samin159 کاربر فوقفعال ارسالها 91 امتیاز 134 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شیراز شهر sh!r@z 2012/4/3 #181 پاسخ : مسابقه تشخیص تصویر فیلم valentines day فک کنم
ali.mashi کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,246 امتیاز 8,844 نام مرکز سمپاد هاشمــــ II دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه دندانپزشکی 2012/4/3 #182 پاسخ : مسابقه تشخیص تصویر فیلم به نقل از samin159 : valentines day فک کنم کلیک کنید تا باز شود... آره درسته. عکس بعدی
پاسخ : مسابقه تشخیص تصویر فیلم به نقل از samin159 : valentines day فک کنم کلیک کنید تا باز شود... آره درسته. عکس بعدی
samin159 کاربر فوقفعال ارسالها 91 امتیاز 134 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شیراز شهر sh!r@z 2012/4/3 #183 پاسخ : مسابقه تشخیص تصویر فیلم 2تا میذارم...
mysterious کاربر نیمهفعال ارسالها 10 امتیاز 13 نام مرکز سمپاد farzanegan1 شهر mashhad 2012/4/5 #184 پاسخ : مسابقه تشخیص تصویر فیلم دومی دختره هیلاری داف نقش اصلی تو این فیلمه beauty & briefcase اولی رو هم نمیدونم
پاسخ : مسابقه تشخیص تصویر فیلم دومی دختره هیلاری داف نقش اصلی تو این فیلمه beauty & briefcase اولی رو هم نمیدونم
samin159 کاربر فوقفعال ارسالها 91 امتیاز 134 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شیراز شهر sh!r@z 2012/4/6 #185 پاسخ : مسابقه تشخیص تصویر فیلم به نقل از mysterious : دومی دختره هیلاری داف نقش اصلی تو این فیلمه beauty & briefcase اولی رو هم نمیدونم کلیک کنید تا باز شود... درسته
پاسخ : مسابقه تشخیص تصویر فیلم به نقل از mysterious : دومی دختره هیلاری داف نقش اصلی تو این فیلمه beauty & briefcase اولی رو هم نمیدونم کلیک کنید تا باز شود... درسته
ali.mashi کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,246 امتیاز 8,844 نام مرکز سمپاد هاشمــــ II دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه دندانپزشکی 2012/4/8 #186 04 اولي رو هركي كذاشته بكه. عكس بعدي. لطفأ
mysterious کاربر نیمهفعال ارسالها 10 امتیاز 13 نام مرکز سمپاد farzanegan1 شهر mashhad 2012/4/8 #187 پاسخ : مسابقه تشخیص تصویر فیلم خب پس من یه عکسه دیگه میذارم ...
s.pegasus کاربر فوقحرفهای ارسالها 825 امتیاز 3,938 نام مرکز سمپاد علامه حلی ۲ شهر تـهـران دانشگاه تهران غرب رشته دانشگاه معماری 2012/4/8 #188 پاسخ : مسابقه تشخیص تصویر فیلم به نقل از mysterious : خب پس من یه عکسه دیگه میذارم ... کلیک کنید تا باز شود... 27 Dresses میشه یه خواهش کنم فیلم هارو اسکرین شات بزارید وقتی از گوگل می گیرید من براحتی هر چه تمام تر پیدا می کنم فیلم رو لطفا نفر قبل دوباره بزاره بازه زمانی فیلم هایی هم که میزارید یه جایی باشه که دیده باشیم خیلی قدیمی نباشه
پاسخ : مسابقه تشخیص تصویر فیلم به نقل از mysterious : خب پس من یه عکسه دیگه میذارم ... کلیک کنید تا باز شود... 27 Dresses میشه یه خواهش کنم فیلم هارو اسکرین شات بزارید وقتی از گوگل می گیرید من براحتی هر چه تمام تر پیدا می کنم فیلم رو لطفا نفر قبل دوباره بزاره بازه زمانی فیلم هایی هم که میزارید یه جایی باشه که دیده باشیم خیلی قدیمی نباشه
mysterious کاربر نیمهفعال ارسالها 10 امتیاز 13 نام مرکز سمپاد farzanegan1 شهر mashhad 2012/4/9 #189 پاسخ : مسابقه تشخیص تصویر فیلم
azita.joon کاربر فعال ارسالها 24 امتیاز 79 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران 2012/4/9 #190 پاسخ : مسابقه تشخیص تصویر فیلم فیلم heart attack بود فکر کنم