• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ژانــر اینایی که ...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sayna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ژانــر

ژانر فضولی
میرن تو فیس بوک اسم تمام ادمایی که میشناسن و نمیشناسن
+ یه سری اسم خیالی و ترکیبی
میززنن ببینن کیا هستن چی دارن چی ندارن ;D ;D ;D

پاسخ : ژانــر

ژانر:اینایی که میخواند یه حرفی رو بزنند ولی نمیخواند مستقیم به فرد مورد نظر اشاره کنند.میگند : (( ... اصلا منظورم ... نیستا!! ))
البته منم اصلا منظورم مهران نیستا!

پاسخ : ژانــر اینایی که ...

ژانر اینایی که مثلا خودشونو می زنن به کوچه ی علی اینا بعدشم سوت می زنن که یعنی ما گم شدیم تو کوچه و از هیچیم خبر ندارن و نور بالا می زنن!!

دقیقا اسم ژانرشو نمی دونم!فک کنم بشه گم شدگان کوچه علی اینا!

ژانر مزخرف:الكي لايك كني اصلا نخوني

ژانر نامردی
: بت زنگ میزنن میگن میای فلان جا و آره و ...
بعد 10 دقیقه مونده اس ام اس میدن من نمیتونم بیام :| :|

ژانر تنبل:

اونایی که رو مبل لم میدن هی دستور میدن یه لیوان اب برام بیار...اون کنترل رو بده من...

ژانر معتاد:

اونایی که یه دفه زوم میکنن رو یه چیزی... مثلا یه هفته ی کامل با کتکم نمیشه از پا نت جمشون کرد بعد هفته ی بعدش گیر میدن به تلوزیون....هفته ی بعدش کتاب...

ژانر اینایی که هرچی به مخشون فشار میارن چیزی به ذهنشون نمیرسه که تو تاپیک آقاداماد چیکارن و پـَ نَ پـَ و عروس خانوم وکیلن و اینا چیزی بگن !
( :| :-" 8-| ;D)

ژانر ِ مرتب پـسند :
اینایی که دارن اتاقشون ُ مرتب می کنن ؛ عکس بگیرن بفرسـتن واسه تاپیــک ِ " اتاق شما چه شکلیه "
ژانر نامرتب پـسند :
اونایی که دارن همه چیو از کمد پـرت می کنن رو زمین که باز عکس بگیرن بزارن تو همون تاپیــک ...

( خودمم اتاقمو مرتب کردم کمی :-" )

ژانر "کوزت و ژولیت و فیلم هندی و از پشت خنجر خورده" این دخترایی که هر روز خدا تو تاپیک "حرف بزن" یا دارن به یکی فحش میدن، یا ابراز عشق و علاقه ی بی پایان می کنن، یا از خیانتی که در حقشون شده می نالند، یا می گن "آشغال چرا زنگ نزدی؟" بعد دو خط پایین تر شصت تا بوس و قلب می ذارن، یا از سختی ها و فشار روزگار می نالن و امثال این لوس بازیــآ

ژانر اینای که عروس خانوم وکیلم رو مینویسن عروس خانوم وکیلن! (:-")

• لایک
امتیازات: L.E
Back
بالا