• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شما یادتون نمیاد، قدیما...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
شما یادتون نمیاد ولی یه زمان از بوفه ی مدرسه اشترودل داغ با شانی خارجی میخریدم جمعا میشد ۱۵۰۰
پ.ن: دارم فکر میکنم چرا اون زمان فروش نوشابه ی مشکی و زرد توسط بوفه ممنوع بود ولی شانی و همچنین ماءالشعیر آزاد 🤨

ژل آتوسا یه زمانی همه میزدن

پلی ۲ داشتی لاکچری زمان بودی

قدیما گوشی قلمی سونی اریکسون دیگه اوج تکنولوژی بود.

داشتن جامدادی فلزی طبقاتی‌ها اوج کلاس بود 😍
و اون لحظه‌ای که یهویی می‌افتاد زمین و صدای بدش یه طرف، جمع کردن همه مداد رنگی‌ها و متعلقاتش یه طرف :))

شما یادتون نمیاد قدیما تایتل ح ب این بود

حرف بزن (توهین و سیاسی = بن)

شما یادتون نمیاد ، یه زمانی از سکه‌ها به عنوان پول استفاده میکردیم
اون موقع ۵۰۰ تومن ، ۵۰۰تا تک تومنی بود نه ۵۰۰هزار تومن

آخرین ویرایش:
شما یادتون نمیاد
بچه که بودیم ، برقها که میرفت ، میرفتیم کوچه های دیگه ، اگه خونه کسی آیفون یا زنگ داشت، دکمه‌اش رو فشار میدادیم چوب میکردیم لاش
شما یادتون نمیاد

آخرین ویرایش:
شما یادتون نمیاد ، خونه بالشتی می‌ساختیم ، سخترین مرحله اش سقف بود ، اگه کسی میتونست سقف رو طوری درست کنه که نیاد پایین ، فاصله اش با کف هم باشه ، انگار اوج تکنولوژی بود

آخرین ویرایش:
شما یادتون نمیاد ولی با یه قایق کاغذی یا موشک کاغذی چند ساعت بازی میکردیم انگار دنیا رو بهمون داده بودن.

شما یادتون نمیاد ، دبستان که بودیم همیشه برامون دوازدهمی بودن دست‌نیافتنی بود ، انگار ۱۰۰ سال باهاش فاصله داشتیم

شما یادتون نمیاد ، عیدی ها رو جمع میکردیم یا خودشون گم میشدن(مثلا) ، یا مامانمون قرض می‌گرفتم و هرگز پس نمیداد

شما یادتون نمیاد، اون قدیما، منظور از قدیما پنج سال پیش بود، ده سال پیش بود الان می‌تونیم هر نیم ساعت رو با اتفاقاتش، بگیم اون قدیما.

شما یادتون نمیاد ، وقتی میگفتن حس نوستالژی ، اصلا درکش نمیکردیم ، برامون مسخره بود ، ولی الان که اینها رو مینویسیم...

شما یادتون نمیاد ، قدیما نمی‌دونستیم بچه چجوری به باباش میره ، خیلی برامون عجیب بود ، من به شخصه فکر میکردم مامانه از بس بابا رو میبینه که در ژنتیک بچه ، قیافه پدر ثبت میشه و یه مقداری ازش استفاده میشه(این فرضیه رو در ۶ سالگی برای خودم ثبت کردم ، ببینین چه دانشمندی بودم )

آخرین ویرایش:
Back
بالا