mysterious queen
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان٣
- شهر
- مشهد
پاسخ : سوالات و مشکلات نرم افزاری
مشکلم حل شد.
مشکلم حل شد.
به نقل از samira :) :من اولین بار که از بلوتوث لپ تاپم استفاده کردم نمیدونم چیو زدم از همون موقع وقتی روشنش میکنم لپ تاپ رو همون اول این واسم باز میشه نمیدونم چیه اصن
http://upload7.ir/imgs/2014-09/46434330767543732639.png
بعد هفته ی پیش قبل سفرمون اینترنت دانلود منیجرم اخطار میداد که شماره سریال جعلیه و اینا بعد من همون موقع کلا حذفش کردم 2باره دانلودش کردم با پچش حتی!! 2باره الان بعد یه هفته برگشتم میبینم همون اخطار رو میده 2باره!!
اینه اون اخطاره:
http://upload7.ir/imgs/2014-09/96701310057496509943.png
بعد امروز لپ تاپمو که روشن کردم کنار باتریم اخطار میده که ریپلیس باتری (considere replacing your battery) این چی میگه دیگه؟؟؟؟ 70 درصدم شارژ داره هنوز
لطفا زودتر راهنمایی کنین اینا چه مرگشونه اعصابم خورد شده
به نقل از samira :) :این مشکل ها حل شد خوب؟؟ ویندوز رو عوض کردیم بازم باتری ارور میداد لپ تاپم واسه دومین بار رفت واسه گارانتی الان تحولیل گرفتمش خوب؟؟
بعد الان نور صفحم زیاذه از روی دکمه های کیبرد میزنم تنظیم کنم اصن کار نمیکنه از جای دیگه هم پیدا نمیکنم تنظیماتشو
به غلط کردن افتادم لنووو گرفتم چرا اینجوری میشه؟؟
مشکل نرم افزاریه دیگه نه؟
چیکارش کنم حالا؟؟
به نقل از puzzle :منم دقیقا همین مشکلو با لپ تاپم داشتم، باید درایوراشو دوباره نصب کنی
به نقل از ایلیا :چجوری ویدیو فرمت mp4 رو یجوری رو دی وی دی رایت کنم که دستگاه دی وی دی نشون بده؟
به نقل از ایلیا :چجوری میشه با وجود دیپ فریز یه برنامه نصب کرد که موندگار باشه،یعنی نپره بعد زیستارت.
به نقل از samira :) :بچه ها من آنتی ویروسم آپدیت نمیشه چیکارش کنم؟ حذف کنم دوباره؟ #
آپدیتو میزنم تکون نمیخوره این
به نقل از samira :) :چی گفتم مگه؟
مگه میخواد چیکار کنه که کاسپراسکای نصب کنه ؟!به نقل از حجتــ :شوخی می کنم! ولی کلا می گم NOD32 نرم افزار امنیتی درست و حسابی ای نیست . اگر دنبال امنیت تو سیستمتون می گردید من Kaspersky نسخه PURE بصورت اورجینال رو پیشنهاد می کنم ...
به نقل از CrazyBõy :مگه میخواد چیکار کنه که کاسپراسکای نصب کنه ؟!
همین نود برای مصرف خونگی خوبه !
Usernaame: E{A}V-0120762581
Passwoord: ehjnmmrfs6
اینو استفاده کن! اون دوتا براکت رو حذف کن !
منم نود نصب کردم راحتم همین که آتوران میگیره بسه ! کاملا بستگی به آدم داره !به نقل از حجتــ :هر کاری بخوای بکنی ، باید یه نرم افزار امنیتی خوب داشته باشی . نود اصلا نرم افزار امنیتی به حساب نمیاد که بخوای سر خوب یا بد بودنش صحبت کنی!!! به هر کس هم که می گی چرا نود؟ می گه سبکه ! خوب ویروس هم پیدا می کنه؟ هر از گاهی یه چیزایی می گه خوب این که نشد برنامه امنیتی! اگر شما امنیت تضمینی می خوای باید یکم از رم سیستمت رو بذاری روی نرم افزار امنیتیت
من خودم 2 ساله PURE دارم ، لپ تاپم هم خیلی شاخ نیست که بگی رم زیاد دارم . نه 4 گیگ رم corei3 . کارم هم طوریه که همه ی برنامه های سنگین رو باهاش باز می کنم . اصلا مشکلی نداشتم . واقعا لذت می برم از کار با kaspersky
خیلی از نزدیکان هم هم نود داشتن، تریال کسپر رو براشون که ریختم، گفتن برامون لایسنس بخر ، الان بالای 30 نفر لایسنس خریدم . واقعا آدم راحته! چه نت، چه فایل، چه شبکه .
من ویروس به چشم می دیدیم که نود 32 آخرین ورژن اپدیت شده نمیدید!!!!!!
به نقل از CrazyBõy :اگه بخوای لایسنس بخری خب کاسپر بهتره ولی اگه بخوای غیرقانونی استفاده کنی نود بهتره , کاسپراسکی دردسر داره !
به نقل از The Merovingian :سلام. یه سوال فنی از وُرد داشتم:
چجوری میشه اشعار فارسی رو طوری تایپ کرد طوری که دقیقا منظم شده و یک اندازه باشن و دقیقا زیر هم تایپ شن؟ طولشون یکسان باشه و ... . خلاصه اون طور که توی کتابا میبینن همونطوری!
توی کتاب های تست درس مثل زبان میبینید که گزینه های همه سوالات دقیقا زیر هم ردیف شدن. اینو چجوری انجام میدن؟
به نقل از ایلیا :اقا یا یه راه درست حسابی برا کرک IDM بگین یا جایگزین خوب براش