vector
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان علّامه حلی
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- کامپیوتر
پاسخ : مقدمات برنامه نویسی با ++C
بهت پیشنهاد میکنم حتما vector رو یاد بگیر چون خیلی به دردت میخوره.
توی کدمم هم کار خاصی نکردم :) فقط اومدم چک کردم که این آجرهایی که قراره روی هم دیگه گذاشته بشه ، مثل شرط مسئله هست یا نه.
توی این قسمت
اومدم اولین آجر رو گذاشتم رو زمین.
توی این قسمت شروع میکنم بقیه آجر هایی رو که برام مونده میزارم و شرط مسئله رو چک میکنم
توی این قسمت چک میکنم که آیا هنوز آجری روی زمین دارم یا ندارم (۱) :
توی این چند خط میام برای هر آجر جنسش رو تشخیص میدم که نامرغوبه یا خیلی نامرغوب و اگه رویی ترین آجری که دارم نامرغوب باشه و آجری که انتخاب کردم و تو دستمه خیلی نامرغوب باشه ، اون ۲ تا آجر رو میریزم دور.
(۱) : تو این قسمت میام میگم اگه آجری رو زمین نبود و من هنوز آجر داشتم ، میام آجری که تو دسمه رو میزارم رو زمین.
تو این قسمت هم چک میکنم آیا همه آجر ها از بین رفتن یا نه :)
راستی برای استفاده از vector دستور
یادت نره.
خوب بزار بگم که کد من خیلی سادس ! شما یکم دانش برنامه نویسیت کمه به خاطر همین ممکنه متوجه نشیبه نقل از Daneshvar :میشه یه کم درباره کدتون توضیح بدین یا یه کد ساده تر بنویسین؟ الان این چیزی که نویشتین چیکار می کنه؟
دارین هر وقت قرینه دیدین دو تا رو از آرایه حذف می کنید؟ برای حذفش از دستور []delete arrayname استفاده کرد؟ آیا باید include خاصی اون بالا نوشته بشه؟
بهت پیشنهاد میکنم حتما vector رو یاد بگیر چون خیلی به دردت میخوره.
توی کدمم هم کار خاصی نکردم :) فقط اومدم چک کردم که این آجرهایی که قراره روی هم دیگه گذاشته بشه ، مثل شرط مسئله هست یا نه.
توی این قسمت
کد:
v.push_back(a[0]);
توی این قسمت شروع میکنم بقیه آجر هایی رو که برام مونده میزارم و شرط مسئله رو چک میکنم
کد:
FOR (i, 1, n)
کد:
if (!v.empty())
کد:
if (a[i] < 0 && (a[i] * -1) == v.back())
v.pop_back();
else
v.push_back(a[i]);
(۱) : تو این قسمت میام میگم اگه آجری رو زمین نبود و من هنوز آجر داشتم ، میام آجری که تو دسمه رو میزارم رو زمین.
کد:
else
v.push_back(a[i]);
تو این قسمت هم چک میکنم آیا همه آجر ها از بین رفتن یا نه :)
کد:
if (v.size() == 0)
puts ("BALE");
else
puts ("NA");
کد:
#include <vector>

)