ژانر موبایل درگیر:ژانر اینایی که تا امتحانا شرو میشه گوشیشونو خاموش میکنن ولی هر وقت میخوان روشن میکنن اس ام اس بازی میکنن بعد دوباره خاموش میکنن!
خب از اول خاموش نکن خب!
ژانر آدمای cool: تو کل سمپادیا فقط دوبار + دادن (. میترسن عادت کنن و بعد اگه به پستی +ندادن طرف فکر بد بکنه.
ژانر جنتلمن : یه جوری حرف میزنن و برخورد میکنن که واقعن فکر میکنی ... . چه عیبی داره هر کی خودش باشه.
ژانر خود زرنگ دانها : میرن تو "دیدن ارسال ها"ت یه هو میبینی هر جا میری بعدش یکی اونجا پیداش میشه.
ژانر موبایل بعد کنکور : حالا ملت بعد کنکور یکی یه دونه موبایل شاخ میگیرن . بعد که میخوان شمارتو ذخیره کنن دچار مشکل میشن . بابا یکی دو روز تمرین کنین. #-o
ژانر اینایی که میگن ما یه رب میریم نت الان برمیگردیم بعد دوساعت واس خودشون میچرخن هی بهشون میگی بیا میگن بذا دو دقه دیگه میام !
ژانر اینا که میرن استخر بعد مایوشون و حولشون میمونه تو کیفشون یادشون میره بشورن !!!!!
ژآنر "تشریف بیارید خوشحال میشیم":ایناییکه میان خونه آدم بعد وقتی دارن میرن میگن شماهم تشریف بیارید یه کلبه ی درویشیه. بعد که زنگ میزنی بری خونشون یا میره رو پیام گیر یا دعوتن یا آقاشون خونه نی یا بچشون فردا امتحان داره یا...
ژانر اینایی که یه عمر ِ خودشونم تلفظ نام کاربریشون ُ نمی دونن یه بار میگن بم بگین دیفالث فرداش بم بگین دُیفالث ، تو امضاشونم می ذارن این ُ ( من با هیچ انسان حقیقی و حقوقی خاصی نیستما ... مگه هستم ؟ )
ژانر فیلم ایرانی : ژانر این فیلمایی که هر وخ توشون یه مرد ِ بزرگ سنی میخواد از یه زنی خواستگاری کنه با اون زنه یه نسبت دوری داره ، مصن دوست باباشه دختره بش میگه عمو ، بَد مرده همیشه از زنه خیلی بزرگتره ، بد خواستگاری مَرده هم از زنه اینجوریه " دیگه نمی خوام بم بگی عمو ها ... "
ژانر این دوستایی که دوازده ماه ِ سال بیکاری یه بار زنگ نمی زنن بد وختی یه ساعت میای اینترنت زنگ می زنن نیم ساعت مختُ می خورن (مگه قَط می کنه لامصب ؟ )
ژانر ترسو! : ژانرِ اینایی که تا تو یه کوچه یه گربه یا سگ میبینن راشونو عوض میکنن ، کل شهرو دور میزنن از اونور میرن!
ژانر "بگوو دیگههههه " اینایی که میان pm میدن وااای حدس بزن کی میخواد بیاد پینت بال؟؟؟؟ بعد میگی کییییییییییییییی؟؟ بعد پا میشن میرن! وختی میان میگن گفتم بهت کههه! آخر بازم نمیگن!!
ژانر روشن فکر نما: ژانر اینایی که میگن اصن ما به آبی و قرمز اعتقاد نداریم...بعد تا استقلال یه گل میزنه اشکشون در میاد!
ژانر فوتبال ندیده: ژانر اینایی که منتظرن دربی چیزی شروع شه تا 3 روز بعد فقط ذر مورد همون بحرفن!
ژانر متفاوت: ژانر اینایی که بعد دربی میان پست غیز فوتبالی میدن تو حرف بزن !