میعاد
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- نیشابور-اهواز
- دانشگاه
- صنعت نفت
- رشته دانشگاه
- مهندسی نفت
پاسخ : شیمی 2
1.احتمالا خیلی خوب نمیخونی.من اینو تجربه کردم.مصداقشم شیمی پیش به خصوص پیش2 هست.شاید باور نکنی ولی من شیمی پیش و شیمی2 رو بالغ بر20-30بار دوره کردم البته از طریق خلاصه نویسی چون این 2 درس خیلی خیلی فرااااارن.یادمه منم برای یه آزمون گزینه خیلی رئ شیمی وقت گذاشتم اما سرجلسه نکات ریز شیمی2 مشکل ساز شد.کنکور امسال هم خیلی رو نکات ریز تمرکز کرده بودن و من به لطف همین دوره کردنای زیاد 88%زدم.
2.حتما به بحث آرامش سر آزمون توجه کن.چون آدم خیلی وقتا فکر میکنه اصلا استرس نداره اما سر جلسه یهو مخش خالی میکنه.به خصوص تو کنکور.خیلی جدیش بگیر.
والا با این چیزایی که تو گفتی منم فکر میکنم باید بالای 80%بزنی.!!!اما من 2دلیل به ذهنم میرسهبه نقل از ghezi :میگم این شیمی2...
شب امتحان ترم کلللی خوندمش(قبلش هم بد نبود-میخوندم و امتحان میدادم و آزمون و...) گفتم 20 میشم خییییییییییلی عالی خوندم--->پایییییین ترین نمره ی سال دومم!
please help!
1.احتمالا خیلی خوب نمیخونی.من اینو تجربه کردم.مصداقشم شیمی پیش به خصوص پیش2 هست.شاید باور نکنی ولی من شیمی پیش و شیمی2 رو بالغ بر20-30بار دوره کردم البته از طریق خلاصه نویسی چون این 2 درس خیلی خیلی فرااااارن.یادمه منم برای یه آزمون گزینه خیلی رئ شیمی وقت گذاشتم اما سرجلسه نکات ریز شیمی2 مشکل ساز شد.کنکور امسال هم خیلی رو نکات ریز تمرکز کرده بودن و من به لطف همین دوره کردنای زیاد 88%زدم.
2.حتما به بحث آرامش سر آزمون توجه کن.چون آدم خیلی وقتا فکر میکنه اصلا استرس نداره اما سر جلسه یهو مخش خالی میکنه.به خصوص تو کنکور.خیلی جدیش بگیر.

B-)

به خصوص مبحث ساختارای لوویس!

img src="http://upload.tehran98.com/img1/dvmbdakwe6rzgxby4r_thumb.jpg" border="0" alt="dvmbdakwe6rzgxby4r.jpg" /