- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان شهید هاشمی نژاد 1
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1391
- دانشگاه
- دانشگاه تهران - دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
- رشته دانشگاه
- مهندسی نقشه برداری- سیستم های اطلاعات مکانی GIS
پاسخ : تیم ملی فوتبال ایران
مسئله حذف یکی یا 3تا یا هر تعدادی نیست! مسئله اینه که به تعدادی که مهاجم لازم داشته انتخاب کرده و خب من یکی اطمینان دارم این کارا رو علمی و از رو یک سری تفکرات و مشاهداتی انجام داده که ما در جریانش نیستیم! کیروش 28 نفر رو با خودش برده بود به 2 تا اردو، یعنی هر 28 نفر از نظرش شایستگی داشتن، خودش چندین روز قبل گفته بود که من کابوس انتخاب 23 رو دارم می بینم و واقعا برام سخته حذف 5 نفر از بین این بچه ها و اگه به خواست من بود همه رو می بردم چون همگی برای تیم ملی دارن تمام تلاششون رو می کنن...به نقل از آیدا-ق :بله تیم ملی نمیتونه گل بزنه پس باید تلاش کنه گل نخوره.ولی این بردن کل مدافعای اردوی اتریش به جام جهانی و حذف کردن 3 تا مهاجم رو توجیه نمیکنه.اگه قراره به ضدحملات دل ببندیم باید مهاجمی هم داشته باشیم کار تیمی هم که تعطیله پس باید مهاجممون خلاق باشه.
من هم منکر توانایی های کی روش نشدم ادعا هم نکردم بیشتر از اون میفهمم،اینا صرفا نظر شخصیه.
+کی روش احتمالا بعد جام جهانی میره و براش مهم نیس که بعدش سر تیم ملی چی میاد.صرفا به دنبال صعود از گروه به هر قیمتی و تاریخساز شدنه.البته اصلا بد نیس ولی مهم ترین دستاورد جام جهانی برای ایران تجربه و جلب توجهات بین المللی به فوتبال و بازیکنامونه پس صرفا صعود کردن نیست که مفید محسوب میشه.
کیروش بار ها نشون داده با بازیکن هایی که حاشیه ساز هستن یا پتانسیل حاشیه سازی دارن میونه ی خوبی نداری ،پیام صادقیان هم یکی از این نفرات هست قطعا، خود کیروش هم گفته صرفا توانایی فنی مهم نیست، به اخلاق و رفتار و شخصیت بازیکن ها هم توجه کرده و می کنه، با این که شخصا دوست داشتم خلعتبری و آزمون توو لیست باشن ، اما خب همزمان هم نمی تونستم شجاعی رو حذف کنم و همچنین من هم ترجیح میدادم صادقیان نباشه :)به نقل از الف میم یا را حا میم زا ها :خلعتبری خودش یکی از استعداد هامون بود دیگه میتونم پیام صادقیانرو بگم...
اما صحبتای شما کاملا صحیحه...![]()

آینده ی فوتبال ایرانه این بجه