بچه ها میتونم خواهرانه ازتون یه خواهشی بکنم ؟ از الان خام همایشا و اینا نشید .... تمنا میکنم ... مام مثه شماها این مسیرو رفتیم و خیلی چیزارو تجربه کردیم و دیدیدم دیگه ....
ببنیید این همایشایی که نزدیک کنکور برگزار میشه 2 تا هدف داره عمدتن :
1- مال ِ اساتیدیه که واقعن دلشون میخواد به کنکوریها کمک کنن و یه دوره ای از کل کتابا بکنن و تا جایی که میتونن نکات مهم ِ هر کتابو بگن ...از جمله آقای کریمی (دین و زندگی) و بابایی (شیمی) تو تهرانه .. اما از نظر من این همایشا رو هم نمیخواد برید ...
2- مال ِ این اساتیدیه که به خاطر چشم تو هم چشمی میان همایش میزارن و کلی تبلیغ و ایناو که ما 80% سوالای کنکورو میگیم و همش چرت و پرت محضه ...
کلن پیشنهاد نمیکنم هیچ گونه همایشی رو ثبت نام کنید ... هیچ گونه .. مگر اینکه حداکثر یکی( بیشتر از یه دونه به نظر من سمه واستون) ، اونم درسی رو که تا اواخر اردیبهشت تو آزمونا درصد 60-70 میزنید و دوست دارید و میدونید میتونید با یه محرک قوی یه روزه درصدتونو ببرید روی 80-85 ، و اگه این احتمال رو میدید که رفتن به همایش هیچ تاثیری رو درصدتون نداره ، به هیچ عنوان ثبت نام نکنید ... حتی اون یه دونه هم اگه حتی می نویسید با آگاهی تمام بنویسید ...
ولی کلن این همایشا و جمع بندیا و کلاسای نکته و تست و این چیزا ، زیاد کمک کننده نیست و معمولن کسی پیشنهاد نمیکنه !! چیزایی رو که توی چندین ماه سال پیش دانشگاهی ( به عبارتی یه سال کنکور) باید بدست بیارید رو نمیشه 2-3 ماهه یا یکی-دو روزه بدست آورد !!!