مگه من عقلو از دست دادم که بیام این برنامه رو نصب کنم تا هرچی ویروس و هک به کامپیوتر من وارد بشه عمرا من دیگه گول تورو نمی خورم داداش بهتون پیشنهاد میکنم اصلا به این اعتماد نکنین باهاش چت هم نکنین چون هکتون میکنه!به نقل از Mr.Maximak :آقای علی سینا شما 3 دقیقه نمیشه که برنامه Hamachi رو نصب کردی ، بعدش چجوری ویندوز رو عوض کردی؟
فقط به خاطر یه پسورد ؟
واقعا که
بیا پسورد رو بهت بدم بابا
چرا دعوا میکنید
باهات موافقم همین الانشم این ممکنه آیدی منو تو سمپادیا هک کنه!به نقل از meli :lمن ایشونو نمیشناسم و هیچ مشکلی هم با ایشون ندارم ولی تجربه بهم ثابت کرده اعتماد کردن به یه هکر زیاد کار درستی نیست...
حالا هر کسی اختیار خودشو داره
از خودتم هیستوری میسازی؟؟؟به نقل از Mr.Maximak :بابا بیخیال هک
آقای علی سینا شما خودت داری منو وادار به آموزش هک می کنی
همه هیستوریاتو الان میزارم تو سایت
اصلا هر کس اعتماد نداره نیاد
چه قدر طول کشید که بتونی این متن ها رو نویسندگی و صحنه سازی کنی؟؟به نقل از Mr.Maximak :بابا بیخیال هک
آقای علی سینا شما خودت داری منو وادار به آموزش هک می کنی
همه هیستوریاتو الان میزارم تو سایت
اصلا هر کس اعتماد نداره نیاد
اینم چیزایی که ایشون خواستن
حالا من هکت کردم؟
عکسشم دارمبه نقل از SiXaXiS :از خودتم هیستوری میسازی؟؟؟
من اگه میخواستم هک یاد بگیرم تا حالا تو رو هم هک کرده بودم من اصلا علاقه ای به این چیزا ندارم!
هر کس اعتماد کنه کامپیوترش توسط یک هکر فرطططط میشه!
بزار اینم که کاره فتوشاپهبه نقل از Mr.Maximak :عکسشم دارم
عکساشم میخوای بزارم؟
چرا لج بازی میکنین باهم؟به نقل از SiXaXiS :بزار اینم که کاره فتوشاپه
فکر میکردم بهترین دوستِ پسرم رو پیدا کردمبه نقل از meli :چرا لج بازی میکنین باهم؟
هرکی میخواد با سبحان همکاری کنه هر کی هم نمیخواد نکنه!
دعوا و لجبازی و اثبات واسه چیه؟
برو بابا کی از تو هک خواست تو فقط بلدی هک کنیبه نقل از Mr.Maximak :فکر میکردم بهترین دوستِ پسرم رو پیدا کردم
ولی دیدم که عقده ای ترین آدم روی زمینه
چون بهش هک یاد ندادم
فقط به خاطر همین
حرف بدی زدم بهتون منفی میدین؟؟؟؟به نقل از SiXaXiS :برو بابا کی از تو هک خواست تو فقط بلدی هک کنی
فحش هم این جا نباید به کسی بدی
نه خیر بخاطر منفی بالایی من بود کی بیخودی دادین!به نقل از meli :حرف بدی زدم بهتون منفی میدین؟؟؟؟
من فقط گفتم الکی این وسط دعوا نکنین!!!
همین!
این منفی داشت؟