- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 2000
- رشته دانشگاه
- فیزیک
پاسخ : انتخاب رشته .وکدوم رشته رو دوس دارین؟
پیشنهاد من :
اصلا" برای سال بعد صبر نکنید که یک سال عمرتون بر باد میره.
همین علوم کامپیوتر تهران برید. بعد تو دانشگاه بعد از 1 ترم (البته با نمره نسبتا" خوب) انتقالی بگیرید دانشگاه دیگه و رشته ی دیگه.
یکی از پیش های پارسال مدرسمون فیزیک تهران قبول شد و رفت و بعد از 1 ترم که اون جا خوند (معدل ترمش خوب شد) انتقالی گرفت و رفت برق علم وصنعت. و خیلیا این کار رو میکنن.
ولی مسئله اصلی اینه که ترم اول رو باید واقعا" تلاش کنید. خوبیش اینه که اولا" یه سری واحد پاس کردید دوما" به جای 9 ماه 3 ماه درس میخونید.
به نقل از ندا مکرم :دوستان، من به شدت گیج شدم که چی کار کنم انتخاب رشته رو!!!
الان رتبه ی زیر گروه 1 م 2783 شده منطقه 1، در درجه ی اول معماری می خواستم که قبول نمی شم تو تهران! بعدش هم عمران و کامپیوتر رو مد نظر دارم که خیلی فرقی نمی کنن واسه م!
رتبه م خوب نیست واسه دانشگاه ها و رشته های خوب تو تهران، ولی واسه شهرستانا خیلی خوبه، اما مشکلی که هست اینه که شهرستان رفتن سخته برام و ترجیح می دم تهران بخونم! اگه سهمیه جـنسیتی نذاشته بودن، سخت افزار خواجه نصیر قبول می شدم، اما با این وضعیت احتمالش کمه...
علوم کامپیوتر بزنم، به احتمال کم شریف و حتماً تهران قبول می شم، اما الان سوالم اینجاست که بزنم یا نه و بمونم واسه سال دیگه؟!
خانواده میگن که این رشته بیشتر شبیه ریاضی کاربردیه و از کامپیوتر دور، کار عملی هم چندان یاد نمی گیرن و کلاً مهندسی نیست و کسی تحویلشون نمی گیره!!! با خود بچه های علوم حرف می زنم، خیلی خوب می گن و اینا...
و این که مهندسی شهرسازی چه قدر موقعیت کاری داره و بیشنر کار دفتری اداری میشه؟ کسی رو می شناسین که خونده باشه و الان فارغ التحصیل شده باشه که بتونم ازش سوال بپرسم؟
رتبه م نه اون قدر خوبه که تهران خوب قبول بشم، نه این قدر بد که شهرستانای اطراف تهران با معماری شهرستانای بهتر مثل تبریز برم...
خانواده هم که به شدت نظرشون اینه بمونم یه سال و سال دیگه چیزی که می خوام رو قبول بشم، اما می ترسم که یه سال بمونم و به دلایلی بازم اون رتبه ای که می خوام رو نیارم...
از یه نظر هم نه شهرستان می خوام، نه رشته ها و دانشگاه های پایین مثل شهید عباسپور تهران...!
چی کار کنم؟!
پیشنهاد من :
اصلا" برای سال بعد صبر نکنید که یک سال عمرتون بر باد میره.
همین علوم کامپیوتر تهران برید. بعد تو دانشگاه بعد از 1 ترم (البته با نمره نسبتا" خوب) انتقالی بگیرید دانشگاه دیگه و رشته ی دیگه.
یکی از پیش های پارسال مدرسمون فیزیک تهران قبول شد و رفت و بعد از 1 ترم که اون جا خوند (معدل ترمش خوب شد) انتقالی گرفت و رفت برق علم وصنعت. و خیلیا این کار رو میکنن.
ولی مسئله اصلی اینه که ترم اول رو باید واقعا" تلاش کنید. خوبیش اینه که اولا" یه سری واحد پاس کردید دوما" به جای 9 ماه 3 ماه درس میخونید.