- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
اون یه دونه فایلش سالم نیست یا با ورژن سیستم تو سازگار نیست.اینکه هر اپلیکیشنی میتونم دانلود نصب کنم جز یکیشون یعنی چی
اون یه دونه فایلش سالم نیست یا با ورژن سیستم تو سازگار نیست.اینکه هر اپلیکیشنی میتونم دانلود نصب کنم جز یکیشون یعنی چی
اون یه دونه فایلش سالم نیست یا با ورژن سیستم تو سازگار نیست.
همون اپ رو از یه جای دیگه دانلود کنالان چه کنم
نشدهمون اپ رو از یه جای دیگه دانلود کن
اسم اپ، سیستم عامل، اسم گوشی؟اینکه هر اپلیکیشنی میتونم دانلود نصب کنم جز یکیشون یعنی چی
به مادر بوردت بستگی داره. باید اون یکی هارد رو بوت کنی فک کنم وقتی روشن کردی باید f12 رو بزنی.نمیخوام ویندوز رو از هاردی به هارد دیگه منتقل کنم. فقط میخوام دوباره ویندوزی که روی اچ.دی.دی هست رو بالا بیارم چون اون درایو ویندوز رو فرمت نکردم فقط رو اس.اس.دی ویندوز جدید نصب کرده بودم
چرا از فروشگاه گوگل نصب نمیکنی؟ خودش نسخه سازگار با گوشیت رو برات نصب میکنه.. اپ هایی شبیه این رو نباید از سایت ها دانلود کنید.اینستاگرام-اندروید-سامسونگ گلکسی تبs4
چرا از فروشگاه گوگل نصب نمیکنی؟ خودش نسخه سازگار با گوشیت رو برات نصب میکنه.. اپ هایی شبیه این رو نباید از سایت ها دانلود کنید.
آره میدونم، هارد رو بوت نکرد منم بیخیال شدمبه مادر بوردت بستگی داره. باید اون یکی هارد رو بوت کنی فک کنم وقتی روشن کردی باید f12 رو بزنی.
بهترین راهش اینه که یه شبیه ساز اندروید نصب کنی بعد از اون جا اینستاگرام نصب کنیکسی میدونه چطور میشه اینستاگرام رو لپ تاپ تصب کرد؟
بهترین راهش اینه که یه شبیه ساز اندروید نصب کنی بعد از اون جا اینستاگرام نصب کنی
۱،میتونی از اینستا تحت وب استفاده کنی و دایرکت هات رو با اپ igdm جواب بدیکسی میدونه چطور میشه اینستاگرام رو لپ تاپ تصب کرد؟
سخت نیس و راحت باهاش کنار میایتجربه نصب شبیه ساز داری؟
فکر کنم منظور اینه که عمودی شدهدوستان تو روخدا کمکککک
صفجه کامپیوتر افقی شده. میدونید باید چی کار کنم؟ اعصابم داره خورد میشه:/
چند سال پیش یه برناممه دیدم ب اسم firechat گمونمبچه ها شما برنامه چت آفلاینی می شناسید که از راه دور بدون نت و شارژ بشه پیام ارسال کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب یه سرچ زدم و ب اینجا رسیدم ک :تا چند متری مثلا؟