به نقل از gaucho :آقا یه کتاب هست برایه عربی اسمش "عربی مبین" هستش
یعنی من یه نیگا بهش میندازم قواعد عربی 100% میزنم
خیلی خوبه هر درسیو تا ریز ترین نکتشو که تو تمرینا اومده گفته!!
من همه ی این کتابارودیدم هم فوت و فن هم جامع گاج!
خدایی فقط بیخودی حجمش زیاده!
به دانش آموزایه کاشون این کتاب تدریس میشه!
من که اگه این نبود الان نمیدونستم طاب تاب چه فرقی دارن؟؟ ( واقعن چه فرقی دارن؟)
به نقل از dark-night :برای ادبیات و زبان فارسی و دین و زندگی چه کتابی رو پیشنهاد میکنید ؟ چرا ؟
راستی این شیمی 2 چی شد ، که ghezi پرسیده بود ؟
به نقل از F@temeh :ببین من اینو شونصد بار اینجا معرفی کردم ولی بعدش به این نتیجه رسیدم که عربی مبین فقط با خود آقای صحیحی به درد میخوره!
ینی خیلی خیلی نکته داره که نمیشه به نظرم همشو همینجوری یاد گرفت، مگر اینکه سره کلاسش باشی...
ولی یکی از بچه های خودمون خیلی سبز داشت گفت خیلی بهتر از مبین بود! البته من تاحالا نخوندمش.
ولی مبین هیچ چیزی رو جا نذاشته و کامله کامله!
به نقل از ghezi :من شدیدا تو آرایه ها مشکل دارم!
آزمون 2تیر کانون ادبیات 93% زدم فقط به خاطر یه سوال آرایه
زبان فارسی نهایی هم به خاطر آرایه 20 نشدم
با "استعاره" شدیییییدا مشکل دارم
چی کار کنم؟ :-s
چه کتابی بگیرم؟
قبل از خوندن هر کتابی ، کتاب آرایه های ادبی انسانی رو بگیر بخون.به نقل از ghezi :من شدیدا تو آرایه ها مشکل دارم!
آزمون 2تیر کانون ادبیات 93% زدم فقط به خاطر یه سوال آرایه
زبان فارسی نهایی هم به خاطر آرایه 20 نشدم
با "استعاره" شدیییییدا مشکل دارم
چی کار کنم؟ :-s
چه کتابی بگیرم؟
ادبیات رو من از همه شنیدم که باید موضوعی خوندبه نقل از dark-night :برای ادبیات و زبان فارسی و دین و زندگی چه کتابی رو پیشنهاد میکنید ؟ چرا ؟
راستی این شیمی 2 چی شد ، که ghezi پرسیده بود ؟
برو صفحه قبل نظر "داروساز آینده" رو بخون .....به نقل از REZA73 :من کل این تاپیک رو خوندم قاطی کردم فقط
ریاضی رو الان جامع بگیریم یا هر سال رو جدا؟ برای تجربی
بعد اینکه خیلی سبز یا مهر و ماه؟
راستش اونی که من از معلممون شنیدم ، جامع بود .به نقل از REZA73 :خب اینا رو جامع بگیریم یا سال به سال؟
نشر الگو خوبه.منم دارم.به نقل از peidayepenhan :برا تست باید یه کم صبر کنید که کتابهای جامعی چون اندیشه فائق یا خیلی سبز با توجه به تغییرات کتاب سال چهارم و مناسب کنکور ۹۲ ویرایش بشن
ولی اگه تکی بخواید بخرید تست نشر الگو فکر میکنم مناسب باشه. دوستان اگه کتابی بهتر سراغ دارن معرفی کنن
Sent from my iPad using Tapatalk HD