سوالات و مشکلات نرم افزاری

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mahdiesrafili
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات نرم افزاری

به نقل از F@|-|!mEh :
آغا فکر کنم نور مانیتور کمه !
این خطوط کمرنگی که تو نت هست ، اون قسمت ها رو نشون نمیده ، یعنی خیلی کمرنگ نشون میده :-?? چیکار کنم؟
تنظیمات کارت گرافیک رو دستکاری کن. ;D
رو دسکتاپ راست کلیک کن. اگه گرافیکت ATI باشه منوی Graphics properties و اگر هم nVidia باشه گزینه‌ی NVIDIA Control Panel.

به نقل از کیارش :
تنظیمات کارت گرافیک رو دستکاری کن. ;D
رو دسکتاپ راست کلیک کن. اگه گرافیکت ATI باشه منوی Graphics properties و اگر هم nVidia باشه گزینه‌ی NVIDIA Control Panel.

مرسی درست شد ، این علامت ماه هست که وقتی دکمه رو مانیتور رو میزنی میاد؟! مربوط به اون بود :-" درست شد ;;)

چرا اون گزینه ای که والپیپر و اینا انتخاب میکنیم نیست؟؟؟ :-??

dfdf4.jpg

اینجا دنبالش بگرد :

http://s1.picofile.com/file/7602531391/Untitled.png
(سایزش بزرگ بود،کوچیک هم میکردم دیده نمیشد !)

توی کنترل پنلته . ;D

به نقل از sahel_abi :
اینجا دنبالش بگرد :

http://s1.picofile.com/file/7602531391/Untitled.png
(سایزش بزرگ بود،کوچیک هم میکردم دیده نمیشد !)

توی کنترل پنلته . ;D

نیست :-??

چرا نمی تونم new folder ایجاد کنم؟!!!

new_folder.png

سلام عرض میکنم

من وقتی لپ تاپمو روشن میکنم یه صفه ی فیروزه ای میاد لپ تاپم چطور شونه؟

ممنون

به نقل از notebook :
سلام عرض میکنم

من وقتی لپ تاپمو روشن میکنم یه صفه ی فیروزه ای میاد لپ تاپم چطور شونه؟

ممنون
خو خوشگله که همین جوری بزا بمونه :))
خو احتمال هایه زیادی هست...یا ویروسه که اگه هست پیشنهادم اینه اوبونتو نصب کن دیلیتش کن یا برو تو cmdقبل از این که بری تو ویندوزو پیداش کن...
اگرم ویروس نباشه احتمالا بخاطر یه نرم افزاری چیزیه نصب کردی تا صفحه بالا میاد میخواد بالا بیاره اعلام حضوره خودشو نمیتونه کلا همه چیو به هم میریزه...ریپیرش کن . . .

به نقل از ! ๖ۣۜAmir ! :
چرا نمی تونم new folder ایجاد کنم؟!!!

new_folder.png
بنام حضرت گوگل
http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-files/cant-create-a-new-folder-on-desktop-please-help/dd58ca57-b2e1-4c19-a37a-de3e8ba86fd4
http://www.tomshardware.co.uk/forum/65068-63-cant-create-folder-desktop

به نقل از F@|-|!mEh :
آغا من دوباره مشکل دارم :-"

زیر نویس فیلم رو که میارم اینجوری نشون میده !

zirnevis.jpg

یکی بگه من اینو چیکار کنم؟ :-??

یه فیلمی رو درست نشون میده ولی بقیه رو که میزنم اینجوری نشون میده ، چیکار باید بکنم ؟ میخوام فیلم ببینم خو :-"

پ.ن : مرسی با پست A l p h a ، درست شد ;)

اگه با KM player فیلم رو اجرا میکنین ، وقتی فیلم رو اجرا کردین دکمه ب F2 رو بزنین یک صفحه باز میشه ، اگه نشد کلید راست کنین options بعد preferences ، تو اون صفحه که باز میشه از نوار بقل گزینه ی subtitle processing رو انتخاب کنین بعد Font style بعد charset رو رو Arabic تنظیم کنین بعد close رو بزنین باید درست شده باشه ! ;D

یه سوال ;D من وقتی پی سی رو روشن میکنم ارور زیر رو میده
New_Picture_2_.jpg

بعد 5 6 بار که اوکیش که که میکنم میره :-" چه مرگشه این پی سی

به نقل از ایلیا :
یه سوال ;D من وقتی پی سی رو روشن میکنم ارور زیر رو میده
New_Picture_2_.jpg

بعد 5 6 بار که اوکیش که که میکنم میره :-" چه مرگشه این پی سی
گاهی وقت ها آنتی ویروس ها و یا خود ویروس ها فایل ها dll. رو پاک میکنن و پی سی هم شروع میکنه بهش به گیر دادن ، یک نرم افزار هست به اسم dll-fixer اون رو دانلود کن و نصب کن ،سعی کن از یک جای خوب دانلود کنی چون کرکش خیلی گیره ، یعنی کرک هایی که هست خیلی زود بسته میشه اون رو که نصب کردی و کرک کردی فایل های dll. رو درست کن باید درست بشه ! ;D

به نقل از A F S H I N :
گاهی وقت ها آنتی ویروس ها و یا خود ویروس ها فایل ها dll. رو پاک میکنن و پی سی هم شروع میکنه بهش به گیر دادن ، یک نرم افزار هست به اسم dll-fixer اون رو دانلود کن و نصب کن ،سعی کن از یک جای خوب دانلود کنی چون کرکش خیلی گیره ، یعنی کرک هایی که هست خیلی زود بسته میشه اون رو که نصب کردی و کرک کردی فایل های dll. رو درست کن باید درست بشه ! ;D

از اینجا هم میتونین فایل های dll ای که پاک شده رو دانلود کنید :

http://www.dll-files.com

تچکر از هر دو عزیز ;D یه چیزی الان اگه اینکارایی که گفتین نکنم مشکلی بوجود میاد :-/

به نقل از ایلیا :
تچکر از هر دو عزیز ;D یه چیزی الان اگه اینکارایی که گفتین نکنم مشکلی بوجود میاد :-/
من دقیقا نمیدونم این فایل مربوط به چی میشه ولی معمولا فایل های dll برای اجرا برنامه ها به کار میره ، شاید اجازه اجرا برخی برنامه هارو بهتون نده مثلا خیلی از dll ها برای اجرا بازی ها بکار میره که نبودش باعث پیغام های خطای متنوعی هنگام اجرا میشه ! ;D

به نقل از ایلیا :

شما اگه تو خارج از کشور بودی ، هر مشکلی که برای ویندوزت پیش میومد میتونستی با پشتیبانی مایکروسافت تماس بگیری و مشکلت رو حل کنی ، ولی الان شما تو ایرانی ! سعی کن با همین ویندوز های مزخرف و پر از اشکال کنار بیای تا راحت زندگی کنی ;D

به ارور ها هم زیاد توجه نکن :-"

یک سوال مهم....اگر فایلات هایدسیستمی بشن برای حل مشکلت باید چی کار کنی؟؟؟؟

به نقل از adeleh :
منظورتون از هاید سیستمی چیه ؟
فایل هایی که هاید کردی به هیچ وجه دیده نمیشن ؟
اگه اینطوری شده که باید بگم ویروسه ! ;D
برای رفعش هم یا باید ویروس رو از بین ببرین یا فایلتون رو بشناسین تو نوار بالا اسمش رو وارد کنین واردش بشین کلیک راست کنین پروپرتس بعدش تیک هاید رو بردارین و تائید کنین که فایل های داخل اون فولدر هم از حالت هاید خارج بشه بعد اینطوری میتونین فایل هاتون رو ببینین ! ;D

به نقل از adeleh :

توي همون قسمتي كه فايل هات رو از هايد در مياري چند تا گزينه پايين ترش يه گزينه داره واسه نشون دادن فايل هاي هايد سيستمي و اگرم ميخواي پاكشون كني با تغيير دسترسي ميتوني به راحتي اين كار رو انجام بدي

Back
بالا