این سه وسیله !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nahid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سیبو میندازم تو ذغال کبابی شه با ذره بین بافت های کبابی شدشو بررسی میکنم

کالباس ، کتاب، لامبورگینی

آرم لامبورگيني منو ياد همون گاوي ميندازه ك باهاش كلباس درست ميكنن تازه تو همه كتاباي اشپزيم طرز تهيش هس

کسی که پشت فرمون لامبورگینی کتاب میخونه حقشه کالباس شه :-"

عه یه اروری من حواسم نبود باید کاری انجام بدم :|
خب عوضش می‌کنیم
من برای کالباس شدن، نشستن پشت فرمون لامبورگینی (حالا کو؟ :))) و کتاب خوندنو انتخاب می‌کنم :))

آخرین ویرایش:
سیبو میندازم تو ذغال کبابی شه با ذره بین بافت های کبابی شدشو بررسی میکنم

کالباس ، کتاب، لامبورگینی
حقیقتا با این سه وسیله چیزی جز جمله نمیشه ساخت :))

میخام از ورقه های کالباس استفاده کنم و باش کتاب طرزاستفاده از لامبورگینی رو بنویسم .

1-ابتدا کالباس را لای ورق های کتاب می گذاریم.

2-سپس آن را به موتور لامبورگینی می بندیم و آن را روشن می کنیم.

3-کالباس زغالی!

با لامبورگینی‌م رفتم کالباس بخرم ولی مجبور شدم کتاب بذارم زیر پام تا بتونم از تو قفسه برش دارم. :‌-"

سه تا وسیله جدید

تیله رنگی، دستگیره در، فلوت

اگه دستگیره در فلزی طوره یا رسانا بهش برق وصل میکنم که طرف دست زد برق بگیرش و بعد پاش رو تیله هایی که از قبل ریختم جلو در بره :دی
بعدم ک پوکید بالا سرش به عنوان همدردی با فلوت ی آهنگ غمناک میرنم :-"

سه تا وسیله جدید

دزد گیر میسازیم
به اینصورت که تیله رنگیا رو تو فلوت میریزیم و با دو تا نخ به دستگیره ی در میبندیم هروقت کسی درو باز کرد تیله ها میریزن زمین میفهمیم کسی وارد اتاق شده

تیله هارو بنداز تو فلوت. و یه فنر جمع شده هم بزن سر فلوت که بشه تفنگ تیله فلوتی! ضامن فنر رو هم وصل کن به یه نخ و اونم به دسگیره ی در. باقیشم خودت میدونی دیگه! میشه در(درب) شهید پرور!

سه تا وسیله جدید

دستگیره دررو بر می داریم و پیچ و مهره هاش رو ازش می کنیم .فلوت رو برمی داریم و پیچ هارو توی سوراخش می کنیم و می پیچیم تا محکم بشن و در نیان.خب حالا تفنگ فوتی ما آمادست.:|
تیله های رنگی کاغذی ساخت خودمون رو (در پست قبلی توضیحات داده شده)داخل فلوت می گذاریم و از انتهای فلوت فوت می کنیم.به همین آسونی.به همین خوشمزگی:))

فنر دستگیره در رو بر میداریم و میبندیمش سر فلوت. از سر فلوت تیله ها رو وارد میکنیم و همزمان دستگیره رو میچرخونیم بدین طرق تیله ها خورد میشند
مث یه چرخ گوشت دستی

خب دوستان قابلمه رو میذاریم روی زمین. گلدون رو با هرچی دم دستمونه بالاش آویزون میکنیم. مایع ظرف شویی رو میریزیم توش. حالا شروع میکنیم شستن ظرف ها در قابلمه در حالی که قطره های مایع ظرف شویی روی ظرف ها میریزن و دیگه نیاز نیست خودمون بریزیم رو اسکاچ:)

نکته ۱: فرض میکنیم قابلممون اونقدر بزرگه که بشه توش ظرف شست.
نکته ۲: فرض میکنیم سوراخای گلدون اونقدر کوچیکن که مایع ظرف شویی کم کم بیرون بیاد.
نکته ۳:میدونم چرته ولی حقیقتا چیز دیگه ای به ذهنم نرسید-_-

تادا! حالا ظرف بشوریم:)

Back
بالا