nima_ar کاربر فوقفعال ارسالها 166 امتیاز 502 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر لاهیجان 2013/2/9 #21 پاسخ : زیست شناسی در کنکور واسه جمع بندی زیست چه کتابایی پیشنهاد می کنین؟
!sadaf کاربر حرفهای ارسالها 357 امتیاز 2,671 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اراک مدال المپیاد :-< رشته دانشگاه داروسازی 2013/2/10 #22 پاسخ : زیست شناسی در کنکور به نظر من زیست جمع بندی نداره! اما مهر و ماه که مثلا جمع بندیه در طول سال کاربرد داره...
پاسخ : زیست شناسی در کنکور به نظر من زیست جمع بندی نداره! اما مهر و ماه که مثلا جمع بندیه در طول سال کاربرد داره...
dr.gh کاربر نیمهحرفهای ارسالها 228 امتیاز 377 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2013/2/10 #23 پاسخ : زیست شناسی در کنکور جمع بندی نشر دریافت..دکتر علی محمد عمارلو
nima_ar کاربر فوقفعال ارسالها 166 امتیاز 502 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر لاهیجان 2013/3/22 #24 پاسخ : زیست شناسی در کنکور بالاخره نفهمیدم واسه زیست دوم و سوم گاج رو بزنم یا خیلی سبز؟؟؟
n.r کاربر فوقحرفهای ارسالها 707 امتیاز 3,527 نام مرکز سمپاد فرزانگان امین شهر اصفهان دانشگاه علوم پزشکی تهران رشته دانشگاه پزشکی 2013/3/27 #25 پاسخ : زیست شناسی در کنکور به نقل از نـ ـی ـما : بالاخره نفهمیدم واسه زیست دوم و سوم گاج رو بزنم یا خیلی سبز؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... به نظرم خیلی سبز بهتره...(گاجو شنیدم 2 خوب نیست زیاد)
پاسخ : زیست شناسی در کنکور به نقل از نـ ـی ـما : بالاخره نفهمیدم واسه زیست دوم و سوم گاج رو بزنم یا خیلی سبز؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... به نظرم خیلی سبز بهتره...(گاجو شنیدم 2 خوب نیست زیاد)
!sadaf کاربر حرفهای ارسالها 357 امتیاز 2,671 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اراک مدال المپیاد :-< رشته دانشگاه داروسازی 2013/3/27 #26 پاسخ : زیست شناسی در کنکور به نقل از Niloof@r : به نظرم خیلی سبز بهتره...(گاجو شنیدم 2 خوب نیست زیاد) کلیک کنید تا باز شود... منم از گاج... :-& تخته سیاه خوبه مگه نه؟
پاسخ : زیست شناسی در کنکور به نقل از Niloof@r : به نظرم خیلی سبز بهتره...(گاجو شنیدم 2 خوب نیست زیاد) کلیک کنید تا باز شود... منم از گاج... :-& تخته سیاه خوبه مگه نه؟
Pegah_A کاربر فوقفعال ارسالها 80 امتیاز 168 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اراک دانشگاه اراک رشته دانشگاه پزشکی 2013/3/28 #27 پاسخ : زیست شناسی در کنکور به نظر من برای زیست فقط باید کتابو خوند ، هر چی کتابو بخونی بازم کمه . من خودم امسال فقط کتاب درسی میخونم درصدم هم بالای 80 ئه
پاسخ : زیست شناسی در کنکور به نظر من برای زیست فقط باید کتابو خوند ، هر چی کتابو بخونی بازم کمه . من خودم امسال فقط کتاب درسی میخونم درصدم هم بالای 80 ئه