پیام خوش آمدگویی به اعضای جدید

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی
هرچی تایپ کردم پرید :((
سلام
یه پیسنهاد داشتم به هر کسی که جدید عضو میشه یه پیغام با متن کاملا صمیمی و خودمونی داده بشه (تاکید می کنم رسمی نباشه) همین میتونه روی کاربر تاثیر گذار باشه و احساس کنه غریبه نیست شما خودتون تصور کنین وارد یه مکانی بشید باهاتون صمیمی برخورد کنن و حس کنین جوریه که انگار بار اولتون نیس با اون افراد برخورد می کنید بهتره یا کاملا رسمی باهاتون برخورد بشه؟
نمی دونم سایت این امکان رو داره به صورت اتوماتیک بفرسته یا نه؟
اگه هم نداره میتونن 3 4 نفر داوطلب شن این کار رو انجام بدن(وقت گیر نیس اصن (; )
اگه متن پیشنهادی هم دارین اینجا بگید
کلا به نظرم میشه توی این تاپیک در مورد بخورد با اعضای جدید به بهترین شیوه و این که باعث جذب همیشگی شون بشیم بحث کرد (;

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر
پاسخ : پیام خوش آمدگویی به اعضای جدید

احتمالا بطور اتوماتیک میشه(مثله وقتی که تاپیکی رو تو انجمن اشتباه میزنیم!!!)

ولی اگه نمیشه هم من میتونم به عنوانه یکیشون این کارو انجام بدم!!!

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

کاربر عزیز blah blah blah,

با سلام خدمت شما

به فروم سمپادیا خوش اومدین

امیدواریم در این فروم لحظات خوش و پرباری رو در کنار هم تجربه کنیم

در صورت هر گونه مشکلی یا انتقاد و پیشنهادی با یکی از مدیران سایت صحبت کنین

ما صمیمانه منتظر نظرات شما هستیم

خوب بید؟! :D

کلا به نظر منم باید یه کاری بکنین که یکی که میاد همون اول جذب شه

درباره برخوردم بگم که باید واسه پستای اونا هم ارزش قائل بشیم و سطحی از کنارش رد نشیم

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

یه ایده ی دیگه واسه جذب کاربر!!!!

پستا ی اولشو خیلی تحویل بگیریم!!!!

حتی اگه چرتو پرتم گفته مثبت بدیم یا حتما با نقل قول جوابشو بدیم!!!

اگرم حتی موضوعه اشتباه یا تکراری زد واسه اینکه نخوره تو ذوقش همون لحظه پاکش نکنیم!!!!

یه چیز دیگه هم هست!!!

کاربرا که اول عضو میشن حال ندارن برن قوانینه تک تک انجمن ها رو بخونن!!!

روز اول یه پ.خ از قوانین کلی بهشون زده بشه که درصد اشتباهشونو ضد حال خوردنشون کم شه!!!!

موافقین؟؟؟

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

به نقل از Meli :
یه چیز دیگه هم هست!!!

روز اول یه پ.خ از قوانین کلی بهشون زده بشه که درصد اشتباهشونو ضد حال خوردنشون کم شه!!!!

موافقین؟؟؟
قوانین کلی سایت قبل از اینکه عضو بشی نوشته شده و باید قبول کنی که معمولا هم سریع میرن گزینه ی من قبول میکنم رو میزنن :rolleyes:

ولی هست و لازم نیست خبر داده بشه

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از lof :
قوانین کلی سایت قبل از اینکه عضو بشی نوشته شده و باید قبول کنی که معمولا هم سریع میرن گزینه ی من قبول میکنم رو میزنن :rolleyes:

ولی هست و لازم نیست خبر داده بشه
خب خود منم موقعی که عضو شدم حال نداشتم بخونم فوری ردش کردم!!!!

آخه کی حال داره موقعه ثبت نام یه صفحه رو کامل بخونه؟؟؟؟

یکی از دوستای من سر همین قوانین دیگه اینجا نمیاد!!!

روز اولش یه تاپیک زد بعد همون موقع چون تاچیکش مشکل داشت پاکش کردن اونم خورد تو ذوقش دیگه نیمد!!!

negar.mr

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ٢
شهر
اهواز
دانشگاه
علوم پزشكي فسا
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از Meli :
یه ایده ی دیگه واسه جذب کاربر!!!!

پستا ی اولشو خیلی تحویل بگیریم!!!!

حتی اگه چرتو پرتم گفته مثبت بدیم یا حتما با نقل قول جوابشو بدیم!!!

اگرم حتی موضوعه اشتباه یا تکراری زد واسه اینکه نخوره تو ذوقش همون لحظه پاکش نکنیم!!!!

یه چیز دیگه هم هست!!!

موافقین؟؟؟
تا یه جاهایی درسته
مخصوصا این که به کاربرای تازه وارد اهمیت بدیم
من خودم تو عید ااز بیکاریم به اونایی که تازه عضو میشدن
پ خ میدادم
خوش آمد میگفتم بهشون :D

• لایک
امتیازات: meli

afroDt

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهرانــــــــــ

ملی که گفت قوانین رو بهش پ.خ کنیم خیلی خوبه! قوانین رو هم بایه لحن صمیمی و پر از آیکون...

اخه ادم اولین پ.خ ش رو قطعا با دقت میخونه! :D

اگه هم خواستین چند نفر رو بذارین چن تا از کاربرای قدمیه سایت که اون کاربر جدید بعدا از حس اینکه ازین کاربر شاخ پ.خ گرفته احساس غرور کنه! :-"

میشه هم تو اون پ.خ چن تا لینک پیشنهادی داد که مثلا میتونی کارتو از پست دادن تو این تاپیکا شروع کنی بعد حواسمون رو به اون تاپیکا بدیم به جای این که حواسمون به ارسالاشون تو جاهای مختلف باشه! B-)

Amir Hossein

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدهاشمی نژاد2
شهر
مشهد

ای بابا
اون روزای اول که مااومدیم
همه میخواستن ماروبزنن :-s :(
نمیونم چجوری موندم :-?
همین الانش هم... :( :((

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از Amir Hossein :
ای بابا
اون روزای اول که مااومدیم
همه میخواستن ماروبزنن :-s :(
خب ما داریم الان این برنامه ها رو میزاریم که اونایی که میان مثله شما ضد حال نخورن!!!!

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

متن پیش نهادی من :

پس بالاخره تو هم عضو سمپادیا شدی B-)

ای کلک :D

جون مادرت قسم بیا اینارو بخون بلکه هیچ احدی نتونه تو این سایت بهت گیر بده:

بند یک قابل توجه تو:

1- ببین اینجا یه سری آدم عجیب غریب ریختن تو سایت به اسم سمپادی غیر خودی هارم راه نمی دن! اگر سمپادی نیستی بدون آخرش اینا می کشنت

خودت کوتاه بیا بورو خودتو معرفی کن به عنوان مجرم( جون تو راس میگم غیر سمپادی بودن اینجا جرمه! :-" )

2- چه خوش گفت شاعر معاصر (خودم) که گفت:

اکانت یکی یار یکی دل یکی دلدار یکی

اصلا راه نداره بخوای دو تا اکانت بسازی! اونم جرمه، میان می گیرنت، تهشم که می ندازنت بیرون

خو چرا زحمت مامور گشت سایت رو زیاد می کنی؟ یه دونه اکانت بیشتر حق نداری بسازی، حله؟ ;;)

3- اینجا واسه تاپیک زدن اصولی داریم (جنگل که نیس :-" سمپادیاس! یه سایت شاخ که رو دستش از ازل آفریده نشده B-) )

_ نبینم یه وقت بخوای تاپیک بزنی از این جینگولک بازیا دربیاری کل اسم تاپیکو پر علامت سوال و تعجب کنی یا تهش واسه

اینکه جلب توجه کنه تاپیکت بزنی ((تورو خدا بخون)) ،یا ((تاپیک فوری)) ها!!! اون وقته که رفاقتمون بهم می ریزه :D

(شاخامون می ره تو هم! منم که شاااااااااااخ :-" )

بعد تازشم یکی عنوان تاپیکتو بخونه باید حدودا دستش بیاد تو تاپیکت قراره چی نوشته باشه (یعنی عنوان تاپیک هایی که در آینده ایشالله می زنی رو قشنگ و واضح انتخاب کن )

4-متن های که می نویسی:

_ اینجا بچه ها خیلی رو فارسی غیرت دارن
اصن تا حدی که شعارشون اینه: تاپیک فینگلیش = پنچر ???
این یعنی چی؟ :D یعنی متن فینگلیش ننویس اینجا لطفا دوست عزیز

_ یه وقتی خدایی کرده تاپیک زدی حواست باشه تو کدوم انجمن زدی. باید مثلا محتوای تاپیکت به انجمنی که توش تاپیک میزنی مربوط باشه)

_ تاپیک که میزنی باید یه چیزی بزنی که هرکی ببینه به به و چه چه کنه! یعنی تاپیک یه بار علمی یا خلاقانه یا سرگرمی جالب داشته باشه
کلا پر محتوی و از این چیزا دیگه (چند تا تاپیک خوب ببینی دستت میاد)

_آها! راستی اینم بگم باید مراقب باشی تاپیکت جدید باشه! یعنی قبلا کسی درباره اون موضوع تاپیک نزده باشه یا اگر زده بود دیگه برگرده به دوره تراناساروس

5- وقتی کاربر جدید تصمیم می گیرد توی تاپیکی پاسخ ارسال کند: ???

_یعنی اگر جوابی که دادی به موضوع تاپیک مرتبط نباشه نفله ای :D میان خفتت می کنن تا دم سایت راهنماییت می کنن می گن برو بیرون :-" (اونا می گن ! به من چه :-" )

_ پستی که باعث تشویش اذهان عمومی شه، کسیو مسخره کنه ، توهین باشه به عقیده ای ، واسه کسی مشکل ایجاد کنه

، به حریم شخصی کسی تجاوز کنه (چقدر همه اینا شبیه همن! توهم موافقی؟ :D ) اون وقته که ...! هیچی دیگه!

بی شخصیت واسه چی همچین پستی میدی خوب؟ :D ( به مولا جرمه :( نده از این پستا دیگه!)

_ یه قاعده ای هس می گه نظری نداری نظری نده :-? (چند سالی پژوهش کردیم اینو بدست آوردیم) پس لطفا: تو تاپیک نظری نداری پستی نده :)

6-وقتی کاربر جدید تصمیم می گیرد پیغام خصوصی چک کند :D :

_پیغام خصوصی خصوصیه! (هرچند اصلا از رو اسمش قابل تشخیص نیست :-" ) پس حق افشاگری پیغام خصوصی دیگران رو ندارین (<

_تو پ.خ (پیغام خصوصی) نباس توهین و فحش و ناسزا و تحقیر و پیشنهاد دوستی (اونجوریاش) داده بشه! :D می دونی که؟

تازه اگر کسی از این پ.خ ها داد بهتون می تونید به مدیرا گزارش بدین (جون تو :-")

7- کابر جدید امضا می ذاره:

چه خبرهههههههههههههه؟ 10 خط امضا آخه؟ :D طول و عرضش زیاد بشه می زنن پاکش می کنن .حالا از ما گفتتن! ( باو خب سایت زشت می شه دیگه :-s )

امضا با شکل یا محتوای زشت هم بذاری فرت می شه ???

8- کاربر آواتار می گذارد:

_ تصویر مستهجن، شخصی ،اهانت آمیز بذاری دیگه نمی ذاری :D باشه؟ (جرمه اینم :-" )

9- کاربر به فکر تبلیغ در سایت می افتد:

_ببین جز این انجمنه تریبون تبلیغاتی و توی امضا هیچ جا دیگه تبلیغ نکن! (اصن تو تبلیغ می خوای چیکار؟ :-? )

من اینجا یه سری چیزای کلی و دمه دستی رو بهت گفتم خواستی قبول کن نخواستی هم سعی کن قبول کنی :D

با همه اینایی که گفتم اینجا یه محیط خیلی سرگرم کننده و مفرحه و کافیه یکم با بقیه کنار بیای و با مدیرا همکاری کنی تا ببینی چه حالی می دن بهت

هر سوالی و مشکل و کمکی هم خواستی می تونی از مدیرا بگیری!

بعدشم بیا اینو بخونی بد نی : قوانین انجمن (من که می دونم اون اول اول هم نخوندیش کلک :-" :D )

بیشترشو تو این صفحه بهت گفتم ولی هرچی نگفتم می تونی اونجا بخونی (; موفق باشی

ساعت های خوشی رو تو سمپادیا سپری کن ضرر نمی کنی :)

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از Captain. Pisko :
متن پیش نهادی من :

بند یک قابل توجه تو:

1- ببین اینجا یه سری آدم عجیب غریب ریختن تو سایت به اسم سمپادی غیر خودی هارم راه نمی دن! اگر سمپادی نیستی بدون آخرش اینا می کشنت

خودت کوتاه بیا بورو خودتو معرفی کن به عنوان مجرم( جون تو راس میگم غیر سمپادی بودن اینجا جرمه! :-" )

اصلا راه نداره بخوای دو تا اکانت بسازی! اونم جرمه، میان می گیرنت، تهشم که می ندازنت بیرون

خو چرا زحمت مامور گشت سایت رو زیاد می کنی؟ یه دونه اکانت بیشتر حق نداری بسازی، حله؟ ;;)

3- اینجا واسه تاپیک زدن اصولی داریم (جنگل که نیس :-" سمپادیاس! یه سایت شاخ که رو دستش از ازل آفریده نشده B-) )

_ نبینم یه وقت بخوای تاپیک بزنی از این جینگولک بازیا دربیاری کل اسم تاپیکو پر علامت سوال و تعجب کنی یا تهش واسه اینکه جلب توجه کنه تاپیکت بزنی ((تورو خدا بخون)) ،

یا ((تاپیک فوری)) ها!!! اون وقته که رفاقتمون بهم می ریزه :D (شاخامون می ره تو هم! منم که شاااااااااااخ :-" )

بعد تازشم یکی عنوان تاپیکتو بخونه باید حدودا دستش بیاد تو تاپیکت قراره چی نوشته باشه (یعنی عنوان تاپیک هایی که در آینده ایشالله می زنی رو قشنگ انتخاب کن و واضح!)

4-متن های که می نویسی:

_ یه وقتی خدایی کرده تاپیک زدی حواست باشه تو کدوم انجمن زدی. باید مثلا محتوای تاپیکت به انجمنی که توش تاپیک میزنی مربوط باشه)

_ تاپیک که میزنی باید یه چیزی بزنی که هرکی ببینه به به و چه چه کنه! یعنی تاپیک یه بار علمی یا خلاقانه یا سرگرمی جالب داشته باشه

_آها! راستی اینم بگم باید مراقب باشی تاپیکت جدید باشه! یعنی قبلا کسی درباره اون موضوع تاپیک نزده باشه یا اگر زده بود دیگه برگرده به دوره تراناساروس

_یعنی اگر جوابی که دادی به موضوع تاپیک مرتبط نباشه نفله ای :D میان خفتت می کنن تا دم سایت راهنماییت می کنن می گن برو بیرون :-" (اونا می گن ! به من چه :-" )

_ پستی که باعث تشویش اذهان عمومی شه، کسیو مسخره کنه ، توهین باشه به عقیده ای ، واسه کسی مشکل ایجاد کنه ، به حریم شخصی کسی تجاوز کنه (چقدر همه اینا

شبیه همن! توهم موافقی؟ :D ) اون وقته که ...! هیچی دیگه! بی شخصیت واسه چی همچین پستی میدی خوب؟ :D ( به مولا جرمه :( نده همچین پستی)

_ یه قاعده ای هس می گه نظری نداری نظری نده :-? (چند سالی پژوهش کردیم اینو بدست آوردیم) پس لطفا: تو تاپیک نظری نداری پستی نده :)

_پیغام خصوصی خصوصیه! (هرچند اصلا از رو اسمش قابل تشخیص نیست :-" ) پس حق افشاگری پیغام خصوصی دیگران رو ندارین (<

_تو پ.خ (پیغام خصوصی) نباس توهین و فحش و ناسزا و تحقیر و پیشنهاد دوستی (اونجوریاش) داده بشه! :D می دونی که؟

7- کابر جدید امشا می ذاره:

چه خبرهههههههههههههه؟ 10 خط امضا آخه؟ :D طول و عرضش زیاد بشه می زنن پاکش می کنن .حالا از ما گفتتن! ( باو خب سایت زشت می شه دیگه :-s )

_ببین جز این انجمنه تریبون تبلیغاتی و توی امضا هیچ جا دیگه تبلیغ نکن! (اصن تو تبلیغ می خوای چیکار؟ :-? )

من اینجا یه سری چیزای کلی و دمه دستی رو بهت گفتم خواستی قبول کن نخواستی هم سعی کن قبول کنی :D

با همه اینایی که گفتم اینجا یه محیط خیلی سرگرم کننده و مفرحه و کافیه یکم با بقیه کنار بیای و با مدیرا همکاری کنی تا ببینی چه حالی می دن بهت

بعدشم بیا اینو بخونی بد نی : قوانین انجمن (من که می دونم اون اول اول هم نخوندیش کلک :-" :D )

بنظر من عالی بود!!!

بسی صمیمانه بودااااا

اگه به خودم همچین چیزیو روز اول میدادن تا آخرش کامل میخوندم و عمل میکردم!!!

خیلی هم صمیمانه بود...

بنظر من عالی بود!!!

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

به نقل از Meli :
احتمالا بطور اتوماتیک میشه(مثله وقتی که تاپیکی رو تو انجمن اشتباه میزنیم!!!)

ولی اگه نمیشه هم من میتونم به عنوانه یکیشون این کارو انجام بدم!!!
ملیکا اون اتوماتیک نیس!:-"
پشت هر اخطاری یک مدیر زحمتکش نشسته :-":D
من خیلی با این طرح موافقم.و البته با پیشنهاد افــرو که لینک چن تا تاپیکُ بدیم.+اینکه بنظرم لینک تاپیک آموزش ها(تو انجمن اننقادات و پیشنهادات) رو هم بهش بدیم.اکثر کاربرا وقتی تازه عضو میشن بلد نیسن کار کنن.
در هر صورت اگه نمیشه اتوماتیک فرستاد(که فک کنم بشه)من حاضرم خوشامدگویی و راهنمایی و اینا بکنم!:D

afroDt

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهرانــــــــــ

اقا این دقیقا ع همون چیزی بود که تو ذهن من بود!

کاملا باش موافقم لایکم که کردم!

اصن این لحن هنگامه عالیه....

به شخصه اگه کاربر تازه وارد بودم به شدت جذب سایت میشدم!

کلا خفنگ به نظر رسید تو این متن!

ویرایش:
راستی میشه تو همین متن از تیکه کلامایی که معمولا تو سایت استفاده میشه هم گذاشت که کاربر بعدا حس کنه چون در مقابل اونم این تیکه ها استفاده شدن اونم میتونه اینا رو استفاده کنه و بازم حس صمیمیت بیشتر ایجاد میشه...مثلا همین پــــــــ نه پــــــــــ ( برای مثلا گفتم اون قدرام تیکه کلام نیس!)

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از afroDt :
اگه هم خواستین چند نفر رو بذارین چن تا از کاربرای قدمیه سایت که اون کاربر جدید بعدا از حس اینکه ازین کاربر شاخ پ.خ گرفته احساس غرور کنه! :-"
به نقل از نرگـــ :) ـــس :
در هر صورت اگه نمیشه اتوماتیک فرستاد(که فک کنم بشه)من حاضرم خوشامدگویی و راهنمایی و اینا بکنم!:D
من زیاد قدیمی نیستم که باعث احساس غرور کاربر بشه :D

ولی خب معمولا آنلاینم میتونم این پیامه رو پ.خ کنم!!!!

Milad96

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتي شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر-نرم افزار

به نقل از Captain. Pisko :
متن پیش نهادی من :

بند یک قابل توجه تو:

_ نبینم یه وقت بخوای تاپیک بزنی از این جینگولک بازیا دربیاری کل اسم تاپیکو پر علامت سوال و تعجب کنی یا تهش واسه

اینکه جلب توجه کنه تاپیکت بزنی ((تورو خدا بخون)) ،یا ((تاپیک فوری)) ها!!! اون وقته که رفاقتمون بهم می ریزه :D

(شاخامون می ره تو هم! منم که شاااااااااااخ :-" )

بعد تازشم یکی عنوان تاپیکتو بخونه باید حدودا دستش بیاد تو تاپیکت قراره چی نوشته باشه (یعنی عنوان تاپیک هایی که در آینده ایشالله می زنی رو قشنگ و واضح انتخاب کن )

4-متن های که می نویسی:

_ پستی که باعث تشویش اذهان عمومی شه، کسیو مسخره کنه ، توهین باشه به عقیده ای ، واسه کسی مشکل ایجاد کنه

، به حریم شخصی کسی تجاوز کنه (چقدر همه اینا شبیه همن! توهم موافقی؟ :D ) اون وقته که ...! هیچی دیگه!

بی شخصیت واسه چی همچین پستی میدی خوب؟ :D ( به مولا جرمه :( نده از این پستا دیگه!)

7- کابر جدید امضا می ذاره:

گفتیم صمیمانه ولی این دیگه طرفو فراری میده باو!!! :D یه ذره صمیمیتش رو کم کنید ترو خدا!!

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

به نقل از Milad.R :
گفتیم صمیمانه ولی این دیگه طرفو فراری میده باو!!! :D یه ذره صمیمیتش رو کم کنید ترو خدا!!

من صمیمیتم در این حده :D

اگر خواستن همچین متنی بذاریم می تونن samimiless ش کنن :-"

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از Milad.R :
چرا؟؟؟ اتفاقا خیلی خوب بود!!!

چون صمیمی بود طرف در میره؟؟؟

خدایی خودت اینو روز اول میخوندی حال نمیکردی باهاش؟؟؟؟

afroDt

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهرانــــــــــ

واس چی فراری بده؟

این اتفاقا خیلیم خوبه!

ولی یه نظری دارم!

میگم این متنو یکی از کاربرای قدیمی بده! بعد یه مدیری..مدیر داخلیی چیزی یه متن رسمی بده که یه ذره حساب کار دستش بیاد!

دیگه خیلیم ولو نشه!و از مدیرا حساب ببره!

یا این که صمیمیت این کم شه که من اینو خیلی دوس دارم به نظرم حیف توش دس برده شه!

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از afroDt :
واس چی فراری بده؟

این اتفاقا خیلیم خوبه!

ولی یه نظری دارم!

میگم این متنو یکی از کاربرای قدیمی بده! بعد یه مدیری..مدیر داخلیی چیزی یه متن رسمی بده که یه ذره حساب کار دستش بیاد!

دیگه خیلیم ولو نشه!

یا این که صمیمیت این کم شه که من اینو خیلی دوس دارم به نظرم حیف توش دس برده شه!
من زیاد موافق نامه از طرف مدیرا نیستم!!!

پطرف شاد و خندون میاد بعد میبینه یه پ.خ اومده کلی صمیمی بعد فرداش یه پ.خ میاد خیلی جدی طرف دچار دوگانگی میشه!!!!!!!

بنظرم همین خالیش کفایت میکنه!!!!لینک قوانین هم که گذاشتن همون نسخه ی رسمیه دیگه!!!! مگه ما نمیخوایم با هم صمیمی باشه؟؟؟؟

تو مطرح کردن قوانینم گفته شده که اگه اشتباه کنی دعوات میکنن!!!

بالا