تیم ملی فوتبال ایران

پاسخ : تیم ملی فوتبال ایران

به نقل از @نگار :
اسپانيا كه حذف شده ...
:))
اين يه جوكه كه اصن قبل از بازيا اومد. پستارو بخونيد متوجه ميشيد :-"

من حتی میگم که ما شانس برد هم داریم اگه بازی ارژانتین با بوسنی رو نگاه کرده باشید میفهمید که مسی اونقدرها هم قوی نیست تو تیم ملیش البته دفاع های ما هم خداییش خیلی خوب هستند من فکر میکنم مساوی شه بازی
+صعود میکنیم

من عاشق تک تک بازی کنای تیم ملی ام مخصوصا پرسپولیسیاش که امروز تو بازی ترکوندن سید جلال و پولادی و حقیقی که نگووووووووو!
و و و همین جا اعلام میکنم از مسی متنففففففففففففففففففففففففففففففففففففرم...
دیگه ام بارسایی نیستم
مردک....
ترجیح میدم سکوت کنم خانواده رد میشه... X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-(
بچه ها خسته نباشید عاااااااااااااااااالی بود کارتون از دل و جوون مایه گذاشتین :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :x :x :x :x :xIRAN :-* :-* :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

مسی خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر است.

زنده باد ایران...زنده باد حقیقی و پولادی و حسینی و شجاعی و صادقی و نکونام و اشکان و آندو و گوچی و خسرو و جهانبخش و همه اعضای تیم ملی... :x :x >:D< >:D< >:D< =D> =D> <:-P <:-P
تیم لایق ستایش بود...

و در نهایت مسی هم لایق ستایشه... :-<

ایران باخت اما واقعا خوب بازی کرد...تازه پنالتی هم به نفعش گرفته نشد...

من از همینجا از بچه های تیم ملی تشکر میکنم... :x :-* >:D< <:-P

عالی بودن در حد اسپانیای قبلی بازی کردن.... ماشاله اعتماد به نفسشون نیمه دوم رفته بود بالا..... مسی فکر کنم براش از هر گلی مهمتر بود ...اون جور که اینا بعد از بازی خوشحالی کردن تیما برا رسیدن به فینال خوشحالی میکنند........ عالی بودن..... اگه بازی2 دقیقه دیگه هم ادامه داشت مربی ارژانتین کنار زمین سکته کرده بود.....عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی... هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا تک تک این بازیکنای ما شایسته ی تمجیدند..... به افتخار همشون =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

من هنوز تو شوک استعفای کیروشم :| چی شد اخه اینقدر یهویی :|

به گزارش "ورزش سه" کی روش به خبرنگار ما گفت: برخلاف میل باطنی تصمیم به جدایی از تیم ملی ایران گرفته ام. با توجه به اینکه فشارهایی از طرف یک فرد وجود دارد، امروز به این نتیجه رسیدیم که از شغل خودم در ایران کنار بکشم.

او با عذرخواهی از مردم ایران افزود: من با ناراحتی و برخلاف علاقه این تصمیم را گرفته ام و از مردم عذر می خواهم که عید شان را با این خبر خراب می کنم. من به خاطر آنها و رییس فدراسیون این در این دو بازی هم سرمربی تیم ملی خواهم بود و سپس از همه خداحافظی می کنم.

بازی با شیلی چه تاریخیه؟
اصلا قطعی شده یا یه دلیل مشکلات مالی برگزار نمیشه؟

به نقل از Amir HD :
بازی با شیلی چه تاریخیه؟
اصلا قطعی شده یا یه دلیل مشکلات مالی برگزار نمیشه؟
6امه فک کنم

به نظر من هر دو طرف مقصران ولی کی‌روش هم دیگه شورش رو در اورده!
خوب تعهد دادی وایسا و بهش عمل کن!
حالا داری میری هم برو ولی آیا مردم ایران حق ندارن علتش رو بدونن؟ اونم دم عید؟

اتفاقی هم که الان میفته اینه:
از اونجایی که فدراسیون بدش نمیاد قرارداد سنگین کی‌روش فسخ بشه به طور موقت یه مربی ایرانی رو جایگزین میکنه و برای مدت نامعلومی هم میره دنبال مربی خارجی واین وسط هم البته تیم ضربه میخوره و به شدت هم افت میکنه.

خیلی بد شد در کل.

اینجا برید حرفهای کیروشه
http://90tv.ir/news/77807/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%84%D9%88%D8%B3-%DA%A9%DB%8C-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%BA%DB%8C%D8%B1%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%82%DB%8C%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%86-%DA%AF%D9%81%D8%AA%D9%86%D8%AF-%D8%AF%D8%B2%D8%AF_cfefbbf6

اینم ببینید
http://90tv.ir/news/77597/%D8%AA%D8%AD%D9%84%DB%8C%D9%84-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%AC%D8%AF%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%DB%8C-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%86%D9%87-%DA%A9%D8%B3%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B9%D8%AB-%D8%AC%D8%AF%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%B4%D8%AF%D9%86%D8%AF-%D9%86%D9%82%D8%B4-%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4-%D9%88-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%A7%D8%B2%D9%87-%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF

x فاطمه: پست متوالی با فاصله کمتر از 24 ساعت ممنوعه.

من که خیلی راضی بودم از این دو بازی آخر تیم ملی.
جلو شیلی که عالی بودیم. دیشب هم که خیلی موقعیت داشتیم و بازی دستمون بود در واقع.
وحید امیری عالی بود. دژاگه بد بود. حقیقی هم زیاد آماده نبود.
ولی خوب در مجموع سطح بازی تیم به لطف بازیکنیای جدیدش خیلی بالارفته که جای تحسین داره البته.

چقدرجالب انقدر وقت میکشن که نرن جام جهانی .....................انقدر وقت میکشن که تیم ملی به هیچ جانرسه
.............................
الان فدراسیون همش داره باسخنان وحاشیه وووووووو
روزهارومیکشه .....به طوری که الان تیم ملی میتونست 2تا اردو بره وکلی تمرین کنه
حالا میرن برا بازی هایه مقدمی نه تمرینی نه مسابقه ای ..حذف میشن
میگن دیدید مردم. این کیروش کیروشی که میگفتید چه گندی زد به کل تیم ..پس دیگه نظرندین بزارید ما بهتر نظرمیدیم وخیلی بفکرکشوریم
.......................
تا موقعی که فدراسیون سالاری هست اجازه هیچ امکانات وپیشرفتی نیست

امروز فقط روی تکنیک فردی گل زدیم و روی شاهکار دفاع و دروازه بانم که گل خوردیم...
و تنها جمله ای که تو ذهنم تکرار میشه همینه...
کیروش کجایی... =((

57694712.jpg

اصلا اصلا بازی زیبایی نبود در برابر هنگ کنگی که فقط دفاع میکرد و شماره نهشون تنها تو زمین ما بود اینجور بازی کردن نتیجه ای نداره.....

ایران۴ـ کامبوج۰
پایان نیمه اول
نسبت به قبل کم زدن :-"
انتظار بیشتری داشتم[-|

ایران۱۰-کامبوج۰
چرا انتظار داشتم بیشتر بزنیم :-"
ولی اون بیچاره ها هم گناه دارن :))
مهم اینه بردیم:)

Back
بالا