• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

این سه وسیله !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nahid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سکه بزارین توی بالشت فرداش کارت بلیت اتوبوس بردارین یا برعکس(سخت هست ولی شدنیه اگه همکارتون کارشو خوب انجام بده:D:-")

جالب بود :-b
اما باید ی سناریو یا داستان طراحی کنید ک اون س وسیله توش استفاده شه
الان بالشت و کارت کو؟ :D
خوب برا رفتن به داخل اتوبوس که کارت اتوبوس میخواد
و برای خوابیدنم بالشت دیگه:-"

شارژ کارت اتوبوسو خالی کنید ( غیر ممکنات !!!) بعد باش یه سکه بگیرید با سکه بالشت بگیرید به خواب ابدی برید ( البته دور از جونتون :D:D)

استادی ک نمره نمیده رو با بالشت خفه کنید، بعد با کارت اتوبوس رگشو بزنید انگار خودکشی کرده...
سکه های تو جیبشم بردارید باش فلافل بخرید :د

جلو ایستگاه اتوبوس یه بالشت بذارید زیرتون و روش بشینید هرکی رد شد و کارت اتوبوس نداشت و عجله داشت یه مقداری بیشتر بگیرید و براش کارت بگیرید
سکه هم داشته باشین که سریع بتونین بقیه پولشو پس بدین : -"

جهت رونق بخشیدن به تاپیک!:D
این سه وسیله:
"قاشق، دسته مبل، کنسرو لوبیا"

پ.ن:تو این تاپیک باید با این سه وسیله یه سناریو خلاقانه بسازید! شما با این وسیله ها چی کار میکنید؟:-??

این سه وسیله:

پ.ن:تو این تاپیک باید با این سه وسیله یه سناریو خلاقانه بسازید! شما با این وسیله ها چی کار میکنید؟:-??
میشینم رو دسته مبل و با قاشق کنسرو لوبیا رو میل می کنم:D

این سه وسیله:

کنسرو لوبیا رو خالی کنید رو سرتون(ب طوری ک چهره تون پوشونده بشه) بعد قاشق بدارید دهنتون و بشینید رو دسته مبل هی جلو عقب برید و لیز بخورید (قاشق تو دهنتون هست هنوزا)
اینجوری هرکس شما رو ببینه قبلا هم شک داشت ک دیوونه اید حالا دیگ مطمئن میشه:D
#نمک (ایموجی پوکر)
خودم اگ کسی اینو مینوشت دیس میدادم:-"

دسته مبل رو آتیش میزنم بتونم کنسرو لوبیا رو بجوشونم، بعد با قاشق درش رو باز کنم بخورم :|

سه وسیله بعدی:

سیب، ذره بین، زغال

بابا خلاقیت‌هاتون کجا رفته :(

Back
بالا