به نقل از ' Shek8fe ' :به نظر من اکثر افراد اگه برن تست بدن ، مشخص میشه که افسرده ـن. حالا بعضیا حاد تر.
به نظرم دنیای امروز همه رو افسرده میکنه ، باعث میشه آدما تو گذشته هاشون بمونن ، حسرت بخورن.
مشخصّه که آدمای افسرده که هیچ امیدی به آینده ندارن نمی تونن یه جامعه ی پویا بسازن.
باعث میشن جامعه مُرده باشه ؛ نه امیدی ، نه نشاطی ... -سیـاه-.
+ دنیای امروز = آخرالزّمان
گفتی بیشتر ادما افسرده ان؟عجیب نیست؟...من همیشه دارم به خودکشی میفکرم ولی منو نرمال دادبه نقل از اخوی! :این تست از کتاب های روانشناسی معتبر استخراج شده
دانشمندش هم معتبر بوده مسلما
به نکته خیلی مهمی اشاره کردین، ^*×دنیای امروز×*^
شما هر روز به تبلیغات و جو سازی هایی طرف هستین که شما رو به داشتن چیزهای بیشتر ترغیب می کنند و افرادی رو نشون میدن که بیشتر از شما دارن وان روال همیشگی هست که شما همواره در حسرت آن چیز جدیدی که ندارید و آن فرد فوق العاده ای که نیستید باشید.
در پی این حسرت کاذب شما اعتماد به نفس تان کم می شود و افسرده می شوید.
و موارد دیگر "زندگی امروز"
به نقل از اخوی! :به جای قرص برین پیش یک هیپنوتیزور چند جلسه درست کنین خودتون رو.
از بس طبع تون سرده دایم افسرده این.
سودا،مزاج سودا غلبه کرده.
غذاهای سرد مثل ماهی نخورید.
پیش یک طبیب طب سنتی اسلامی برید تا تغذیه تون رو اصلاح کنه.
پزشکی جدید جز نگره،نمی تونه رابطه بین جسم و روان رو درک کنه.
طب قدیم کل نگره،
وقتی هرجا مشکل پیدا می کنه ریشه اش رو در همه جا جستجو می کنه.
ارتباط بین همه اجزا رو بررسی می کنه.
پس تجویزهایش هم غالب مشکلات روحی و جسمی را پوشش می ده.
به نقل از اخوی! :مامان شما دقیقا همون جز نگره که گفتم
انتظار نداشته باش از مادرت
تو دانشگاه در این موارد چیزی به ایشون نگفتن.
شما می تونی خودت تحقیق کنی.
اگر با این قرص ها به جایی می رسید بفرمایید.
به نقل از prabd.chess :عزیز من دشمنی که بات ندارم...منفی میدم وا3 همین لحنت...شاید برای یکی این درمان شما(که من شکی در ایراداتش در عمل(و نه در ظاهر رنگینش)ندارم)درست باشد و برای دیگری غلط...نباید بگویی دارم لطف میکنم...ته تهش خودت داری سود میبری...به رضای درونی میرسی...
دلیل اصلیم هم اینست برای مخالفت که شما میگویی حجامت...اخه برادر من دیگه چند نفر باید بیان حجامت رو رد کنن؟؟...از سوی دیگر گویی روانشناسی به جز میپردازد پس نتواند دلیل بشناسد! ...عزیز من اگزیستانسیال امد تا ریشه یابی کند...اما به سبک خودش و از طریق نشانه های خوداگاه...
ضمنا چرا فکر میکنی روانپزشکی مدرن یعنی داروی صرف...رواندرمانی هایی هستند بدون دارو از طریف جلسات میان مراجع و درمانگر اما عکسش رو من خیلی خیلی کم دیده ام...چرا اون جنبه ی مدرن علم رو بررسی نمیکنید؟...این که علم به تضاد هایی رسیده به خدا دلیل بر بازگشت به دوران کلاسیک و سنتی ما نیست...