش به ازدواج ختم نشد.عااااالیه.

poorya.kh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهیـد بهشتی
شهر
نیشابـور
دانشگاه
علم‌وصنعت‌ ایران
رشته دانشگاه
مهندسی‌کامپیوتر

ولی من هنوز هم نفهمیدم برای چی وضع عماد خوب نبود ؟؟ :-?
حداقل تو شهر ما که جانباز ها وضعشون خیلی خوبه کلی هم بهشون امتیاز میدن :-?

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

واقعا فوق العاده بود !
من که تا ۲ ساعت گریم بند نمیومد ! خیلی خوب نشون دادن شهادتارُ ...
خیلی عماد گناه داشت واقعا به اسد وابسته بود !
دقت داشتین که اگه قرار بود بیفته زندان - با حساب کردن مجازاتش - تا حدودای همون موقه که پیریشُ نشون داد میفتاد زندان ؟! :D

به نقل از !Poorya! :
ولی من هنوز هم نفهمیدم برای چی وضع عماد خوب نبود ؟؟ :-?
حداقل تو شهر ما که جانباز ها وضعشون خیلی خوبه کلی هم بهشون امتیاز میدن :-?
من فک میکنم عماد اصن به خودش اجازه نداده بود از امتیاز جانبازاُ شهدا استفاده کنه .
انگار به همون زندگی قبلیش ادامه میداد ! مثلا اونجا که گفت : " ۱۰۰ ت میکشن رو پول بنزین ، ما ۳۰۰ ت میکشیم رو پول کرایه ! "

بالا