• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات نرم افزاری

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mahdiesrafili
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات

به نقل از Dr.Eniac :
ممنون حل شد :دی

فقط یه مسئله دیگه ، الان به وسطای فیلم که میرسه زیر نویس زودتر از فیلم میاد :-" مشکل از زیر نویسه دیگه ؟ :-"

با اجازت باید بری وقت هاشو درست کنی

اگه از km player استفاده می کنی با دکمه های ] و [ میتونی کاری کنی که زیرنویس دیرتر یا زودتر نشون داده بشه
یعنی اگه زیرنویس زودتر از جای که باید بیاد میاد، ] رو بزن تا دیرتر بیاد و درست شه
و اگه دیرتر میاد [ رو بزن

نرم افزاره DAP روی IE ئه میخوام ببرمش روی Firefox

چیکا باید کنم ؟ (قبلنا یاد داشتم الان به طور کل یادم رفته ، همه جای Setting رو گشتم چیزی پیدا نکردم :-?? )
(دانلودر ویدیوش رو میخوام ببرم که از یوتیوب و ... بتونم دانلود کنم ، بعد کلا" هم میخوام با فایر که میزنم دانلود دپ دانلود کنه)

اون زیرنویس فارسیه که مشکلت حل شد ، منم همچین مشکلی داشتم تازه یاد گرفتم چیکار کنم :-"
با وُرد فایل srt ـو باز کردم ، یه چیزی اومد که باید Arabic ـو انتخاب میکردی . بعد سیو از میکردی ، با فرمت plain text . بعد دوباره یه چیزی میومد ( :دی) باید یونیکدُ میزدی . بعد حل بود !

من زیر نویس فارسیم یهو میره!یعنی یه بار باز میکنم فیلمو هست بعد دفه بعدش دیگه نیس!الان از کجا بیارمش؟؟
جون من زود ج بدین! [-o<

چه سوال داغونی بودا :-"

به نقل از tezar :
من زیر نویس فارسیم یهو میره!یعنی یه بار باز میکنم فیلمو هست بعد دفه بعدش دیگه نیس!الان از کجا بیارمش؟؟
جون من زود ج بدین! [-o<

چه سوال داغونی بودا :-"
Player ـتون چیه ؟
اگه KM Player هست که X رو بزنید میاد
اگه Windows Media Player هست که کلیک راست کنید و گزینه Subtitle رو فعال میکنید (فک کنم این باشه)

• لایک
امتیازات: tezar

به نقل از Sοbhan :
Player ـتون چیه ؟
اگه KM Player هست که X رو بزنید میاد
اگه Windows Media Player هست که کلیک راست کنید و گزینه Subtitle رو فعال میکنید (فک کنم این باشه)
مرسی
برا منKM Player ـه اما خب X رو زدم نیومدا! =((

به نقل از tezar :
مرسی
برا منKM Player ـه اما خب X رو زدم نیومدا! =((
حواسم نبود ، ببخشید
باید Alt + X رو بزنید ! :)

به نقل از Sobhan :
حواسم نبود ، ببخشید
باید Alt + X رو بزنید ! :)
اومد اومد!مرسی :x

اقا این چیه اعصابمو خرد کرده نمیشه یه جوری خفه اش کنم؟
e4baf5afbb1.jpg

Back
بالا