ژانــر اینایی که ...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sayna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ژانــر اینایی که ...

ژانر تقلید کارِ ضایع : اینایی که اسم هر توپیک رو یه کلمه اش رو تغییر میدن و جای دیگه میزنن ، بعدشم ضایع میشن و تاپیکشون قفل میشه

ژانر شازده کوچولو ۱:ژانر اینایی که کتاب میگیرن دستشون جهت فرهنگ سازی عکس میگیرن میذارن فیسبوک ;;)
ژانر شازده کوچولو ۲:وانر اینایی که یه کتاب میخونن تا ۲ ماه بعد استتوس هاشون جملات اون کتابه :-" (احمد خوبی؟ :-" )

ژانــر اینایی که هرچی بهشون میگی میرن میذارن کف دست مامانشون... :-<

ژانر سوژه:اینایی که سوژه ی ژانر مردمن!(مثه من) :P

ژانر اینویز واس دوست:اینایی که یه کاری کردن واس دوستشون همیشه اینویز باشن! [-(

ژانر مچ گیر:اینایی که می رن تو اون سایته می بینن دوستشون واس اون اینویزه!

ژانر دنباله دار:اینایی که یه سوژه واس ژانر پیدا می کنن دیگه ول نمی کنن!(بازم عین من)

ژانر خودساز: ژانر اینایی که ژانر کم میارن خصوصیات خودشونو ژانر میکنن ;D

زانر سرخورده: ژانر اینایی که هیشکی براشون ژانر نمیسازه کلی حسودی میکنن به اونایی که کلی براشون ژانر میسازن :-<

ژانر :-< : ژانر همین ملی که اومدم یه ژانری بنویسم دیدم الان نوشته :-<

‍‍ژانر آخـر شهـريور : ايـنايي كه همه اس-تي-اساشون شـده : چرا ميره جلو عقربه هي ؟ متنفرم از ته دل من از اول ِ مهـر !

ژانر بی معرفت : اینایی که هرکاری براشون بکنی به چششون نمیاد و از پشت بهت خنجر میزنن :|

ژانر بچه با کلاس : اینایی که دارن فارسی حرف میزنن یهو وسط حرفشون یه کلمه انگلیسی میپرونن

ژانر "لایکش نمک نداره ":ژانر اینایی که وقتی بهت لایک میدن به جای اینکه خوشحالت کنن زندگی در اون لحظه که لایکشون رو میبینی رو برات کوفت میکنن :-w

ژانر موتور جستجوی گیر:
ژانر اینایی که پستای ملتو جست و جو میکنن به دنبال اینکه یه آتو بگیرن تو سوتیا بنویسن! ;D :-"

ژانر اینایی که وقتی میگی "من موقع عکس گرفتن ژس نمیگیرم"، میگن منم همینطور؛ بعد وقتی میخوای ازشون عکس بگیری یه ژسایی میگیرن که فکّت بیفته.

ژانر این غریبه هایی که از آدم عکس میگیرن!

ژانر اینایی که تو مسافرت آدمُ ذله میکنن بس که هرجاااا میرسن میگن "ازم عکس بگیر! ازم عکس بگیر!"

ژانر اینایی که تو سایتشون همه نکات اخلاقی رعایت شده.

حتی وختی میخوای به فیمگیلیش بنویسی خدافظ قسمت "داف" ـشو ستاره میذارن.

دیه یه خدافظ هم نمیشه کرد.

+مملکته داریم؟؟؟!

ژانـر بچه با كلاس : ‍اينايي كه فك مي كنن فوش ِ اينگليسي كلاس داره ! يعـني ف**ك و ايــنا خعلي خوشگـله و اصـن اس تي اس كه بزاري يعـني خعلي كولي !

• لایک
امتیازات: N.M

ژانر به زور ژانر نویس: ژانر اینایی که میبینن یکی ژانر نوشته هی بخودشون فشار میارن هی زور میزنن یه ژانری بنویسن بعد ژانرشون نمیاد به خودشون تف میکنن و میرن :-<

ژانر بی سواد :
ژانر اینایی که به «نحو احسن» میگن «نحو احسنت» :دی
واقعا خجالتم خوب چیزیه :دی

ژانر عقده ای ;)): ژانر این ادمای عقده ای که مسافرت نرفتن ;D بعد قرنی که رفتن مسافرت هی sts میزارن : مشهد، تو راه مشهد، مشهد هتل و این حرفا :-"
;;)

ژانر فرفری: ژانر این آدمائی که با پاشون میخوان ببینن گربه هه که تو کوچه درازه مردست یا زنده ، پارو آروم میبرن طرفش وقتی میرسن دو سانتی گربه هه موبایلشون که رو ویبرست زنگ میزنه بعد این آدمه از ترس نزدیکه شبیهه همون گربه مردهه بشه !

یه حس نوستالوژیک بتون دست میده ، قسمتتون نکنه ...

‍انر دانشگاه نرفته :‌ اينايي كه تازه دانشگاه قبول شدن همه جا راجع به اين صحبت مي كنن. حرف يزن ،‌ ياهوو ،‌ فيس بوك و ... (‌مثل خودم!)

ژانر بدبخت ذوق مرگ: ژانر این بدبختایی که با کوچیک ترین چیزی ذوق مرگ و خر کیف میشن
خدا نصیب کنه :دی

ژانر این بچه‌هایی‌ که یه کیک خوشگل تو ویترین می‌بینن

کلّه ی مامانشون / گاهی خواهرشونو میخورن برام بگیر

بعد دریغ از یه گازِ درست و حسابی‌ :-w

در میاد قیافشو کج و معوج می‌کنه میگه سیر شدم! :o

Back
بالا