marvelous
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان ۳
- شهر
- مشهد
- مدال المپیاد
- برنز بيست و هفتمين المپياد ادبی
- دانشگاه
- علوم پزشکی مشهد
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : ورودي جديد در تمامي سالهاي تحصيلي
اینجا که امسال واسه انتقالی اصلا معدل رتبه و امتیاز آزمونو این جور چیزارو نگاه نکردن!
وزیر هم که دوسال دیگه عوض میشه! تا اون موقع اگه سمپادو جمع نکنن شاید وزیر بعدی خیلی با سمپاد دشمن نباشه!
قبول که شاید ما نتونیم کار زیادی بکنیم ولی به نظرتون این درسته که همینجوری بشینیم و تماشا کنیم؟
آره این افزایش ظرفیت هر چقدر بد باشه به درد انتقالیا خورد!به نقل از مُحسن :نتیجه که عرض کنم به خدمتت فقط برای راه افتادن کار خودم جواب داد، حالا بزارید کار من راه بیفته بعد یه کاری می کنیم..
اما کلا بگم این دستور از اون وزیر پوکیده هست، اگه می خواید نتیجه بده باید ببرید تو مجلس و اونا اعلام کنن، وگرنه تجربه نشون داده ملت نقشی در تصمیم گیری ها ندارن..نه فقط ما ها! کلا گنده تر از ماهاشم آنچنان تاثیری در زمینه تصمیم گیری های کلان کشوری ندارن..والّا!
اینجا که امسال واسه انتقالی اصلا معدل رتبه و امتیاز آزمونو این جور چیزارو نگاه نکردن!
وزیر هم که دوسال دیگه عوض میشه! تا اون موقع اگه سمپادو جمع نکنن شاید وزیر بعدی خیلی با سمپاد دشمن نباشه!
قبول که شاید ما نتونیم کار زیادی بکنیم ولی به نظرتون این درسته که همینجوری بشینیم و تماشا کنیم؟
خب خیلی مهم نی که چند نفر و چه جوری اضافه میشن،مهم اینه که هدف این اضافه کردنا پایین آوردن سمپاد در حد مدارس نمونه و عادی و جمع کردن سمپاده!به نقل از anahid_30s :ما هم از این خیالات زیاد داشتیم، اما وقتی اول دبیرستان 34 نفر بهمون اضافه شد هیچ کاری نتونستیم بکنیم! دو ماه بگذره میبینی بچه هاتون جوری با اونا ریختن رو هم که باورت نمیشه!