- شروع کننده موضوع
shershere
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 2
- شهر
- اصفهان
- مدال المپیاد
- اینم هه هه!
- دانشگاه
- پلی تکنیک تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
سلام
خب من تو تاپیکا همچین چیزی ندیدم ... اگه اشتباه کردم لطفا ترکیب کنید!
این پارادوکسه جدیدا اعصاب منو ریخته به هم ... یعنی هیچ جور نمیتونم باش کنار بیام ...
توضیح مختصرش اینه ...
کاسپر و امیلیا دوقلو هستن ... امیلیا رو (بر فرض از همون بدو تولد!) می فرستیم سوار یه موشک به سمت سیاره ای که 12 سال نوری با ما فاصله داره
سرعت موشک رو هم می گیریم 0.6C ...
پس اگه موشک بره و برگرده ... میشه گفت 40 سال گذشته ... و کاسپر اون موقع 40 سالشه!
با توجه به نسبیت زمان
پس هرکدوم زمانی که برای دومی میگذره رو کمتر اندازه میگیرن و فکر می کنن دومی جوونتر مونده ...
(فکر می کنن خودشون 40 سالشونه و اون یکی 32 ساله!)
خب تا اینجا که هیچ ...
ولی برای توجیه اینکه امیلیاس که جوونتر مونده و نه کاسپر ...
میان میگن امیلیا رفته رو سیاره ... وایساده بعد هم جهتشو عوض کرده ... پس دیگه مرجعش لخت نیست ....
یا به نحوی میشه گفت مرجعشو عوض کرده ...
پس اونه که در واقع حرکت می کنه!
من --> اخه این اصلا منطقی نیست ... از نظر کاسپر اینه ... از نظر امیلیا هم مرجع کاسپر نالخته و کاسپر مرجعشو عوض کرده
از نظر هر ناظری دومی جوونتره ...
من توجیه جوون موندن امیلیا رو نمی فهمم!
خب من تو تاپیکا همچین چیزی ندیدم ... اگه اشتباه کردم لطفا ترکیب کنید!
این پارادوکسه جدیدا اعصاب منو ریخته به هم ... یعنی هیچ جور نمیتونم باش کنار بیام ...
توضیح مختصرش اینه ...
کاسپر و امیلیا دوقلو هستن ... امیلیا رو (بر فرض از همون بدو تولد!) می فرستیم سوار یه موشک به سمت سیاره ای که 12 سال نوری با ما فاصله داره
سرعت موشک رو هم می گیریم 0.6C ...
پس اگه موشک بره و برگرده ... میشه گفت 40 سال گذشته ... و کاسپر اون موقع 40 سالشه!
با توجه به نسبیت زمان
پس هرکدوم زمانی که برای دومی میگذره رو کمتر اندازه میگیرن و فکر می کنن دومی جوونتر مونده ...
(فکر می کنن خودشون 40 سالشونه و اون یکی 32 ساله!)
خب تا اینجا که هیچ ...
ولی برای توجیه اینکه امیلیاس که جوونتر مونده و نه کاسپر ...
میان میگن امیلیا رفته رو سیاره ... وایساده بعد هم جهتشو عوض کرده ... پس دیگه مرجعش لخت نیست ....
یا به نحوی میشه گفت مرجعشو عوض کرده ...
پس اونه که در واقع حرکت می کنه!
من --> اخه این اصلا منطقی نیست ... از نظر کاسپر اینه ... از نظر امیلیا هم مرجع کاسپر نالخته و کاسپر مرجعشو عوض کرده
از نظر هر ناظری دومی جوونتره ...
من توجیه جوون موندن امیلیا رو نمی فهمم!