به نقل از meysamasadi :من cs6 رو بیخیال شدم حالا توی نصب cs 3 این ارور رو میده :
session has dependencies that cannot be satisfied
خواهش میکنم کمککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککم کنید
از کجا باید آن اینستال کنم این برنامه رو.ویندوزم هم ویندوز8 اورجینال ــه و نمیخوام به هیچ عنوان عوضش کنم.چیکار کنم؟یک مدیا پلیر دیگه نصب کنم؟
دورورزه فایر فاکسم باز نمیشهاصلا نه اروری نه چیزی!فقط کلیک میکنم ورش هیچ اتفاقی نمیوفته!
توی IDM لینکی که میخوای دانلود شه رو به جای Download Now ، دانلود لیتر رو باید بزنی اونوقت فایلا میره توی Main download queue بعد این که همه فایلارو فرستادی اونجا، از اون بالا باید Scheduler رو واردش بشی و ساعت شروع و پایان و روزای هفته رو تعیین کنی بعدشم Apply رو بزنی تا ذخیره شه.به نقل از ! ghasedak :میخوام با دانلود منیجر یه سری فیلم رو از ساعت 1 شب تا 6 صبح دانلود کنم... چه طوری لیست لینکایی که می خوامو بهش بدم که خودش یک شب شروع کنه؟![]()
اینکه نمیشه رو شرح بدید.به نقل از FarnaZoO :سلام :)....
من چند وقت پیش یه نسخه ی فوتوشاپ نصب کردم...ولی متاسفانه نتونستم درست از کرکش استفاده کنم......بنابراین بعد از مدتی زود به زود هنگ می کرد منم خواستم آن اینستالش کنم ولی هرکاری می کنم نمیشه
![]()
....چیکار باید بکنم؟؟
به نقل از FarnaZoO :سلام :)....
من چند وقت پیش یه نسخه ی فوتوشاپ نصب کردم...ولی متاسفانه نتونستم درست از کرکش استفاده کنم......بنابراین بعد از مدتی زود به زود هنگ می کرد منم خواستم آن اینستالش کنم ولی هرکاری می کنم نمیشه
![]()
....چیکار باید بکنم؟؟
به نقل از FarnaZoO :سلام :)....
![]()
....چیکار باید بکنم؟؟
به نقل از صَواع. :خب متخصصین عزیز، من چیکار کنم که برنامههام نپره وقتی ویندوز رو میخوام دوباره نصب کنم؟
یه حرفی داشت دوستمون، میگفت «No way in hell!».به نقل از صَواع. :خب متخصصین عزیز، من چیکار کنم که برنامههام نپره وقتی ویندوز رو میخوام دوباره نصب کنم؟
ویندوزتو عوض نکن !به نقل از صَواع. :خب متخصصین عزیز، من چیکار کنم که برنامههام نپره وقتی ویندوز رو میخوام دوباره نصب کنم؟
به نقل از صَواع. :خیلی ممنون از نظرهای امیددهندهتون. اول که من پارسال نصب کردم همهچیزهام نپرید ها.![]()
یچجوره امکان نداره، برنامههات بلااستثنا میپرن، ولی اگه ویندوز ۸ بخوای نصب کنی، ویندوز برات فایلهای شخصی [محتویات دسکتاپ و دانلودها] رو نگه میداره.
اولی رو گذاشتم واسه این که حرف خودتون نقض کردید.منم نگفتم که همهچیز میپره، موقع نصب سیستم میتونی انتخاب کنی کدوم درایو فرمت شه.