- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد1
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 93
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- مدیریت کسب و کار
پاسخ : سوالات و مشکلات نرم افزاری
راه حل تو:به نقل از میم ح میم دال :من انواع بلاها رو آوردم سر سیستم و این ویروس پاک نشد که نشد. به طور موقت پاک میشه اما دوباره ظاهر میشه. مشکلش ریشه ای تر از این حرف هاست و به نظرم باید کلا سیستم رو پاک کنم و از نو سیستم جدید نصب کنم.
@امیرفریبرز
Driver Booster نصب کنید و کلا درایورهارو آپدیت کنید.
به نقل از ucancallmeferi :یک ویروس هست به نام Advertise-Pop ups که معمولا توی فایل های آلوده از سایت های ناجور، یا فلش های حاوی این فایل ها منتقل میشه!
بسته به اون تبلیغی که برات میاره دو حالت داره. با فایرفاکس امتحان کن اگر بازم میاد که ویروسه. اگر با فایرفاکس مشکلی نداشت، مشکل از کرومه و من نمیدونم. اما اگر ویروس بود، معمولا اولش قبل اینکه تبلیغ باز شه مینویسه: ads by folan . همونو توی گوگل سرچ کن. رایج ترینش اینه:
http://malwaretips.com/blogs/ads-by-online-browser-advertising-virus/
پ.ن: من توی سایتای ناجور نمیرم که این تجربه رو دارم استاد مامانم کامپیوترش این مشکلو داشت من فلشمو داده بودم مامانم ببره آلوده شده بود. حالا اون چطوری این ویروسو گرفته خدا میدونه
راجع به km !
برو به این آدرس: C:\Windows\System32\Drivers\etc
بعدش روی host کلیک راست کن، properties رو بزن، دسترسی edit رو بده به یوزر خودت (admin اغلب).
بعد با note pad بازش کن.
اینو ته کدش اضافه کن:
کد:127.0.0.1 player.kmpmedia.net 127.0.0.1 log.kmplayer.com 127.0.0.1 cdn.kmplayer.com 127.0.0.1 cdn.pandora.tv
قربان شما :د