ژانــر اینایی که ...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sayna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ژانــر اینایی که ...

ژانر "من هم ناف دارم": این برادران عزیز پشمالویی که دکمه پیراهنشونو تا ناف باز می کنن و مردم را از اون جنگلی که اونجاست بهره مند می سازند.

ژانر اینایی که همه چیه همه رو مسخره میکنن ولی تا حالا خودشونو تو آیینه ندیدن!

ژانر اینایی که یه جک مزخرف میگن بعدش یه جوری نمیخندن که انگار به یه جک باحال نخندیدن و فک میکنن خیلی باحالن :-&

ژانر اونایی که خودشون همه کاری رو حق خودشون میدونن ودیگران رو مزاحم میپندارند!

ژانر "حواسم بهت هستـــا" : این راننده هایی که وقتی ازشون سبقت می گیری کله شونو کج می کنن و تا آخرین لحظه تو چشات خیره میشن که ینی دیگه از این غلطا نکنیــآ

ژانر این ادمایی که تو مسنجر میرن میگن الان میام بعد میای اینجا میبینی آنن و هی pm میدن ;D :|

ژانر خز و خیل 1 : اینایی که واسه پروف پیک فیض بوک شون میرن جلو آینه از خودشون عکس میگیرن... ~X(
ژانر خز و خیل 2: اینایی که تو فیض بوک فمیلی شون کل فرنداشونه....(یارو 100 تا فرند داره 90 خواهر،برادر،مامان،باباو...) [-(
ژانر خز و خیل 3: اینایی که به جا پروف پیک فیض بوک عکس دسته جمعی میذارن... :-?

+ ژانر اینایی که به هم گروهیشون تو ورزش وعده ی شارژ میدن که به جاشون بُدوئه ! ;D

+ ژانر اینایی که فقط میخوان ناز کنن را به را میگن از دستت به خاطر فلان کارت ناراحتم بعد 2 دقیقه با دو کلمه حرف آشتی میکنن !

+ ژانر اینایی که فک میکنن بقیه خرن ! قبل امتحان میگن : " من ؟! من درس بخونم ؟؟! دیشب داشتم فیلم میدیدم ! " بعد اولین نفر امتحانشونُ میدن به حالتِ : :-" میان بیرون !!

ژانر اینایی که کلا زیاد حرف میزنن!!!به رو خودشونم نمیارن
ژانر اینایی که کلا زیاد چرت میگن!!! به رو خورشونم نمیارن
;D ;D

ژانر فیزیکدان نظری:

میشینن از اطلاعات فضا زمان حرف میزنن ...

بعد میگن رو ماه زمان آروم میگذره چون عقربه ی ساعت تو خلا آرومتر میره! :o

ژانر سمپادیا ... ژانر همه ی بچه های اینجا ;;) ;;) ;;)

زانر چیز خوردن:زانر اینا که جو میگیرتشون میزنن اکانتشونو داغون میکنن بعدم میان به چیز خوردن میوفتن
زانر خود چیز پندار:زانر اینا که دقی به دوقی میخوره میگن اصن من قهرم دیگه سایتم نمیام ا روز بعد پسناشونو میبینی باز(میگن من میخواسم نیاما دوستان دیگه ول نمیکردن :-") :-" :-"
زانر اعتماد به نفس: زانر اینا که کیبوردشون ز نداره بعد با اعتماد به نفس کامل میان تو تاپیک زانر پست میدن ;D

به نقل از گلی :
ژانر خز و خیل 1 : اینایی که واسه پروف پیک فیض بوک شون میرن جلو آینه از خودشون عکس میگیرن... ~X(
ژانر خز و خیل 2: اینایی که تو فیض بوک فمیلی شون کل فرنداشونه....(یارو 100 تا فرند داره 90 خواهر،برادر،مامان،باباو...) [-(
ژانر خز و خیل 3: اینایی که به جا پروف پیک فیض بوک عکس دسته جمعی میذارن... :-?
در راسـتای این پـست :
ژانر خز و خیل 4 : ایـنایی کـه تو فیض بوک کوئسشن می زارن با 154 تا جـواب :|
ژانر خز و خیل 5 : اینایی که اگه عکس گور ِ خر ـم آپلود کـنن همه ی 200 تا فرنـدشون ُ توش تگ می کنن ...
ژانـر اختیار دارین لایک از خودتونه : اینایی کـه یه عکس میزارن ؛ یکی میاد کامـنت میزاره براشـون ؛ میرن کامنت ُ لایـک می کنن .... بعد جواب کامنت ـرو می دن ؛ طرف میاد جواب ُ لایک می کـنه ؛ جواب ِ جواب ُ می ده ؛ دوباره اون میاد جواب ِ جواب ُ لایک می کــنه ....
( و این پـروسه تا آپلود کردن عکس یعدی ادامه دارد )

ژانر " ماهم فیس بوک میریم"...اینایی که هی میان از فیس بوک میگن :-"

ژانر اینایی که روز قبل امتحان زنگ میزنی بهشون مامانشون میگه فلانی داره درس میخونه بعد فردا که میاد مدرسه بهش میگی چقدر درس خوندی؟

میگه: کی؟ من؟ من اصن درس نخوندم! ما دیشب کلا مهمونی بودییییییییییییییم!!!!

بعد آخرشم 20 میشه! :-?

ژانر اعصاب خردکن: ;D
اینایی که الکی بدون هدف پا میشن میان میتینگ گروه 3 4 نفری تشکیل میدن با هم دیگه حرف میزنن مزاحم اونایی میشن که میخواستن تو بحث شرکت کنن! :P

زانر ((هًل بودن)):اینایی که هنوز نشسته تویه تاکسی میاند کرایه رو میدند.
ژانر ((کالیبر بالا)):اینایی که هنوز نشسته تویه تاکسی میگند ((مرسی آقا پیاده میشم)) واسه ۱۰۰ متر ۴۰۰ تومن هم پول میدند.آخه ۱۰۰ متر رو پیاده ...؟
ژانر ((جوگیر)):اینایی که دارای ((خود خفن پنداری مزمن)) هستند.
این ژانر یه ذره دٍمُده است ولی شما ببخشید دیگه! ژانر ((هل بودن ۲)):بعضی از دخترا که تا روز ۲۴ خرداد فول مقنعه و روسری هستند بعدش ۲۵ خرداد(مدرسه تموم!) دیگه میبینی از هل شون کل سر انگشت پا و دست و همه جا در لاک غرق شده!دیگه نمیدونند چه لاکی بزنند!دست سفید پا سیاه!نصقیش قرمز...

پ.ن:البته بنده سرم به کار خودم گرمه!ولی این مورد آخر رو دیگه بعضیا ماشالا از ((تابلو)) هم گذشته دیگه پرچم اند... :-"

به نقل از meli :
ژانر اینایی که روز قبل امتحان زنگ میزنی بهشون مامانشون میگه فلانی داره درس میخونه بعد فردا که میاد مدرسه بهش میگی چقدر درس خوندی؟

میگه: کی؟ من؟ من اصن درس نخوندم! ما دیشب کلا مهمونی بودییییییییییییییم!!!!

بعد آخرشم 20 میشه! :-?
یه ذره شباهت به اون ژانری که من گفتم نداشت ؟ ;D
به نقل از ریــحــانــه :
+ ژانر اینایی که فک میکنن بقیه خرن ! قبل امتحان میگن : " من ؟! من درس بخونم ؟؟! دیشب داشتم فیلم میدیدم ! " بعد اولین نفر امتحانشونُ میدن به حالتِ : :-" میان بیرون !!

به نقل از 'SaYnA' :
در راسـتای این پـست :
ژانر خز و خیل 4 : ایـنایی کـه تو فیض بوک کوئسشن می زارن با 154 تا جـواب :|
ژانر خز و خیل 5 : اینایی که اگه عکس گور ِ خر ـم آپلود کـنن همه ی 200 تا فرنـدشون ُ توش تگ می کنن ...
ژانـر اختیار دارین لایک از خودتونه : اینایی کـه یه عکس میزارن ؛ یکی میاد کامـنت میزاره براشـون ؛ میرن کامنت ُ لایـک می کنن .... بعد جواب کامنت ـرو می دن ؛ طرف میاد جواب ُ لایک می کـنه ؛ جواب ِ جواب ُ می ده ؛ دوباره اون میاد جواب ِ جواب ُ لایک می کــنه ....
( و این پـروسه تا آپلود کردن عکس یعدی ادامه دارد )

در ادامه پست ساینا و گلی :
ژانر خز و خیل 6 : اینایی که هر ننه قمری رو که ببینن اد / اکسپت میکنن که مثلا تعداد فرنداشون بره بالا ماها ببینیم بگیم "ااااااه! چه آدم معروف و خفنی!! "
ژانر خز و خیل 7 : اینایی که عادتشونه تو کامنتا و پستا هم دیگه رو با لقبایی مثل "عشقم" یا "عجقم"، "عسیسم" ، "گلم" ، "hny" و از این قبیل کلمات صدا میکنند! حالا مثلا تاحالا 1بارم همو ندیدنا! :-&
ژانر خز و خیل 8 : اینایی که عکس بازیگرا یا خواننده هارو میذارن پروفایل پیکشون!

به نقل از ROzhiN :
در ادامه پست ساینا و گلی :
ژانر خز و خیل 6 : اینایی که هر ننه قمری رو که ببینن اد / اکسپت میکنن که مثلا تعداد فرنداشون بره بالا ماها ببینیم بگیم "ااااااه! چه آدم معروف و خفنی!! "
ژانر خز و خیل 7 : اینایی که عادتشونه تو کامنتا و پستا هم دیگه رو با لقبایی مثل "عشقم" یا "عجقم"، "عسیسم" ، "گلم" ، "hny" و از این قبیل کلمات صدا میکنند! حالا مثلا تاحالا 1بارم همو ندیدنا! :-&
ژانر خز و خیل 8 : اینایی که عکس بازیگرا یا خواننده هارو میذارن پروفایل پیکشون!
واجــب شـد مـن ایـنو ادامه بـدم :-"
ژانر خز و خیل 9: ایـنایی کــه میان واسـه ژانر خز و خیل 8 کامنت می زارن : Wow ! Nice Pic !

Back
بالا