وایمکس یا ADSL ؟

• شروع کننده موضوع NEO
  • تاریخ شروع

shayan-emperor

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
میرزاکوچک خان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
:-"
پاسخ : وایمکس یا ADSL ؟

به نقل از SiXaSiX :
آره چون منم دارم
ولی اینی که ایشون میگه فرق داره
مثل اینترنت عمومی توی مراکز و خرید و تجاری!

آها ! ممنون ! آره منم مدمم وایرلسه ! :) راسی کسی چیزی در مورد مبین نت نمیدونه ؟؟؟ :-?

bahari

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کرمانشاه
مدال المپیاد
سال اول آزمایشی کامپیوتر قبول شدم

اگه خواستین ای دی اس ال بگیرین حسابگر بگیرین .من که خیلی راضیم 512 نامحدود فقط 24000تومن.قطعی هم نداره.صب تا شب گذاشتم واسه دانلود. :D

soofy

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی و ادبی فعالیت می کردم یه زمانی
دانشگاه
دانشگاه هنر اصفهان
رشته دانشگاه
مهندسی معماری

من وايمكس داشتم يه مدتي فقط بايد يه ساعت تو خونه دور مزدم تا يه جا آنتن مي داد.البته تو منطقه ما كلا بد آنتن ميده. ولي وايمكس برا تو شهر خوبه سرعتش

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از ali bahari :
اگه خواستین ای دی اس ال بگیرین حسابگر بگیرین .من که خیلی راضیم 512 نامحدود فقط 24000تومن.قطعی هم نداره.صب تا شب گذاشتم واسه دانلود. :D
واقعا؟؟؟ :O
24 تومن واسه چه قدر؟
از کجا میتونم حسابگر بگیرم؟
مودم خاصی میخواد
من مودمم tP - link هست و از شاتل میگیرم!

• لایک
امتیازات: NEO

shayan-emperor

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
میرزاکوچک خان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
:-"

مزخرفه ! واسه شهرستان ها میشه خیلی بیشتر ! برو تو گوگل سرچ کن سایتش رو پیدا می کنی !
تازه واسه اصفهان نداره ! واسه شیراز هم همینطور ! :D

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از شـــایــان M پرور!!! :
مزخرفه ! واسه شهرستان ها میشه خیلی بیشتر ! برو تو گوگل سرچ کن سایتش رو پیدا می کنی !
از کجا میدونی؟

bahari

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کرمانشاه
مدال المپیاد

به نقل از SiXaSiX :
واقعا؟؟؟ :O
24 تومن واسه چه قدر؟
از کجا میتونم حسابگر بگیرم؟
مودم خاصی میخواد
من مودمم tP - link هست و از شاتل میگیرم!
آخ شرمنده شدم مثل اینکه فقط مال کرمانشاس حالا یه نیگا به سایتش کن لیست قیمتارو زده شاید واسه شما هم شد
http://www.hesabgar.com/

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از ali bahari :
آخ شرمنده شدم مثل اینکه فقط مال کرمانشاس حالا یه نیگا به سایتش کن لیست قیمتارو زده شاید واسه شما هم شد
http://www.hesabgar.com/
مطمئنی فقط ماله کرمانشاهه؟

bahari

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کرمانشاه
مدال المپیاد

نه والا.مطمئن نیستم :D چون تو سایتش نوشته بود برترین در استان حدس میزنم فقط اینجا باشه..پیگیر شو شاید جاهای دیگه هم باشه.....

bahari

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کرمانشاه
مدال المپیاد

گشتم نبود.این سایت رو پیدا کردم واسه شیراز.......512 نامحدود میده 155000تومن.
http://www.adslmatrix.com/adslprice.htm

• لایک
امتیازات: TMNT

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از ali bahari :
گشتم نبود.این سایت رو پیدا کردم واسه شیراز.......512 نامحدود میده 155000تومن.
http://www.adslmatrix.com/adslprice.htm
یکم زیادی گرون نیست؟
به هر حال من ازت ممنونم
جبران میکنم
مطمئن باش!

• لایک
امتیازات: NEO
  • شروع کننده موضوع

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

کسی تفاوت مودم ADSL و ADSL2+ رو نمیدونست ؟

MHD.H

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامـه حلـی
شهر
تهران
مدال المپیاد
كامپيوتر ، فيزيك (در حال مطالعه)
دانشگاه
ایشالله صنعتى شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

خوب من خودم وایمکس داشتم ، ای دی اس ال هم داشتم ولی از ای دی اس ال بیشتر راضی بودم ، چون سرعتش بیشتره
وایمکس جمعه و پنج شنبه و روزهای تعطیل سرعتش خیلی پایین میاد

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

واقع واقعا واقعا واقعا واقعا ۹۰ درصد چیز هایی که در زیر گفته برای من صادق بوده. به عنوان یک زخم خورده! بهتون توصیه می کنم اصلا اصلا اصلا اصلا وایمکس نگیرید.
"
وقتی آگهی تلوزیونی وایمکس ایرانسل پخش می شود و آن تصویر زیبا کنار دریا و … واقعا ممکن است تصور کنید، با دو کلیک به اینترنت متصل خواهید شد.

به سایت که مراجعه می کنید، خیالتان راحت است، منطقه زندگی شما در محدوده زرد رنگ وایمکس قرار گرفته و خوب! حتما پوشش مناسبی هم دارد، پس فکر می کنید یک مودم رو میزی ۷۰ هزار تومنی میگرید و باقی … اما وقتی تماس میگرید، به شما می گویند به نقشه کاری نداشته باشد، باید مودم فضای باز ۲۰۰ هزار تومنی تهیه کنید، باز هم راه می آیید و تهیه می کنید.

تماس میگیرد و به سایت هم مراجعه می کنید، چنان برای شما با اطمینان صحبت می کنند که گویی هیچ اشکالی تا یک سال ایجاد نخواهد شد.

مرحله های ورود به ومایمکس را یکی، یکی طی می کنید و در تمام مراحل، پشتیبانی وایمکس مودب و پاسخگو در کنار شماست.

اما صبر کنید!

این تا دریافت پول از شماست، آن هم پول نقد.

پول را که به حساب ریختید، حالا منتظر باشید تا به شما برسند.

به شما گفتند هزینه نصب و راه اندازی را با همان ۸ هزار تومان، از همین لحظه اول مراجعه کارشناسان(!) وایمکس به منزلتان باید دستگیرتان بشود که دیگر شما پولتان را دادید… درست است که هزینه نصب را پرداختد، اما باید مودم فضای باز را روی پشت بام نصب کنند، جای دگر آنتن نمی دهد! (حتا اگر منزل شما روی تپه واقع شده باشد)

پس در این مرحله هم در حالی که نباید هزینه نصب میدادید، اما باید ۱۹ هزار تومان پول نقد، بابت کابل آنتن تا کامپیوتر پرداخت کنید.

فکر کردید تمام شد… نه! اشتباه می کنید.

ای کاش به همینجا ختم میشد، همه اینها فدای سرشان اگر سرویس خوب کار م کرد. از همان لحظه اول اتصالتان به وایمکس مشکل شروع می شود.

شما در محدوده سرویس بودید، آنتن فضای باز خریدید، پول را تمام و کمال حساب کردید و… اما وقتی می خواهید آن لاین شوید نمی توانید.

تماس میگیرید با پشتیبانی، ۰۹۳۷۷۰۷۰۰۰ عدد یک را وارد می کنید و ده دقیقه منتظر می مانید، دقت کنید، ده دقیقه، اینجا تنها چیزی که مهم نیست وقت شماست! بعد از ده دقیقه بالاخره صدای اپراتور را می شنوید، مراسم بازجویی آغاز می شود:

شناسه وایمکسرا بفرمایید، نام و نام خانوادگی را برفرمایید، کد پستی، کد ملی، محل سکونت و…(این هم شد ۳ دقیقه)

حالا مراسم راهنمایی از راه دور، حدودا ۳۰ دققه این مرحله طول می کد، تا شما پنجره مرورگرتان را باز کنید، وارد منوی تولز شوید و…. تمام کامپیوتر شما را رو زمین می ریزند و دوباره جمع م کنند و در آخر می گویند:

راستی آی پی دارید؟

مشخص می شود که اصلا آی پی دریافت نمی کردید

پس یک پرونده برای شما افتتاح می شود و قرار می شود تا ظرف ۲۴ ساعت با شما تماس بگیرند.

وارد ساعت ۱۰۰ شدید و هنوز تماس نگرفتند تا اینکه یک نفر به شما زنگ می زند، از شما مشخصات را می گیرد و می گوید مشکل حل خواهد شد.

کدام مشکل حل خواهد شد….؟

الان حدود یک هفته گذشته و همچنان مشکل من حل نشده، می گویند سرویس مناطق بالا رفته و ممکن نیست شما بتوانید آن لاین شوید.

برایشان توضیح دادم، هزار بار، خسته شدم آنقد گفتم:

شناسه وایمکس: ۰۹۴۱۱۱۳۲۹۷۵

نام و نام خانوادگی: امیرهادی انواری

کد پستی:

کدملی:

نام پدر:

شغل:

کوفت:

زهر مار:

آقا، من خبرنگارم، من باید دائم آن لاین باشم، کار دارم، تعهد دارم، وقتم ارزش دارد.

انگار جوک تعریف می کن، اخر سر هم می گویند: متاسفانه کار از دست ما بر نم آید، باید منتظر بمانید

آقا من به کجا می توانم شکایت کنم؟

متاسفانه جایی برای شکات نیست

آقا من کجا باید بروم و یقه ان فنی شما را بگیرم که قرار بود ۲۴ ساعته تماس بگیرد و بعد از یک هفته کاری نکرده؟

متاسفانه به بخش فنی دسترسی ندارید

من ماندم و ۳۰۰ هزار تومان هزینه وایمکس و بیش از چند ساعت صحبت تلفنی با خط ایرانسل(بالاخره هزنه تبلیغات زرد تلوزیونی و کمک به سیما ضرغامی باید تامن شود؟) و کلی کار که دیگر نمی توانم انجام بدهم.

حرف این زخم خورده را گوش کنید

خودتان نخرید، به دوستانتان هم توصیه کنید نخرند

** تصمیم دارم در آینده نزدیک، عده ای ا زخم خورده های وایمکس را جمع کنم و گزارش هایی را منتشر کنم، همچنین کلک ها و فریب های ایرانسل در آگهی ها و طرح های دروغین را هم در گزارش هایی خواهم نوشت.

شک نکنید
"
<a href=http://www.anvarionline.net/?p=437> این متن </a> رو چندین ماه پیش خوندم و تو چند جای مختلف share کردم که ملت اگاه شن.

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از پویا م :
واقع واقعا واقعا واقعا واقعا ۹۰ درصد چیز هایی که در زیر گفته برای من صادق بوده. به عنوان یک زخم خورده! بهتون توصیه می کنم اصلا اصلا اصلا اصلا وایمکس نگیرید.
"
وقتی آگهی تلوزیونی وایمکس ایرانسل پخش می شود و آن تصویر زیبا کنار دریا و … واقعا ممکن است تصور کنید، با دو کلیک به اینترنت متصل خواهید شد.

به سایت که مراجعه می کنید، خیالتان راحت است، منطقه زندگی شما در محدوده زرد رنگ وایمکس قرار گرفته و خوب! حتما پوشش مناسبی هم دارد، پس فکر می کنید یک مودم رو میزی ۷۰ هزار تومنی میگرید و باقی … اما وقتی تماس میگرید، به شما می گویند به نقشه کاری نداشته باشد، باید مودم فضای باز ۲۰۰ هزار تومنی تهیه کنید، باز هم راه می آیید و تهیه می کنید.

تماس میگیرد و به سایت هم مراجعه می کنید، چنان برای شما با اطمینان صحبت می کنند که گویی هیچ اشکالی تا یک سال ایجاد نخواهد شد.

مرحله های ورود به ومایمکس را یکی، یکی طی می کنید و در تمام مراحل، پشتیبانی وایمکس مودب و پاسخگو در کنار شماست.

اما صبر کنید!

به شما گفتند هزینه نصب و راه اندازی را با همان ۸ هزار تومان، از همین لحظه اول مراجعه کارشناسان(!) وایمکس به منزلتان باید دستگیرتان بشود که دیگر شما پولتان را دادید… درست است که هزینه نصب را پرداختد، اما باید مودم فضای باز را روی پشت بام نصب کنند، جای دگر آنتن نمی دهد! (حتا اگر منزل شما روی تپه واقع شده باشد)

پس در این مرحله هم در حالی که نباید هزینه نصب میدادید، اما باید ۱۹ هزار تومان پول نقد، بابت کابل آنتن تا کامپیوتر پرداخت کنید.

ای کاش به همینجا ختم میشد، همه اینها فدای سرشان اگر سرویس خوب کار م کرد. از همان لحظه اول اتصالتان به وایمکس مشکل شروع می شود.

شما در محدوده سرویس بودید، آنتن فضای باز خریدید، پول را تمام و کمال حساب کردید و… اما وقتی می خواهید آن لاین شوید نمی توانید.

تماس میگیرید با پشتیبانی، ۰۹۳۷۷۰۷۰۰۰ عدد یک را وارد می کنید و ده دقیقه منتظر می مانید، دقت کنید، ده دقیقه، اینجا تنها چیزی که مهم نیست وقت شماست! بعد از ده دقیقه بالاخره صدای اپراتور را می شنوید، مراسم بازجویی آغاز می شود:

شناسه وایمکسرا بفرمایید، نام و نام خانوادگی را برفرمایید، کد پستی، کد ملی، محل سکونت و…(این هم شد ۳ دقیقه)

حالا مراسم راهنمایی از راه دور، حدودا ۳۰ دققه این مرحله طول می کد، تا شما پنجره مرورگرتان را باز کنید، وارد منوی تولز شوید و…. تمام کامپیوتر شما را رو زمین می ریزند و دوباره جمع م کنند و در آخر می گویند:

راستی آی پی دارید؟

پس یک پرونده برای شما افتتاح می شود و قرار می شود تا ظرف ۲۴ ساعت با شما تماس بگیرند.

وارد ساعت ۱۰۰ شدید و هنوز تماس نگرفتند تا اینکه یک نفر به شما زنگ می زند، از شما مشخصات را می گیرد و می گوید مشکل حل خواهد شد.

کدام مشکل حل خواهد شد….؟

الان حدود یک هفته گذشته و همچنان مشکل من حل نشده، می گویند سرویس مناطق بالا رفته و ممکن نیست شما بتوانید آن لاین شوید.

کد پستی:

کدملی:

نام پدر:

شغل:

کوفت:

زهر مار:

آقا، من خبرنگارم، من باید دائم آن لاین باشم، کار دارم، تعهد دارم، وقتم ارزش دارد.

انگار جوک تعریف می کن، اخر سر هم می گویند: متاسفانه کار از دست ما بر نم آید، باید منتظر بمانید

آقا من کجا باید بروم و یقه ان فنی شما را بگیرم که قرار بود ۲۴ ساعته تماس بگیرد و بعد از یک هفته کاری نکرده؟

من ماندم و ۳۰۰ هزار تومان هزینه وایمکس و بیش از چند ساعت صحبت تلفنی با خط ایرانسل(بالاخره هزنه تبلیغات زرد تلوزیونی و کمک به سیما ضرغامی باید تامن شود؟) و کلی کار که دیگر نمی توانم انجام بدهم.

** تصمیم دارم در آینده نزدیک، عده ای ا زخم خورده های وایمکس را جمع کنم و گزارش هایی را منتشر کنم، همچنین کلک ها و فریب های ایرانسل در آگهی ها و طرح های دروغین را هم در گزارش هایی خواهم نوشت.

شک نکنید
"
<a href=http://www.anvarionline.net/?p=437> این متن </a> رو چندین ماه پیش خوندم و تو چند جای مختلف share کردم که ملت اگاه شن.

واقعا" داغ دل منو تازه کردی.
بعد از یک ماه از ثبت نام مودم وصل میشه. 3 روز میگذره خبری نیست. شماره پشتیبانی رو میگیریم : "تا 24 ساعت آینده حل میشه". آخرش با دعوا میپرسم بعد از 3 روز ساعت 9 شب میگه مودم پرش داره برو تو مرورگر و setup و ....

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از H O S E I N :
واقعا" داغ دل منو تازه کردی.
بعد از یک ماه از ثبت نام مودم وصل میشه. 3 روز میگذره خبری نیست. شماره پشتیبانی رو میگیریم : "تا 24 ساعت آینده حل میشه". آخرش با دعوا میپرسم بعد از 3 روز ساعت 9 شب میگه مودم پرش داره برو تو مرورگر و setup و ....
دقیقا من مشکل مشابه ی رو داشتم. یعنی واقعا خندتون می گیره. به ما گفتن مودموتون در ۲۴ ساعته اینده به حالت فعال در میاد. ۲۴ ساعت صبر کردیم همچنان غیرفعال بود. هی گفتن ۲۴ ساعت هی گفتن ۲۴ ساعت. یک هفته گذشت تا فعال شد.

یه مدتی هم خیلی باهاش مشکل داشتم. هی زنگ می زدم اپراتور. داخل مطلبه گفته بود ۱۰ دیقه وای می سید ولی من می تونم قسم بخورم مال من به ۲۰ دیقه هم رسید. اخر ماه نسبت به ماه های قبل کلی رو قیض تلفن اضافه شده بود.

اینا تازه دو تاش بود.کلی مشکل دیگه هم داره که داخل مطلبه نگفته.

حالم از شرکت ایرانسل و تمام سرویس هاش و تمام محصولاتش بدون استثنا به هم می خوره.

jamadi1377

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سمنان

من وایمکس دارم مبین نت از ارانسل خیلی بهتره هر جا رفتم حداقل 2تا خط (از 3تا)رو داده با دوتا هم میشه وصل شد سرعتشم خیلی خوبه از َadslهایی که دیدم بهتره البته مال من 512 هست برای 512 و بالا تر باید نامه از شرکت یا اداره یا یجایی بیاری من که راضی هستم مبین نت خیلی خوبه

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از jamadi1377 :
من وایمکس دارم مبین نت از ارانسل خیلی بهتره هر جا رفتم حداقل 2تا خط (از 3تا)رو داده با دوتا هم میشه وصل شد سرعتشم خیلی خوبه از َadslهایی که دیدم بهتره البته مال من 512 هست برای 512 و بالا تر باید نامه از شرکت یا اداره یا یجایی بیاری من که راضی هستم مبین نت خیلی خوبه
اون مطلبی که بالا لینکشو دادم یه مطلب دیگه <a href=http://www.anvarionline.net/?p=757> اینجا </a> داره درباره خود وایمکس. پیشنهاد می کنم بخونید تا بفهمید ایرانسل و مبین نت فرقی با هم ندارن. البته خب ادم وقتی ۵۱۲ می گیره دیگه سرعتش واقعا نمی تونه بد باشه. چون اگه بد باشه رسما کلاه برداری واضح حساب می شه. ولی به جز بحث سرعت کلا ثبت نام و سرویس و ... هم تو ایرانسل هم تو مبین نت مشکل داره.
شما از این مشکلا تو ثبت نام مبین نت نداشتید؟

armitaa

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
شیراز

اگه کسی منطقه خونش به خاطره کابل نوری به adsl نخوره باید چیکار کنه؟ :-/ وایرلس با کابل نوری کار میکنه؟

jamadi1377

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سمنان

به نقل از پویا م :
"

اما صبر کنید!

راستی آی پی دارید؟

کدام مشکل حل خواهد شد….؟

کد پستی:

کدملی:

نام پدر:

شغل:

کوفت:

زهر مار:

شک نکنید
"
من شما رو که نمی دونم ولی من مبین نت گرفتم اقا اومد با مودم عادی تست کرد دید انتن نمیده از اول میخواستم مودم وایرلس میخواستم با اون چک کرد دید انتن میده لپ تاب دادم بهش رفتو سایتش کداشو زد رافتاد گفت تا 24 سا عت اینده راه میوفته تا اون موقه یه اینترنت 2mbولی با ترافیک128kبه همه میدن تا 24 ساعت اینده استفاده کنی همون جا هم پولو گرفت دروغ نگم یک 5-6 ساعت از 24 ساعت گذشت که ایترنت خودم را افتاد و از اون روز من در خدمت شماام کاملان راضی شمال هم جواب میده ولی فعلا فقط مرکز های استان ها و بابل و کیش و یه جای دیگه هم انتن میده قطی هم نداره مودم 120تومن با یه انترنت 512و 30gbترافیک120ت در مجموع240 خوبه ؟؟!!گیگی 4ت نمیدونمم من که راضی هستم تو با اطلا عاتت ببین کدوم بهته :-? اگه سفر زیاد میکنی ویمکس مبین نت خوبه تو خونه ... نمی دونم چون adsl تو خونه نداشتم

بالا