اعضای قدیمی

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع
پاسخ : اعضای قدیمی

به نقل از mamareza :
اگه سایت برا کسی جذابیت داشته باشه خودش میاد.دلیلی داره ما بریم دنبالش؟خب دوس نداره بیاد طرف.
دلیل داره و باید بریم.

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از احمدرضا.ج :
دلیل داره و باید بریم.
اگه کسی بخواد بیاد خودش میاد.

کوزت

کوزت
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3 مشهد
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
پاسخ : ...

خیلی ببخشید اما الهه گفت سمپادیا حوصلشو سر میبره
الی تا کمر تو خاک انجمن بود لیاقتش حداقل مدیر داخلی بود اما با این وضعیت منم بودم نمیومدم
آقای احمد رضا دلیلشو بگین؟

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از Sara $-H :
خیلی ببخشید اما الهه گفت سمپادیا حوصلشو سر میبره
الی تا کمر تو خاک انجمن بود لیاقتش حداقل مدیر داخلی بود اما با این وضعیت منم بودم نمیومدم
آقای احمد رضا دلیلشو بگین؟
مدیر داخلی شدن و معاون شدن به خاک انجمن خورده بودن نیس :)

کوزت

کوزت
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3 مشهد
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

بابا میدونم میدونم
اما شماها که اون موقع که اوجه فعالیت الی بود بودید که
من خوب یادمه اون موقع جایی که همه فک کردن الان فرشید یا الی یا شادی مدیر میشن یهو یکی دیگه مدیر شد
البته شادی م۳ الان الی گفت دیگه نمیخواد مدیرشه
ی انجمن علمی میخواست که اونم خدایی حقش بود بعد یهو دادن به فاطمه.س
بدبخت کپ کرد
بعد چی شد گفتن الی گناه داره حالا بیان مشترک مدیر باشن
خداوکیلی پروفایلشو ببین لیاقتش چی بود اونوقت؟
ی پ.خ هم بهتون میدم اینجا نمیشه گفت

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

ذلیلش برای من نه به عنوان معاون سایت بلکه به عنوان یه کاربر عادی اینه که دوست دارم افرادی رو که قبلن باهاشون بحث کردم و با طرز تفکرشون آشنا هستم و بالاتر از این دوستام هستن اینجا باشن و در کنار هم به پیشرفت هم کمک کنیم و در جهت همین موضوع من دنبال اونایی که در دسترسم بودن رفتم حتی اونایی که یه زمانی توی انجمن اعتقادی باهاشون شدیدن بحث داشتم.

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از احمدرضا.ج :
ذلیلش برای من نه به عنوان معاون سایت بلکه به عنوان یه کاربر عادی اینه که دوست دارم افرادی رو که قبلن باهاشون بحث کردم و با طرز تفکرشون آشنا هستم و بالاتر از این دوستام هستن اینجا باشن و در کنار هم به پیشرفت هم کمک کنیم و در جهت همین موضوع من دنبال اونایی که در دسترسم بودن رفتم حتی اونایی که یه زمانی توی انجمن اعتقادی باهاشون شدیدن بحث داشتم.
شما دنبالشون برین به زور بیان؟؟؟
باید جوری شه که کاربرایی که الان هستن رو حفظ کنیم.تو همین موندیم.هر وقت به این سطح رسیدیم اونوقت کاربرای قبلی رو هم میاریم.

• لایک
امتیازات: L.E

neda.m

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید رجائی تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران - ژئوتکنیک

به نقل از mamareza :
شما دنبالشون برین به زور بیان؟؟؟
باید جوری شه که کاربرایی که الان هستن رو حفظ کنیم.تو همین موندیم.هر وقت به این سطح رسیدیم اونوقت کاربرای قبلی رو هم میاریم.
همیشه نمی شه رضایت همه رو نگه داشت. بالاخره همیشه افرادی هستن که از وضعیت های مختلف سایت ناراضی باشن و بخوان برن، و تا حدودیش هم طبیعیه. اما به نظرتون الان تعداد کسانی که دارن میرن غیر طبیعی هست؟ اگه هست پیشنهادی دارین؟
اگر هم که نیست، افراد قدیمی رو بسیار خوبه که بیاریمشون...
الان هم مقدار زیادی از اعتراضات به این بوده که چرا بچه های قدیمی بر نمی گردن و رفتن، به نظرتون این اگه این موضوع حل بشه، رفتن بچه های جدید هم کمتر نمی شه؟
هر چه قدر تعاملات این دو دسته (که البته همون طور که قبلاً گفته بودم اصلاً درست نیست دسته بندی کنیم!) بیشتر بشه، وابستگی به این جا و فعالیت هاشون هم به تبع بیشتر میشه :)

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از ندا مکرم :
همیشه نمی شه رضایت همه رو نگه داشت. بالاخره همیشه افرادی هستن که از وضعیت های مختلف سایت ناراضی باشن و بخوان برن، و تا حدودیش هم طبیعیه. اما به نظرتون الان تعداد کسانی که دارن میرن غیر طبیعی هست؟ اگه هست پیشنهادی دارین؟
اگر هم که نیست، افراد قدیمی رو بسیار خوبه که بیاریمشون...
الان هم مقدار زیادی از اعتراضات به این بوده که چرا بچه های قدیمی بر نمی گردن و رفتن، به نظرتون این اگه این موضوع حل بشه، رفتن بچه های جدید هم کمتر نمی شه؟
هر چه قدر تعاملات این دو دسته (که البته همون طور که قبلاً گفته بودم اصلاً درست نیست دسته بندی کنیم!) بیشتر بشه، وابستگی به این جا و فعالیت هاشون هم به تبع بیشتر میشه :)
درسته.همیشه یه عده ناراضی هستن.ولیی الان این تعداد ناراضی زیاده.اول باید این مسئله رو که اعضای فعلی نرن رو حل کنیم.بعد به فکر برگردوندن باشیم.
نه نه به نظر من رفتن کاربرای فعلی خیلی کم به ربط داره که چرا کاربرای قدیمی رفتن.

neda.m

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید رجائی تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران - ژئوتکنیک

به نقل از mamareza :
درسته.همیشه یه عده ناراضی هستن.ولیی الان این تعداد ناراضی زیاده.اول باید این مسئله رو که اعضای فعلی نرن رو حل کنیم.بعد به فکر برگردوندن باشیم.
نه نه به نظر من رفتن کاربرای فعلی خیلی کم به ربط داره که چرا کاربرای قدیمی رفتن.
علت رفتن اعضای قدیمی و الان هم جدید چیه؟
عاملشون مشترکه یا فرق داره دلایلشون؟
اگه چیز جداییه، ممنون می شم که کمک کنید دلایلش رو بقهمیم، شاید این جوری بهتر بتونیم جذبشون کنیم.
اما خب، این رو هم در نظر داشته باشین که تا الان کارهای زیادی انجام شده که بچه ها بمونن. همون دانشگاه سمپادیا و یا پشتیبانی کنکور که خودش قدم بزرگی بود، مطالعه ی گروهی، مسابقات مختلف و ...
به ثمر رسیدن اینا زمان می بره و نباید تو این مدت، کار دیگه ای انجام ندیم و منتظر باشیم که اینا فعلاً به نتیجه برسه بعد! به اصطلاح موازی کاری بهتره در چنین مواقعی... :)
فکر کنم وقتش باشه که واسه بچه های قدیمی هم کاری انجام بدیم. بالاخره می تونیم از تجربیات اونا هم استفاده کنیم. الان خیلی از دوستانی که رفتن، در جریان تغییرات این جا نیستن...
قبول دارین؟

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از ندا مکرم :
علت رفتن اعضای قدیمی و الان هم جدید چیه؟
عاملشون مشترکه یا فرق داره دلایلشون؟
اگه چیز جداییه، ممنون می شم که کمک کنید دلایلش رو بقهمیم، شاید این جوری بهتر بتونیم جذبشون کنیم.
اما خب، این رو هم در نظر داشته باشین که تا الان کارهای زیادی انجام شده که بچه ها بمونن. همون دانشگاه سمپادیا و یا پشتیبانی کنکور که خودش قدم بزرگی بود، مطالعه ی گروهی، مسابقات مختلف و ...
به ثمر رسیدن اینا زمان می بره و نباید تو این مدت، کار دیگه ای انجام ندیم و منتظر باشیم که اینا فعلاً به نتیجه برسه بعد! به اصطلاح موازی کاری بهتره در چنین مواقعی... :)
فکر کنم وقتش باشه که واسه بچه های قدیمی هم کاری انجام بدیم. بالاخره می تونیم از تجربیات اونا هم استفاده کنیم. الان خیلی از دوستانی که رفتن، در جریان تغییرات این جا نیستن...
قبول دارین؟
عاملشون مشترکه.عامل اینکه اعضا رفتن داشت جذابیت براشون هست.
وقتی هنوز سایت جذابیت کافی رو نداره اگه اعضای قدیمی بیان ور ببینن که باز هم خوششون نمیاد دیگه میرن و پشت سرشون رو هم نگاه نمیکنن.
اینکه من اینجا و تو این تاپیک بگم چرا سایت جذاب نیس براشون و چه کار هایی میشه کرد براش کار درستی نیس.و اصلا ممکن نیس.در واقع باید دنبال این باشین که کاربرا چه انتظاراتی دارن.

کوزت

کوزت
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3 مشهد
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

نداجونی من به چند تا از بچه های قدیمی که گفتم بیاین میگن حوصله نداریم سمپادیا خیلی مسخره شده و اینا
الان اعضا جدید اومدن مدیرا جدید شدن قوانینه جدید و اینا

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

به نقل از Sara $-H :
نداجونی من به چند تا از بچه های قدیمی که گفتم بیاین میگن حوصله نداریم سمپادیا خیلی مسخره شده و اینا
الان اعضا جدید اومدن مدیرا جدید شدن قوانینه جدید و اینا
همین چیزای جدید باعث پیشرفت سایت میشن، اگه همیشه همه قدیمی باشن و همه چی قدیمی باشه و کاربر جدیدی نیاد، در نهایت سایت از بین میره :-??

Backstreetboy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از Sara $-H :
بابا میدونم میدونم
اما شماها که اون موقع که اوجه فعالیت الی بود بودید که
من خوب یادمه اون موقع جایی که همه فک کردن الان فرشید یا الی یا شادی مدیر میشن یهو یکی دیگه مدیر شد
البته شادی م۳ الان الی گفت دیگه نمیخواد مدیرشه
ی انجمن علمی میخواست که اونم خدایی حقش بود بعد یهو دادن به فاطمه.س
بدبخت کپ کرد
بعد چی شد گفتن الی گناه داره حالا بیان مشترک مدیر باشن
خداوکیلی پروفایلشو ببین لیاقتش چی بود اونوقت؟

یعنی مدیر انجمن شدن اینقدر مهمه و ما نمیدونستیم؟ :D
به نظرم اگه به این خاطر (مدیریت انجمن) رفته واقعا دلیل مسخره ای بوده!.......مدیر انجمن فکر کردین چی از کاربرای دیگه بیشتر داره؟......جز یه تگ مدیریت.....اگه با این چیزا راضی میشه بیارینش من تگ خودمو میدم بش!

• لایک
امتیازات: N.M

کوزت

کوزت
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3 مشهد
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

نه همش این نبود
خب خیلی نامرد بازی بود اون زمان
پارتی بازی و اینا

Amir13

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
پیش-حلّی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی . . .
دانشگاه
اینو خدا میدونه فقط!
رشته دانشگاه
آبیاری گیاهان دریای

چرا دعوا میکنید آخه ؟
من خودم یکی از اعضای قدیمی انجمن هستم که دوباره برگشتم تو جو سایت و فکر میکنم ایمیل زدن به اعضای قدیمی خیلی مهم هستش و راحت ترین راه هست چون من خودم این جوری دوباره سر از سمپادیا در آوردم در ضمن دعوا های الکی و بچگانه سر مدیر شدن و مقام داشتن خیلی مسخرست من نمیدونم اخه مگه به مدیرا چی میدن من مدیر نبودم ولی مطمئنم جز دردسر و مسئولیت چیزی نداره که دلت رو بهش خوش کنی حالا این که یه سری به خاطر دعوا رفتن دیگه بحثش جداست خلاصه این خیلی خوبه که اعضای قدیمی حداقل چند نفرشون رو بشه برگردوند به سایت.

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از Amir 13 :
من خودم یکی از اعضای قدیمی انجمن هستم که دوباره برگشتم تو جو سایت و فکر میکنم ایمیل زدن به اعضای قدیمی خیلی مهم هستش و راحت ترین راه هست چون من خودم این جوری دوباره سر از سمپادیا در آوردم در ضمن دعوا های الکی و بچگانه سر مدیر شدن و مقام داشتن خیلی مسخرست من نمیدونم اخه مگه به مدیرا چی میدن من مدیر نبودم ولی مطمئنم جز دردسر و مسئولیت چیزی نداره که دلت رو بهش خوش کنی حالا این که یه سری به خاطر دعوا رفتن دیگه بحثش جداست خلاصه این خیلی خوبه که اعضای قدیمی حداقل چند نفرشون رو بشه برگردوند به سایت.
ایمیل زدن خوبه.یعنی اکثر سایت های قوی این کار رو میکنن.
ولی کلا اینکه بچه ها حس کنن پارتی بازی هست خوب نیس.باید یکم رو این کار بشه.

بالا