eAJ
کاربر فوقفعال

- نام مرکز سمپاد
- Allame helli-Tehran
پاسخ : مقدمات برنامه نویسی با ++C
بدش هم روش نوینی برای حل این مسئله فعلاً وجود ندارد(ماتیاسویچ فعلا فقط حل کرده اونم از راه نظریه اعداد ،n میلیون تا هم لِم داره!، استاد دانشگاه MIT،رجوع کنید به:
www.logic.pdmi.ras.ru/~yumat)
ثانیاً؛ خوب انتقاد پذیر باشید؛کلاً کارگاه فرزانگان (دربخش رایانه) همه اش SNAKE بود(اونم بدون for
)یه دونه امضا بود که تابلو بود خفن کپی شده(فکر کنم عملیات فارسی سازیش رو نیروهای غیور فرزانگانی انجام داده بودن
) یک دونم فکر کنم پرتابه بود که ای بابا!
حالا پروژه ی ناتمامیت ما، واقعاً خوف تر نبود؟
بعدش از این به بعد پروژه رو خوب گوش بده!حل نوین 10 هیلبرت نبود! مسائل هیلبرت بود که هیچ ربطی به 10 نداش!
برای اطلاعتون مسئله 10 هیلبرت اینه:آیا معادله ی دیوفانتی (سیاله) وجود داره که تصمیم ناپذیر باشه؟ ، جوابش هم نه هست!(رجوع کنید به : hilbert tenth problem,MIT PRESS,Written by Yuri Matiyasevich)
زیاد شد ها
اولاً که بنده به هیچ وجه مسئله 10 هیلبرت وو تو سمینار حل نکردم!(خوب 700 صفحه اس!بعدش هم همینی که ما می گفتیم هم هیشکی هیچی نمی فهمید چه برسه...)به نقل از ندا.م :قرار نیست اینجا مسئله ی 10 هیلبرت رو از روش نوینی حل کنیم!
اگه هم دقت کرده باشی، اسم تاپیک هست "مقدمات برنامه نویسی با ++C" !
تو اینترنت هم بگردی library ، mouse.h چندین مدل هست. حالا لینکاشونو میذارم، ببین کدوم به دردت میخوره. خودت هم میتونی بنویسیشون بسته به کاری که داری، ولی خب کار آسونی نیست!![]()
بدش هم روش نوینی برای حل این مسئله فعلاً وجود ندارد(ماتیاسویچ فعلا فقط حل کرده اونم از راه نظریه اعداد ،n میلیون تا هم لِم داره!، استاد دانشگاه MIT،رجوع کنید به:
www.logic.pdmi.ras.ru/~yumat)
ثانیاً؛ خوب انتقاد پذیر باشید؛کلاً کارگاه فرزانگان (دربخش رایانه) همه اش SNAKE بود(اونم بدون for
)یه دونه امضا بود که تابلو بود خفن کپی شده(فکر کنم عملیات فارسی سازیش رو نیروهای غیور فرزانگانی انجام داده بودن
) یک دونم فکر کنم پرتابه بود که ای بابا!حالا پروژه ی ناتمامیت ما، واقعاً خوف تر نبود؟
بعدش از این به بعد پروژه رو خوب گوش بده!حل نوین 10 هیلبرت نبود! مسائل هیلبرت بود که هیچ ربطی به 10 نداش!برای اطلاعتون مسئله 10 هیلبرت اینه:آیا معادله ی دیوفانتی (سیاله) وجود داره که تصمیم ناپذیر باشه؟ ، جوابش هم نه هست!(رجوع کنید به : hilbert tenth problem,MIT PRESS,Written by Yuri Matiyasevich)
زیاد شد ها