بچه ها یک مطلبی که باید دقت کنید اینه که برای کی میخواید این کتاب رو ؟به نقل از N!ma :دوستان بین زبان فارسی حجیم! هامون سبطی و کم حجم 5 بحث؟ الگو کدوم رو پیشنهاد میکنید؟!
تاریخ ادبیات؟ خیلی سبز؟ الگو؟ تخته سیاه؟!
ممنون!
واسه زبان فارسي همون سبطي خوبه!وقت كه زياده!از الان شروع كني خوب ميتوني بخونيش.خلاصه هركاري ميكني،اين زبان فارسي خوندنو پشت گوش ننداز.واقعا مسلط شدن روي زبان فارسي از رياضيو فيزيك سخت ترهبه نقل از N!ma :دوستان بین زبان فارسی حجیم! هامون سبطی و کم حجم 5 بحث؟ الگو کدوم رو پیشنهاد میکنید؟!
تاریخ ادبیات؟ خیلی سبز؟ الگو؟ تخته سیاه؟!
ممنون!
نهبه نقل از SaranaZ :من پنج مبحث دارم لازمه که برم هامون سبطی رو بخرم ؟ تفاوتش انقدر هست؟
كلاساي شاهين زاد واسه اشنايي با زبان فارسي خوبه،نه واسه مسلط شدن روي زبان فارسي.به نقل از sheitoon.bala :برای ادبیات و زبان فارسی کلاسای شاهین زاد حرف نداره
همون تستاشو بزنين خوبه.سبطي واسه كساييه كه حال و حوصله زبان فارسي خوندن دارن.به نقل از SaranaZ :من پنج مبحث دارم لازمه که برم هامون سبطی رو بخرم ؟ تفاوتش انقدر هست؟
هر سال یکی میومد امسال نیومد!به نقل از غَـزالـه :از قسمت تعداد تکواژ ُ واژه چند تا تست میاد حدودا ؟
به نظر من لازم نیس هامون یه ذره خسته کنندس زیادی توضیح داده با همون پنج بحث مشکلت حل میشهبه نقل از SaranaZ :من پنج مبحث دارم لازمه که برم هامون سبطی رو بخرم ؟ تفاوتش انقدر هست؟
اتفاقا زبان فارسي از اون چيزاييه كه واقعا صد در صد نميتوني مطمئن باشي ازش!به نقل از علی بنیسی :من به "درس به درس خوندن" اعتقاد دارم برعکس خیلیا
هم تو عربی
هم تو ادبیات
علت اصلیشم اینکه معنی کلمه تو جمله خیلی راحت تر تو ذهن میمونه (حالا هزار بار بگو مثلا زندیق میشه فلان....)
آرایه ها واقعا وقتی تو متن درس و شعر دیده میشه اون موقع است که معلوم میشه آرایه یعنی چی و....
دقت کنین درس به درس خوندن نه تست زدن منظورمه...
+
البته شدیدا اعتقاد دارم به زبان فارسی
5-6 تا سوال داره
که یک سوال ویرایش 100 از یه درس واقعا مفته
یک سوال جمله چند قسمتی هم که از 3 تا درسه....
و...
مطمئن ترین بخش ادبیات فارسی هم همین زبان فارسیه:
یعنی با خوندنش احتمال خیلی بیشتری داره که راحت تستشو بزنی...
من خودم هامون سبطی خوندم 5 تا تستشو تو کنکور راحت زدم.....
واسه رشته رياضي نيومد،اما هم واسه تجربي اومد و هم واسه منحصرا زبان.به نقل از innocent :هر سال یکی میومد امسال نیومد!