پیام خوش آمدگویی به اعضای جدید

Parpari

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اهواز
پاسخ : پیام خوش آمدگویی به اعضای جدید

متنی که هنگامه نوشته خیلی خوبه اما طولانیه و ممکنه خیلا (مثه من) حوصله نکنن کامل بخوننش :-"
اگه خلاصه تر بشه بهتره ;))

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

به نقل از Pashee :
متنی که هنگامه نوشته خیلی خوبه اما طولانیه و ممکنه خیلا (مثه من) حوصله نکنن کامل بخوننش :-"
اگه خلاصه تر بشه بهتره ;))

اتفاقا تو فکر این بودم!
ولی هرچی زور زدم نشد :D

مزش می ریخت آخه ;;)

بعد تازه نصف قوانینی که خیلی دم دستی نیستن رو نگفتم تازه :D

koorosh.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
امیر کبیر (پلی تکنیک)

انگیزه و نیت خوبی پشت متن بوده، اینکه طنز باشه رو میگم... واسه همین بــِش مثبت دادم، اما طنزش... چطور بگم که در عین رسوندن مفهوم دل نگارنده نشکنه. می تونم بگم "طنز خیلی خوبی بود که با اندکی تلاش بیشتر می تونست یک مسترپیس بشه اما نیاز داره یکی دو تا قسمتش عوض شه" و شما دلت خیلی نمی شکنه اما مفهومو نمی رسونه. از طرف دیگه میتونم بگم که طنزش طنز "لوس"ـیه که کاملا مفهومو می رسونه اما دل نگارنده می شکنه. منظورم اینه که طنزش باید رسمی تر بشه. اون فرد قراره قوانین رو بفهمه و در جو سایت راحت ارتباط برقرار کنه اما با این متن، به نظرم بیشتر فکر می کنه اینجا همه دور تا دور نشستن دارن و دارن به عروسک هاشون چایی میدن.
من خودم وارد یه سایتی بشم و این پیغام برام بیاد از خجالت اینکه یه موقع یکی منو با این پیغام ببینه با عینک آفتابی و کلاه می خونمش.
البته امکانش هست مشکل از من باشه اما فکر نکنم مدیریت موافق باشه همچین متنی برای اعضای جدید ارسال بشه. آبرو داریم جولو در و همسایه.
ناراحت که نشدی مدیر انجمن؟

Amir Hossein

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدهاشمی نژاد2
شهر
مشهد

به نقل از Captain. Pisko :
متن پیش نهادی من :

پس بالاخره تو هم عضو سمپادیا شدی B-)

ای کلک :D

جون مادرت قسم بیا اینارو بخون بلکه هیچ احدی نتونه تو این سایت بهت گیر بده:

بند یک قابل توجه تو:

1- ببین اینجا یه سری آدم عجیب غریب ریختن تو سایت به اسم سمپادی غیر خودی هارم راه نمی دن! اگر سمپادی نیستی بدون آخرش اینا می کشنت

خودت کوتاه بیا بورو خودتو معرفی کن به عنوان مجرم( جون تو راس میگم غیر سمپادی بودن اینجا جرمه! :-" )

2- چه خوش گفت شاعر معاصر (خودم) که گفت:

اکانت یکی یار یکی دل یکی دلدار یکی

اصلا راه نداره بخوای دو تا اکانت بسازی! اونم جرمه، میان می گیرنت، تهشم که می ندازنت بیرون

خو چرا زحمت مامور گشت سایت رو زیاد می کنی؟ یه دونه اکانت بیشتر حق نداری بسازی، حله؟ ;;)

3- اینجا واسه تاپیک زدن اصولی داریم (جنگل که نیس :-" سمپادیاس! یه سایت شاخ که رو دستش از ازل آفریده نشده B-) )

_ نبینم یه وقت بخوای تاپیک بزنی از این جینگولک بازیا دربیاری کل اسم تاپیکو پر علامت سوال و تعجب کنی یا تهش واسه

اینکه جلب توجه کنه تاپیکت بزنی ((تورو خدا بخون)) ،یا ((تاپیک فوری)) ها!!! اون وقته که رفاقتمون بهم می ریزه :D

(شاخامون می ره تو هم! منم که شاااااااااااخ :-" )

بعد تازشم یکی عنوان تاپیکتو بخونه باید حدودا دستش بیاد تو تاپیکت قراره چی نوشته باشه (یعنی عنوان تاپیک هایی که در آینده ایشالله می زنی رو قشنگ و واضح انتخاب کن )

4-متن های که می نویسی:

_ اینجا بچه ها خیلی رو فارسی غیرت دارن
اصن تا حدی که شعارشون اینه: تاپیک فینگلیش = پنچر ???
این یعنی چی؟ :D یعنی متن فینگلیش ننویس اینجا لطفا دوست عزیز

_ یه وقتی خدایی کرده تاپیک زدی حواست باشه تو کدوم انجمن زدی. باید مثلا محتوای تاپیکت به انجمنی که توش تاپیک میزنی مربوط باشه)

_ تاپیک که میزنی باید یه چیزی بزنی که هرکی ببینه به به و چه چه کنه! یعنی تاپیک یه بار علمی یا خلاقانه یا سرگرمی جالب داشته باشه
کلا پر محتوی و از این چیزا دیگه (چند تا تاپیک خوب ببینی دستت میاد)

_آها! راستی اینم بگم باید مراقب باشی تاپیکت جدید باشه! یعنی قبلا کسی درباره اون موضوع تاپیک نزده باشه یا اگر زده بود دیگه برگرده به دوره تراناساروس

5- وقتی کاربر جدید تصمیم می گیرد توی تاپیکی پاسخ ارسال کند: ???

_یعنی اگر جوابی که دادی به موضوع تاپیک مرتبط نباشه نفله ای :D میان خفتت می کنن تا دم سایت راهنماییت می کنن می گن برو بیرون :-" (اونا می گن ! به من چه :-" )

_ پستی که باعث تشویش اذهان عمومی شه، کسیو مسخره کنه ، توهین باشه به عقیده ای ، واسه کسی مشکل ایجاد کنه

، به حریم شخصی کسی تجاوز کنه (چقدر همه اینا شبیه همن! توهم موافقی؟ :D ) اون وقته که ...! هیچی دیگه!

بی شخصیت واسه چی همچین پستی میدی خوب؟ :D ( به مولا جرمه :( نده از این پستا دیگه!)

_ یه قاعده ای هس می گه نظری نداری نظری نده :-? (چند سالی پژوهش کردیم اینو بدست آوردیم) پس لطفا: تو تاپیک نظری نداری پستی نده :)

6-وقتی کاربر جدید تصمیم می گیرد پیغام خصوصی چک کند :D :

_پیغام خصوصی خصوصیه! (هرچند اصلا از رو اسمش قابل تشخیص نیست :-" ) پس حق افشاگری پیغام خصوصی دیگران رو ندارین (<

_تو پ.خ (پیغام خصوصی) نباس توهین و فحش و ناسزا و تحقیر و پیشنهاد دوستی (اونجوریاش) داده بشه! :D می دونی که؟

تازه اگر کسی از این پ.خ ها داد بهتون می تونید به مدیرا گزارش بدین (جون تو :-")

7- کابر جدید امضا می ذاره:

چه خبرهههههههههههههه؟ 10 خط امضا آخه؟ :D طول و عرضش زیاد بشه می زنن پاکش می کنن .حالا از ما گفتتن! ( باو خب سایت زشت می شه دیگه :-s )

امضا با شکل یا محتوای زشت هم بذاری فرت می شه ???

8- کاربر آواتار می گذارد:

_ تصویر مستهجن، شخصی ،اهانت آمیز بذاری دیگه نمی ذاری :D باشه؟ (جرمه اینم :-" )

9- کاربر به فکر تبلیغ در سایت می افتد:

_ببین جز این انجمنه تریبون تبلیغاتی و توی امضا هیچ جا دیگه تبلیغ نکن! (اصن تو تبلیغ می خوای چیکار؟ :-? )

من اینجا یه سری چیزای کلی و دمه دستی رو بهت گفتم خواستی قبول کن نخواستی هم سعی کن قبول کنی :D

با همه اینایی که گفتم اینجا یه محیط خیلی سرگرم کننده و مفرحه و کافیه یکم با بقیه کنار بیای و با مدیرا همکاری کنی تا ببینی چه حالی می دن بهت

هر سوالی و مشکل و کمکی هم خواستی می تونی از مدیرا بگیری!

بعدشم بیا اینو بخونی بد نی : قوانین انجمن (من که می دونم اون اول اول هم نخوندیش کلک :-" :D )

بیشترشو تو این صفحه بهت گفتم ولی هرچی نگفتم می تونی اونجا بخونی (; موفق باشی

ساعت های خوشی رو تو سمپادیا سپری کن ضرر نمی کنی :)
بدنبود
ای بابا
ماکه دیگه تازه کارنیستیم
ولی ازینامیخوام :( :D

iraj201

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
میاندوآب
دانشگاه
ایشالله تبریز
رشته دانشگاه
شاید آی تی

کوووووووووووووووووووووووووووووووووووو؟؟؟
پس چرا به من که عضو جدیدم کسی خوش آمد نگفته؟؟؟؟؟؟؟...دلمو شکستید =((
خیلی بدجنسید شماها :-w

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از Amir Hossein :
بدنبود
ای بابا
ماکه دیگه تازه کارنیستیم
ولی ازینامیخوام :( :D
راست میگه!!!

اگه به منم از اینا میدادن کلی به سایت علاقه مند میشدم!!!

خیلی هیجان انگیزه!!!! مشکلش چیه؟؟؟؟

به خدا جذب کاربر میکنه!!!
به نقل از iraj201 :
کوووووووووووووووووووووووووووووووووووو؟؟؟
پس چرا به من که عضو جدیدم کسی خوش آمد نگفته؟؟؟؟؟؟؟...دلمو شکستید =((
خیلی بدج ن س ید شماها :-w
هنوز تصویب نشده چونکه!!!

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

آقا من ادبیاتم از بچگی ضعیف بوده ( نشون به اون نشونی که نمره ترم دومم شد 15 :-" ) وگرنه یه متن مینوشتم با چشای طرف بازی کنه ! ( پتانسیلشو دارم ، بچه ها هم میدونن :-" )

اما به یه سری موارد اعتقاد دارم ،
باید توی این پیغام خوش آمد خیلی مطالب کوتاه نوشته بشه ! ( دیگه حداکثر 10 خط ! :-" )
بعد باید رو یه سری نکات تاکید کنه و همش اونا جلو چش باشن ، مثلا اینکه اینجا پرطرفدارترین جامعه دانش آموزی سمپاد در سطح وب ِ !
باید با انجمن های جذاب سایت آشنا شه ( مثلا انجمن دانشگاه سمپادیا یا انجمن عکس اینا میتونه خوب باشه :-" )
باید پیغام طوری نوشته بشه که طرف خودشو توی یه محیط صمیمی حس کنه ( زیاد خشک نباشه ! :-" )
نباید طوری باشه که طرف فک کنه وارد سایت 3جوک شده ! (لوس بازی بیش از حد تو ذوق میزنه ! :-" )
یه آموزش مختصر برای پیدا کردن دوستاش بهش بدین ، مثلا بگین چطور همشهری هاشو پیدا کنه یا راه های دیگه ... ( میشه انجمن شناخت رو واسش توضیح داد ! :-" )
اگه با یه سری مفاهیم ساده هم بشه آشناش کرد خوبه ! ( مثلا مفهوم اسپم و کلمات پر کاربرد فروم :-" )

یه سری عقاید دیگه هم هست که اگه بنویسم میره بالای 10 خط ، فعلا همینارو در نظر داشته باشین تو نوشتن متن فکر کنم خوب باشه :D

با تشکر .

koorosh.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
امیر کبیر (پلی تکنیک)

اوه! یعنی انقدر این متن محبوبه؟ چرا همه انقدر شخصیتشون محمد خردادیانی شده؟ جدا اگه همچین پیامی واسه من می اومد من با خودم می گفتم "اوه مای گاد، اینا دیگه کین؟ در پشتی کجاست؟"
من خواستار اینم که اقلیت اوپوزیسیون فعالانه تر عمل کنند مبادا این طرح عملی بشه. به نشانه ی اعتراض شب ها برید بالای پشت بوم جیغ و داد کنید.

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از Dr.Eniac :
آقا من ادبیاتم از بچگی ضعیف بوده ( نشون به اون نشونی که نمره ترم دومم شد 15 :-" ) وگرنه یه متن مینوشتم با چشای طرف بازی کنه ! ( پتانسیلشو دارم ، بچه ها هم میدونن :-" )

اما به یه سری موارد اعتقاد دارم ،
باید توی این پیغام خوش آمد خیلی مطالب کوتاه نوشته بشه ! ( دیگه حداکثر 10 خط ! :-" )
بعد باید رو یه سری نکات تاکید کنه و همش اونا جلو چش باشن ، مثلا اینکه اینجا پرطرفدارترین جامعه دانش آموزی سمپاد در سطح وب ِ !
باید با انجمن های جذاب سایت آشنا شه ( مثلا انجمن دانشگاه سمپادیا یا انجمن عکس اینا میتونه خوب باشه :-" )
باید پیغام طوری نوشته بشه که طرف خودشو توی یه محیط صمیمی حس کنه ( زیاد خشک نباشه ! :-" )
نباید طوری باشه که طرف فک کنه وارد سایت 3جوک شده ! (لوس بازی بیش از حد تو ذوق میزنه ! :-" )
یه آموزش مختصر برای پیدا کردن دوستاش بهش بدین ، مثلا بگین چطور همشهری هاشو پیدا کنه یا راه های دیگه ... ( میشه انجمن شناخت رو واسش توضیح داد ! :-" )
اگه با یه سری مفاهیم ساده هم بشه آشناش کرد خوبه ! ( مثلا مفهوم اسپم و کلمات پر کاربرد فروم :-" )

یه سری عقاید دیگه هم هست که اگه بنویسم میره بالای 10 خط ، فعلا همینارو در نظر داشته باشین تو نوشتن متن فکر کنم خوب باشه :D

با تشکر .
خب همه ی اینا خیلی خوبه کی میتونه همچین متنی بنویسه؟؟؟

خودمم استعداد صمیمی بودن ندارم متن رسمی بخواین هستم ولی اصلا صمیمیت تو کارم نیست وگرنه خودم مینوشتم!!!

Milad96

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتي شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر-نرم افزار

میگم همین متن بدک نیست.با یه ذره ویرایش شاید بشه راش انداخت...

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

خب من این متنو نوشتم گفتم دیگه ادبیاتم ضعیفه فوش ندین :D

سلام دوست عزیز

از اینکه از بین تمام سایت های سمپادی ، سمپادیا ، یعنی بزرگترین جامعه مجازی دانش آموزی کشورو انتخاب کردی واقعا خوشحالیم و به همین خاطر انتخاب خوبت بهت تبریک میگیم .
سمپادیا بیشتر از 7000 کاربر داره که همشون مثل تو دارن توی مدارس سمپاد تحصیل میکنن و به همین خاطر تالار گفتمان ما هم از نظر علمی و هم از نظر فنی دارای بار کیفی بسیار بالاییه !
قبل از اینکه بخوای فعالیتتو شروع کنی خیلی بهتره با چند تا از مفاهیم پر کاربرد توی سایت آشنا بشی ==> (مثلا لینکه ! ) و یه سری آموزشهای لازم برای شروع فعالیت رو بخونی.
حالا که این اصطلاحاتو خوندی خیلی ضروریه به قوانین سایت یه نگاه کوتاه بندازی ، اینجوری خیلی راحت تر میتونی با سبک فعالیت ها و هنجار های این جامعه آشنا بشی .

حالا که با قانون های سایت آشنا شدی میتونی به راحتی فعالیتتو شروع کنی ! برای شروع من بهت انجمن شناخت رو پیشنهاد میکنم ، توی این انجمن میتونی تاپیک مربوط به شهر خودتون رو پیدا کنی تا با دوستای سمپادی هم شهریت آشنا شی و یا حتی اگه شهرتون تاپیکی نداشت میتونی با آموزش هایی که قبلا دیدی اونو ایجاد کنی .

خب حالا که دیگه راه افتادی میتونی توی انجمن های مختلف سایت دنبال بحث های مورد علاقت بگردی و تو اونا شرکت کنی ، تو الان آماده ای تا به یکی از بهترین کاربر های سایت تبدیل بشی ، هر مشکلی داشتی میتونی از این لینک با مدیران در تماس باشی ( لینک مدیر داخلیاست مثلا :-" )

توی این سایت نکات آموزنده زیادی هست که میتونی یاد بگیری و افراد زیادی هم هستن که میتونین باهم دوستهای خوبی باشین !
از همین الان شروع کن ،
تو هم میتونی به زودی یکی از اعضای فعال و یا حتی یکی از مدیران این سایت باشی !

با تشکر :D

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

آقا اين كه متن اصلي نبود :))

خوش آمد گويي هم نبود تازه!!!

فقط يه شكل ساده براي گفتن قوانين سايت بود

وگرنه خدايي كي با اين متن مي فهمه تو سايت چه خبره؟ :-?

ويرايش: مال خودمو گفتم

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از Dr.Eniac :

سلام دوست عزیز

از اینکه از بین تمام سایت های سمپادی ، سمپادیا ، یعنی بزرگترین جامعه مجازی دانش آموزی کشورو انتخاب کردی واقعا خوشحالیم و به همین خاطر انتخاب خوبت بهت تبریک میگیم .
سمپادیا بیشتر از 7000 کاربر داره که همشون مثل تو دارن توی مدارس سمپاد تحصیل میکنن و به همین خاطر تالار گفتمان ما هم از نظر علمی و هم از نظر فنی دارای بار کیفی بسیار بالاییه !
قبل از اینکه بخوای فعالیتتو شروع کنی خیلی بهتره با چند تا از مفاهیم پر کاربرد توی سایت آشنا بشی ==> (مثلا لینکه ! ) و یه سری آموزشهای لازم برای شروع فعالیت رو بخونی.
حالا که این اصطلاحاتو خوندی خیلی ضروریه به قوانین سایت یه نگاه کوتاه بندازی ، اینجوری خیلی راحت تر میتونی با سبک فعالیت ها و هنجار های این جامعه آشنا بشی .

حالا که با قانون های سایت آشنا شدی میتونی به راحتی فعالیتتو شروع کنی ! برای شروع من بهت انجمن شناخت رو پیشنهاد میکنم ، توی این انجمن میتونی تاپیک مربوط به شهر خودتون رو پیدا کنی تا با دوستای سمپادی هم شهریت آشنا شی و یا حتی اگه شهرتون تاپیکی نداشت میتونی با آموزش هایی که قبلا دیدی اونو ایجاد کنی .

خب حالا که دیگه راه افتادی میتونی توی انجمن های مختلف سایت دنبال بحث های مورد علاقت بگردی و تو اونا شرکت کنی ، تو الان آماده ای تا به یکی از بهترین کاربر های سایت تبدیل بشی ، هر مشکلی داشتی میتونی از این لینک با مدیران در تماس باشی ( لینک مدیر داخلیاست مثلا :-" )

توی این سایت نکات آموزنده زیادی هست که میتونی یاد بگیری و افراد زیادی هم هستن که میتونین باهم دوستهای خوبی باشین !
از همین الان شروع کن ،

خوب بود بنظرم ولی به صمیمیت قبلی نبود...!

یه سوال میشه دوتاشو بفرستیم؟؟؟؟ :-"

من با دوتاش خیلی حال کردم آخه :D

error

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین 1
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
قبلنا تفننی میخوندم :D
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
IT

به نقل از Dr.Eniac :

سلام دوست عزیز

از همین الان شروع کن ،

متن قبلی خیلی ساده بود این اصلا ساده و صمیمی نبود
یه جوری باید نوشت کاربر وادار به خواندن ادامش بشه
این جوری خط اول را که خوند ول میکنه میره
البته نظر من بود ناراحت نشین لطفا

• لایک
امتیازات: meli

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

به نقل از Dr.Eniac :

سلام دوست عزیز

باو دیگه چقد خود ستایی؟!!!

یارو میگه اینا این همه از خودشون تعریف میکنن حتما چه چیزایی هستن!

بعد میاد میبینه نه! همچین زیادم اون طوری نیست!

به نظر خود ستایی میزنه تو ذوق زیادی!

و باعث زدگی میشه یکم!

• لایک
امتیازات: meli

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

خود ستایی نیست واقعا ! :-??
وقتی به طرف میگیم اینجا بحث علمی و ایناست و سطحشون خوفه میفهمه تاپیک شورت بالاییت چرنگیه نزنه !
پر جمعیت ترین هم که هست دیگه ! دقیقا کجاش خودستایی بود ؟ :-?

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

به نقل از Dr.Eniac :
خود ستایی نیست واقعا ! :-??
وقتی به طرف میگیم اینجا بحث علمی و ایناست و سطحشون خوفه میفهمه تاپیک شورت بالاییت چرنگیه نزنه !
پر جمعیت ترین هم که هست دیگه ! دقیقا کجاش خودستایی بود ؟ :-?
خب اینا هست و میشه تملق یا خودستایی!

اگه نباشه میشه دورغ و نیرنگ و فریب!

من میگم باید یکم خاکی تر باهاش حرف زد!

و اینکه اگه قوانین رو بخونه خودش میفهمه درباره شورت بالاییش نباید تاپیک بزنه!

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از lof :

آقا زمونه بد زمونه ایه ! اگه خاکی باشی فک میکنن زمینی میشاشن بهت ! به قرعـــان !
پ.ن : چال میدون که نیستش خاکی باشی و اینا !

بازم نظر بقیه محترمه ، من چیکارم ! :D

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از lof :

حق با لفه!!!!

حتی اگه اینجا بهترین فروم دنیا هم باشه نباید از خودمون تعریف کنیم!!!

میشه عین اینجاهایی که بالاش مثلا مینیویسه " بزرگترین چترومه ایرانی!!!" :))

بنظر منم نباید از خودمون تعریف کنیم!!!

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

مهران تهه متنت اضافه كن يه كاربريم داريم خيلي شاخه مثه بز تو تمام تاپيكا پست ميده ٤٠٠٠ تا پست داره با ٢٦٠٠ تا مثبت

بالا