دزدي

Pedram.fe

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
نیو نیشابور سیتی
رشته دانشگاه
مهندسی عمران
پاسخ : دزدي

من كاملا با قطع دست مخالفم.به نظر من وقتي يكي دزدي ميكنه بايد دنبال علتش گشت تا بتونيم براي رفع كردنش تلاش كنيم.نه اينكه بيايم دست يه بدبختو قطع كنيم تا بد بخت تر شه.
همون طور كه يكي گفت ممكنه يكي از روي فقر بسيار بره دزدي تا بتونه شكم بچه هاشو شبا سير نگه داره.مثلا مثل اينه كه به يه همچين دزدي بگي حالا كه پول نداري زن و بچه هاتو شب ها سير نگه داري بايد دستت قطع شه!! :D

lindaa

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ابرشهرقدیم (نیشابور)

به نقل از Pedram.fe :
من كاملا با قطع دست مخالفم.به نظر من وقتي يكي دزدي ميكنه بايد دنبال علتش گشت تا بتونيم براي رفع كردنش تلاش كنيم.نه اينكه بيايم دست يه بدبختو قطع كنيم تا بد بخت تر شه.
همون طور كه يكي گفت ممكنه يكي از روي فقر بسيار بره دزدي تا بتونه شكم بچه هاشو شبا سير نگه داره.مثلا مثل اينه كه به يه همچين دزدي بگي حالا كه پول نداري زن و بچه هاتو شب ها سير نگه داري بايد دستت قطع شه!! :D

خب مگه هرکی پول نداشت باید بره دزدی؟؟
خیلیا هستن که پول زیادی ندارن ولی دارن از راه حلال پول در میارن!
جوری که شما نوشتی انگار باید دلسوزی کنیم برای دزدا!
به نظر من باید مجازات خیلی سنگینی داشته باشه!حتی قطع دست!
میدونین چقد رو روحیه فردی که دزد مثلا اومده خونش تاثیر بد میزاره؟؟!

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از <mir@li@> :
چرا تو ايران به دزدي اينقدر كم اهميت داده ميشه اما تو كشوراي ديگهدست آدما رو قطع ميكنن(عربستان)؟
به نظرم مشکلی که ما داریم اینه که اگه یه قانون بزارنُ روش سخت گیری کنن میگیم چرا سخت گیری میشه ، اگه نزارن میگیم چرا نمیشه !!
اصولا مرغ همسایه غازه واسمون ! :D
عربستان کلا کشور افراطی ایه . اینم جز همون کارای افراطیشه ... [-(

pucy cat

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 4
شهر
تهــران

دزدی تو جامعه براثر فقر ایجاد میشه
وفقر براثر افزایش بیکاری درجامعه افزایش پیدا میکنه
به نظرمن مجازات سنگین خوبه ولی مجازات افراطی نه
باید افزایش فرصت شغلی برای کاهش دزدی طورت بگیره به نظرم

ariadne

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان چهار
شهر
تهـــــران .

خب من چند سؤال مطرح میکنم :
1. بنظرتون علت دزدی چیه ؟
2. آیا از اصل با دزدی مخالفید یا موافق ؟
3. بنظرتون چه مجازاتی باید برای دزدی تعیین بشه ؟
4. برای پیش نیومدن و رواج پیدا نکردن دزدی ؛ بنظر شما بهتره چه راهکار ها و هنجارهایی از طرف جامعه تعیین و اجرا بشه ؟

...roze...

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
مشهد

با این اوضاع اقتصادی جامعه دزدی خیلی زیاد شده و واقعا پلیسا خیلی هاشون رو نمی گیرن...
با این که این مجازات قطع کردن دست هست اینقدر دزدی زیاده وای به حال وقتی که برش دارن نابودیم :|

lovesky

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از MeLi :
حق با کاروئه...

خب قطع کردن دست اصلا منطقی نیست...

حالا ممکنه یه فردی از روی نیاز یا اجبار دست به ابن کار زده باشه باید مجازاتش طوری باشه که راهه پشیمونی هم واسه فرد بمونه....

البته من کشورمونو تایید نمیکنم که با این مساله راحت برخورد میکنن باید یه مجازاتی هم براش باشه ولی نه به این سنگینی...

خیلی راحت درباره دزدی حرف میزنی!
میدونی دزدی ینی چی؟
ینی تجاوز به حریم خصوصی یه انسان
گناه کمی نیست!

lovesky

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از Karo :
اینجوریام نیست تصور کن الان پدرت بشدت مریض باشه تو خونه چیزی نداشته باشین بخورید هیچکسی کمکتون نکنه نمیری دزدی ؟
باید اول به این نکته پی برد که چرا طرف رفته دزدی اگه واقعا معتاده قطع دست چرا کمکش میشه کرد (خودمم میدونم به افسانه شبیهه این جمله تا واقعیت)
اینکه باید فرهنگ سازی بشه یا مثلا ریشه یابی بشه و به این فکر کنیم که تکرار نشه یه حرفه
اینم که با کسی که اینطوری از اصول انسانی خارج شده چطور برخورد کنیم یه چیز دیگست!
کمک کردن به اون یه حرفه
عملی که انجام داده یه حرف دیگست

lovesky

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از ریــحــانــه :
به نظرم مشکلی که ما داریم اینه که اگه یه قانون بزارنُ روش سخت گیری کنن میگیم چرا سخت گیری میشه ، اگه نزارن میگیم چرا نمیشه !!
اصولا مرغ همسایه غازه واسمون ! :D
عربستان کلا کشور افراطی ایه . اینم جز همون کارای افراطیشه ... [-(
به نقل از Karo :
این همه راه حل چرا دستو قطع میکنید
قطع کردن دست یه راهه برگشت ناپذیره
وقتی دستشو قطع میکنن درسته که دیگه نمیتونه دزدی کنه ولی دیگه نمیتونه کارم کنه و یعنی زندگیش عملا به پایان رسیده و بقیه زندگیش میشه عذاب و این یعنی از اعدامم بدتر
به نظر من اعدام کردن خیلی بهتر از قطع کردنه دسته
حکم اسلامه
درباره چراییشم میشه تو انجمن اعتقادی بحث کرد

roya khanum

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان6
شهر
تهران

یروز 1بنده خدایی شب میره دزدی وقتی کارش تموم میشه پاش میخوره به 1چیزی واسه این که ضایع بازی نشه میگه:(میو........من گوسپندم!)
نتیجه اخلاقی: قبل از دزدی خوصیات حیوانات همراه با نام انها را بیاموزیم. :|

• لایک
امتیازات: Dawn

sheitoon

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
rafsanjan
دانشگاه
ایران
رشته دانشگاه
ارتوپدی فنی

به نقل از Һеѕтег ргчппе :
خب من چند سؤال مطرح میکنم :
1. بنظرتون علت دزدی چیه ؟
2. آیا از اصل با دزدی مخالفید یا موافق ؟
3. بنظرتون چه مجازاتی باید برای دزدی تعیین بشه ؟
4. برای پیش نیومدن و رواج پیدا نکردن دزدی ؛ بنظر شما بهتره چه راهکار ها و هنجارهایی از طرف جامعه تعیین و اجرا بشه ؟
1.خیلی چیزا مثل از دست دادن عزت نفس
2.مخالف...حالم از دزدا به هم میخوره...خیلی بیشعورن...چه جوری وجدانشون اجازه میده زحمت دیگرانو بخورن یه لیوان آبم روش اه
3.همون قطع دست.چون خدا حد و حدود را بهتر از هر کسی میدونه.ولی من واسه جامعمون متاسفم که اینقدر دم از اسلام و مسلمونی میزنه اما دستور صریح خدا و قران رو زیر پا میندازه
4.بازم قطع دست...چون کسی که دستش قطع شده همه میدونن این دزده و شناخته میشه...از ترس بی آبرویی و عدم حضور در جامعه هم که شده این کارو نمیکنه.تازه اگر مثلا مردی بخواد دزدی کنه وقتی بدونه اگر 1%هم گیر پلیسا میفته و دستش قطع میشه هیچ وقت اینکارو نمیکنه چون دیگه همه میدونن چه خطایی کرده و کار و درامد بهش نمیدن و زن و بچش از گرسنگی میمیرن

کاش یه آدم پیدا میشد این قانون قطع دست دزدا رو تصویب میکرد...

pucy cat

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 4
شهر
تهــران

@بالایی:اون کسی که بخواد این قانونو بذاره دیگه اسمش ادم نیست :|

خیلی راه کارها برای جلوگیری از دزدی هست
و خیلی کارای بهتر میشه به عنوان مجازات در نظر گرفت به جای قطع دست
شما که خدا نیستید بخواید چیزی که خدا به اون فرد داده رو ازش بگیرید
توی خیلی از کشورها انجام فعالیت به عنوان مجازات در نظر گرفته میشه مثل تمیز کردن خیابون یا.....
به نظر باید بهشون کمک کرد تا دزدی نکنن نه این که کاری کنیم که از زندگی سیر شن
مثلا همین اموزش نجاری و خیاطی و.... در زندان اونوقت وقتی ازاد شن میتونن با این توانایی شغل پیدا کنن
و دیگه دزدی هم نکنن

maria16

Unknown
نام مرکز سمپاد
1
شهر
طهران
سال فارغ التحصیلی
1398

بنظر من کسی که برای اولین بار به عنوان دزد حبس میشه یه حبس کوتاه البته با توجه به مقدار دزدیش مناسبه واسه گناهش

واسه با دوم خب مدت حبس بیشتر بشه

و برای بار سوم واقعا دست 2 تا دست هم کمشه( بره بمیره دزد نفهم)

N!00sha

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
Bodapes
دانشگاه
Makdonald
رشته دانشگاه
پزشکی

نمی گم دزدی خوبه ولی شاید توهم دزد بشی زمانی که خانوادت رو گرسنه ببینی زمانی که کاری نداشته باشی یا درامدت کفایت نکنه وقتی خودت رو شرمنده خانوادت میبینی مخصوصا حالا که وعض کشور خراب خرابه وقتی که 4ماه خانوادت رنگ گوشت و ندیدن

s!na

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی ۱
شهر
تهران

منم فکر کنم باید ببینیم چرا باید دزدی زیاد باشه به جای این که دست دزدا رو قطع کنیم .

مثلا وقتی اقتصاد داغون بشه ، کار کم بشه ، خرج زیاد بشه و بلابلابلا ... مردم رو به دزدی میارن.

میعاد

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور-اهواز
دانشگاه
صنعت نفت
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از s!na :
منم فکر کنم باید ببینیم چرا باید دزدی زیاد باشه به جای این که دست دزدا رو قطع کنیم .

مثلا وقتی اقتصاد داغون بشه ، کار کم بشه ، خرج زیاد بشه و بلابلابلا ... مردم رو به دزدی میارن.
البته آدم میتونه شرایطو با خودش وفق بده.دقت کنین شراطو با خودش وفق بده نه خودشو با شرایط.اما نمیدونم شاید اگه ماهم تو شرایط یه بنده خدا باشیم که میبینه برای 500تومن وام باید 1000تا ضامن بیاره و 1000بار بروکراسی اداری داشته باشه آخرشم بهش نمیدن ولی یکی دیگه میلیاردی وام میگیره پس هم نمیده هیچکی هم نیس که بگه بالا چشت ابرو میرفتیمو هزار جور دزدی میکردیم که یه لقمه نون در بیاریم.به هر حال من به این شعر رسیدم که:
برو قوی شو اگر راحت جهان طلبی که در نظام طبیعت ضعیف پایمال است

s!na

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی ۱
شهر
تهران

به نقل از میعاد :
البته آدم میتونه شرایطو با خودش وفق بده.دقت کنین شراطو با خودش وفق بده نه خودشو با شرایط.اما نمیدونم شاید اگه ماهم تو شرایط یه بنده خدا باشیم که میبینه برای 500تومن وام باید 1000تا ضامن بیاره و 1000بار بروکراسی اداری داشته باشه آخرشم بهش نمیدن ولی یکی دیگه میلیاردی وام میگیره پس هم نمیده هیچکی هم نیس که بگه بالا چشت ابرو میرفتیمو هزار جور دزدی میکردیم که یه لقمه نون در بیاریم.به هر حال من به این شعر رسیدم که:
برو قوی شو اگر راحت جهان طلبی که در نظام طبیعت ضعیف پایمال است
مطمئن باشید ، برای کسی که درس خونده باشه ، و توش رشته تحصیلیش آدم باهوشی حساب بشه ، همیشه براش کار هست ، ممکنه کار سخت باشه براش ولی همیشه هست.
شما دارید میگید به خاطر فساد سیستم اداری دزدی زیاده؟

میعاد

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور-اهواز
دانشگاه
صنعت نفت
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از s!na :
مطمئن باشید ، برای کسی که درس خونده باشه ، و توش رشته تحصیلیش آدم باهوشی حساب بشه ، همیشه براش کار هست ، ممکنه کار سخت باشه براش ولی همیشه هست.
شما دارید میگید به خاطر فساد سیستم اداری دزدی زیاده؟
نه صرفا اداری.وضع خراب جامعه میتونه یکی از دلایلش باشه.

ftnt

کاربر حرفه‌ای
شهر
مشهد

اینجا به خیلی از چیزایی که باید اهمیت داده بشه،نمیشه! :|

جوجه سمپادی

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اصفهان
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
دندان پزشکی

به نظرمن همون زندان کافیه چون دست قطع کردن واقعابی رحمیه امازندانی که توش خوش گذرونی باشه به دردنمیخوره.
بایدتوی زندانافرهنگ سازی بشه طوری که خودشون ازکرده خودشون پشیمون بشن ودیگه درهیچ صورتی دزدی نکنن نه اینکه وقتی زندانشون تموم شدبرگردن سرخونه اول

بالا