سریال های ماه رمضان90

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ImPiSh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : سریال های ماه رمضون

آقا یه چیزی
کجا نوشته شده هرکی ضربه مغزی می شه و نیمه جون ِ ، روحش فرودمی یاد تو آزاد راه خلیج فارس ( تهران - قم ;D ) ؟
یا اون دختره مگه نگف اگه نزدیک اونجا افتاده باشی روحت میاد تو آزاد راه ، پ َ خودش اینهمه مدت یه گوشه آزاد راه بوده و نمرده ؟
یا مصن اینی که یارو داره می میره ، ضربه مغزی شده ، میاد راس راس می ره تو دفتر یارو خوب وضع رسیدگی به پرونده رو پی گیری می کنه !!!
همون حرف ِ خودمه ، فک می کنن واسه گروه سنی الف فیلم می سازَن !

به نقل از کوییــ ـ ـن :
آقا یه چیزی
کجا نوشته شده هرکی ضربه مغزی می شه و نیمه جون ِ ، روحش فرودمی یاد تو آزاد راه خلیج فارس ( تهران - قم ;D ) ؟
یا اون دختره مگه نگف اگه نزدیک اونجا افتاده باشی روحت میاد تو آزاد راه ، پ َ خودش اینهمه مدت یه گوشه آزاد راه بوده و نمرده ؟
یا مصن اینی که یارو داره می میره ، ضربه مغزی شده ، میاد راس راس می ره تو دفتر یارو خوب وضع رسیدگی به پرونده رو پی گیری می کنه !!!
همون حرف ِ خودمه ، فک می کنن واسه گروه سنی الف فیلم می سازَن !
جایی ننوشته ها...جسدش رو بردن اونجا انداختن.خب روح هم تا جایی که همراه بدن باشه باهاشه.بعد هم که جدا میشه پیش بدنه دیگه.

به نقل از mamareza :
شاید بر اینکه این جور پدیده ها در آینده ای نزدیک اتفقا میفته.
میتونن همین موضوعاتُ داشته باشن ولی با یه دید متفاوت بهش نگا کنن !
الان پنج کیلومتر تا بهشت مثه ملکوته ، سقوط یک فرشته ئم مثه اغما !

دوستان من سقوط فرشته رو ندیدم یکی بگه قشنگه ارزش دیدن داره؟؟
فقط خنده بازار واقعا قشنگه:دی

به نقل از smartgirl :
ولی من فکر میکنم مردن ماهی ها کار داداش پریچهر باشه تا اینکه اون پسره شیطون باشه... (البته فقط حدسه شاید هم شما درس بگین)
دختره خودش منحرف بوده ولی اینا میخوان بگن مثلا پسره منحرفش کرد و اون جا که تو تبلیغش میگه فرشته ها که با چادر نمیپرن ...
اصن کلا من حس میکنم پسره واسه رد گم کنیه ! :-"

من یه مشکلی با این سریال چند کیلومتر (؟) تا بهشت دارم.(بقیه سریالارو درست ندیدم اینم فقط یه قسمتشو)
اینا با چه سند و مدرکی میان همچین فیلمی میسازن؟ واقعا مدرکی دارن که وقتی کسی میره تو کما سر روحش چه بلایی میاد؟ اگه ندارن، به چه حقی این چیزارو نشون مردم میدن؟
بعد یک مورد دیگه اینکه طبق اطلاعاتی که من دارم، کسی که تو کمای عمیق باشه باید تو بیمارستان بستری باشه و بهش دستگاه تنفس و اینا وصل کنن. اما این چرا هنوز زندس؟!

+آخه حیف وقت گرانبهای افطار تا سحر نیست آدم صرف این سریالا کنه؟!

• لایک
امتیازات: L.E

سه دونگ سه دونگ >:D<
حالا خیلیم >:D< نیس که...اما از بیکاری بهتره

• لایک
امتیازات: MHD.H

همش شده هندی بازی. ولی واسه اوقات فراغت بدک نیست.

خيلي مسخرن!!
من كه هيچكدومو نميبينن!!

من قسمت اول اون چیه؟ ۵ قدم تا بهشتو دیدم :دی دیگه ندیدم :-" :-" :-" :-" :-"

هنو اونقد بیکار نشدم بشینم بایه تی وی

به نقل از mamareza :
جایی ننوشته ها...جسدش رو بردن اونجا انداختن.خب روح هم تا جایی که همراه بدن باشه باهاشه.بعد هم که جدا میشه پیش بدنه دیگه.

نه دادا حرفم این نی
من منظورم اون دختره بود
خودش یه چیزایی گف که حرفای ِ دیشباش ُ نقض می کرد صد البته

به نقل از close :
سه دونگ سه دونگ >:D<
حالا خیلیم >:D< نیس که...اما از بیکاری بهتره
مگه مشهد شبکه 5 ـش با تهران یکیه ???

به نقل از laf :
مگه مشهد شبکه 5 ـش با تهران یکیه ???
ا
اولا تمامی شبکه ها استانی کشور هماهنگ با شبکه تهران اما ۱-۲قسمت عقب تر فیلم های مناسبتی رو پخش میکنن همه ساله ..
دوما هم این روز ها قابله ها(:-") بر فراض بام ایرانیان وجود داره و سوما گیرنده دیجیتال هم هس:دی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا