Dizzy
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 3
- شهر
- کرج
- مدال المپیاد
- کامپیوتر
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- شهرسازی
پاسخ : واروننگاری صوتی
کارتون چطوری می خواد ریورس شه؟من میگم آدم اصن تا ریورس نکنه چیزی از ریورس نمی فهمه و به ضمیر خودآگاه و ناخودآگاهش وارد نمی شه چیزی
تاثیر نمی ذاره.از نظر تجربی و منطق خودم میگم و تنها چیزی که می تونه اینو واسه من ثابت کنه چند تا مقاله پزشکی از چند تا دکتر معروفه!
چرا شم هزار بار گفتم.یه آهنگو گوش میدی.بعد شعر ریورسشو می خونی (بدون شنیدن) بعدش می فهمی که آیا این شعر رو ریورس اون آهنگ بوده؟!حالا ریورس آهنگو که گوش میدی، خیلی سخت می فهمی که چی میگه.اصلا بعد که خوندی و فهمیدی ریورسو انگار دفعه ی اولیه که همچین شعری (با این عقاید و کلمات) می شنوی.
با این وجود، به نظرت منطقیه که این شعری که واسه اولین باره که می شنوی رو ضمیر نا خودآگاهت تاثیر بذاره؟ ^-^
ما تو بچگی تشخیص نمی دیم ولی بسته به شخصیت خودمون، تو نوجوانی می تونیم این کارو انجام بدیم و بعد که خوب و بد رو فهمیدیم قراره دینمون رو انتخاب کنیم.(اگه من انقد احمقم که بر اساس یک دیده تو بچگیم دینمو انتخاب کنم، همون بهتر که برم بودایی شم!، البته من با هیچ دینی هیچ کاری ندارم)به نقل از Karo :حالا برای تاثیر گذاشتن
شما قبول دارید که تو بچگی آدم قدرت اینو نداره که دو چیز رو تشخیص بده ، خوب و بد و جدا کنه از هم
هر کسی میتونه بیاد تو یه کارتون طولانی خیلی از عقاید رو ریورس کنه مثلا برای مذهب بودا تبلیغ کنه
تو هر قسمت از این کارتون اینو تو ریورس قرار میده
مغز ما هم اونو دریافت میکنه و بطور ناخودآگاه تاثیر میذاره روی دینی که در آینده میخوایم انتخواب کنیم
حالا بنظر شما میتونه تاثیر بزاه یا نه ؟ چرا ؟
کارتون چطوری می خواد ریورس شه؟من میگم آدم اصن تا ریورس نکنه چیزی از ریورس نمی فهمه و به ضمیر خودآگاه و ناخودآگاهش وارد نمی شه چیزی
تاثیر نمی ذاره.از نظر تجربی و منطق خودم میگم و تنها چیزی که می تونه اینو واسه من ثابت کنه چند تا مقاله پزشکی از چند تا دکتر معروفه!
چرا شم هزار بار گفتم.یه آهنگو گوش میدی.بعد شعر ریورسشو می خونی (بدون شنیدن) بعدش می فهمی که آیا این شعر رو ریورس اون آهنگ بوده؟!حالا ریورس آهنگو که گوش میدی، خیلی سخت می فهمی که چی میگه.اصلا بعد که خوندی و فهمیدی ریورسو انگار دفعه ی اولیه که همچین شعری (با این عقاید و کلمات) می شنوی.
با این وجود، به نظرت منطقیه که این شعری که واسه اولین باره که می شنوی رو ضمیر نا خودآگاهت تاثیر بذاره؟ ^-^

من با حرفی که چیزای بی ربط و به هم ربط داده قانع نمی شم
اصن واضح نیست.اون وقت چطوری قراره روت تاثیر بذاره؟

نداره آقا.خودتم گفتی که مقاله پیدا نکردی.مطمئن باش اگه داشت تا حالا 500 تا مقاله راجبش نوشته بودن