آشپزی

  • شروع کننده موضوع
  • #1

LOLLIPOP

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
1,186
امتیاز
11,408
نام مرکز سمپاد
فـرزانگان یک
شهر
تبـریـز
دانشگاه
پلی‌تکنیک
رشته دانشگاه
مهندسی پلیمر/رنگ
اهم اهم :D

سلام دوستان :D

این تاپیکو زدم تا بیاین عکس غذا هایی که خودتون درس می کنین و بذارین

اگه غذا هاتون خلاقانه و من در آوردی بودن چه بهتر :D

(با تو جه به پست پایین)یه توضیح مختصری هم بدین :D

لازم نیس خیلی غذای لوکسی باشه حتی می تونین عکس نیمرویی رو که خودتون درس کردینو بذارین {-8 :D

فقط تاکید می کنم کار خودتون باشه (;
 

مـــــــریم

کاربر فوق‌فعال
ارسال‌ها
116
امتیاز
938
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
مشهد
دانشگاه
دانشگاه تهران 8-> (ینی میشه؟)
رشته دانشگاه
پزشکی ایشالا 8->
پاسخ : آشپزی

خب... :-"
من پوره ی سیب زمینی با هویج درست کردم! :D
واقعا غذای فوق العاده ایه و خیلی هم راحت درست میشه.

مواد لازم :
سه تا هویج
دو تا پیاز متوسط
7_8 تا سیب زمینی کوچیک
نصف لیوان شیر
کره سه چهارمٍ یک کره ی 50 گرمی(حدود 37 گرم! :D)
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

دستور :D:
اول هویج هارو پوست کرده و بعد رنده میکنیم.
کف ماهیتابه رو با کره چرب میکنیم و هویجای رنده شده رو توش سرخ میکنیم!
بعد پیازارو خرد کرده و توی ماهیتابه ای که با کره چرب کردیم سرخ میکنیم!
سیب زمینی هارو میپزیم و پوره میکنیم(له میکنیم! :D)
بعد هویج و پیاز و سیب زمینی پوره شده رو توی ماهیتابه میریزیم و روی حرارت مخلوط میکنیم.(بدون اینکه کف تابه رو چرب کنیم)
بعد که خوب با هم مخلوط شدن شیر رو کم کم اضافه میکنیم تا پوره حالت چسبنده ای به خودش بگیره.
بعد کره رو میریزیم روی پوره، صبر میکنیم تا آب بشه و خوب با پوره مخلوط شه!
بعد نمک و فلفل میزنیم، تزئین میکنیم و نوش جان میکنیم! :D
به همین سادگی، به همین خوشمزگی! :P

اینم عکساش(فقط ببخشید بد عکس گرفتم، بهتر ازین نتونستم :-")

86iu0oa8tjdwmypdy32.jpg


اینم لینکش ... :D

59cy07k4kocpse6t4mq.jpg


اینم لینک این یکی ... :D

o7muwolb7gtzljtle8hm.jpg


لینک این یکی ...

jy0yz92p8b8fjcnd73gr.jpg


اینم لینک آخری ... :D
 

مـــــــریم

کاربر فوق‌فعال
ارسال‌ها
116
امتیاز
938
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
مشهد
دانشگاه
دانشگاه تهران 8-> (ینی میشه؟)
رشته دانشگاه
پزشکی ایشالا 8->
پاسخ : آشپزی

فکر کنم تنها کسی که اینجا پست میده منم! :-" :D

مواد لازم برای کیک کره ای بادومی :
185 گرم کره
160 گرم شکر
3 تا تخم مرغ
یک هشتم قاشق چایخوری وانیل
60 گرم پودر بادوم
200 گرم آرد
50 گرم بادوم پرک
یک و یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر
3 قاشق سوپخوری شیر

روش تهیه :
اول کره ی نرم رو حدود 1 دقیقه با دور متوسط می زنیم تا وقتی که پف کنه و روشن شه،
بعد شکر رو اضافهمی کنیم و تا حدود 4 دقیقه و یا بیشتر به هم زدن ادامه میدیم.
تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و پس از هر بار اضافه کردن با همزن میزنیم.
وانیل و پودر بادوم رو هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
بعد آردو بکینگ پودر مخلوط و الک شده رو به همراه شیر به تناوب اضافه میکنیم.
مواد رو بلافاصله در قالبی که از قبل چرب کردیم و آرد پاشیدیم میریزیم و بادوم پرک رو روی اون میپاشیم.
و در فری که از قبل با دمای 160 درجه ی سانتی گراد گرم کردیم به مدت یک ساعت میذاریم.
(نکته : کره و تخم مرغ ها رو قبل از تهیه از یخچال بیرون میاریم تا به دمای محیط برسن.)

اینم عکساش :D :

2qwanpfdr6brnf4rjk4s.jpg

این...

0vm41ahpfkn5to2ygy8t.jpg

و این..

w0nkr9s5h3m1s4pubofr.jpg

و این یکی...
 

sk1v

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
721
امتیاز
1,933
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی 3
شهر
تهران
پاسخ : آشپزی

دیدم این جا برای آموزش آشپزی از هیچی بهتره
به آدم ایده هم میده البته کمی بچگانه است ولی باز از هیچی بهتره:
http://chibepazam.emshab.ir/
 

Your feline

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
2,059
امتیاز
16,988
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان
شهر
شهرستان
سال فارغ التحصیلی
105
پاسخ : آشپزی

به نقل از sk1v :
مریم خانوم ! بقیه پسرا رو نمیدونم اما من غیر از نیمرو و فرنچ تست تها چیزی که بلدم درست کنم شله زرده!

باو خوش بــِحالت من جون ِ عمه ی بزرگم همینارَم بلد نیسدَم !!



+من یه سری چیزایی می زنه به سرم دُرُس کنم ، بَدَم نمی شه ها ، ولی همچی غذایی نیس !

مصن با خوردن ِپیاز داغ حال می کنم در حد ِ چی ! باور کن :D ( فوت کوزه گَری ! ( انگار چیه ! :D ): پیازش سفید نباشه ها ، این سفیدا شیرین می شه اینجوری می شین :-& )

یا لواشک ماست ! اینَم باور کن ! :D ماست ُ میندازی تو لواشک ( نمی دونَم ، شایدم لواشک ُ میندازی تو ماست ؛ :D بَد می زاری یه چن ساعت خوب حَل بره ) اگه خواستین

مزه لواشک ِ بیشتر شه ماست ُ کمتر کنین

یا گاهی اَوقات گردو پُخته ! آقا حکایت ِ این گردو پخته از هَمون وَخت ِ همدان و خیابون ِ ولیعصر شُرو شد با اون گردو تَرا که تو آب ِ . مام دیدیم تدارک دیدن ِ اونا گاو ِ نر و مرد ِ کهن

می طلبه با گردو خشک دَس بکار شدیم ( فوت ِ کوزه گری ِ این ُ دیگه عمرن بگم !! ) :D
 

مـــــــریم

کاربر فوق‌فعال
ارسال‌ها
116
امتیاز
938
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
مشهد
دانشگاه
دانشگاه تهران 8-> (ینی میشه؟)
رشته دانشگاه
پزشکی ایشالا 8->
پاسخ : آشپزی

اینم یک شیرینی فوق العاده خوشمزه که بدون نیاز به فر درست میشه :D.

مواد لازم برای تهیه ی اسلایس :
150 گرم کره
سه قاشق سوپخوری عسل یا شربت غلیظ
نصف قاشق چایخوری وانیل
سه قاشق سوپخوری پودر کاکائو
یک بسته بیسکویت دایجستیو پودر شده
نصف پیمانه پودر نارگیل
شکلات ذوب شده به میزان لازم(!)

طرز تهیه :
کره، عسل یا شربت غلیظ و وانیل رو روی حرارت میذاریم تا کره آب شه.
بعد پودر کاکائو، بیسکویت و پودر نارگیل رو اضافه میکنیم و خوب با هم مخلوط میکنیم.
کف یک قالب مناسب(حدود 20 در 20) رو چرب میکنیم و مواد رو حسابی در کف قالب پرس میکنیم.
بعد شکلات ذوب شده رو روی سطح اسلایس میریزیم و حدود یک ساعت در یخچال میذاریم.
بعد از اینکه از یخچال خارچ کردیم با چاقوی گرم برش میزنیم و تزئئین میکنیم.

نکات و توضیحات :-" :
1.این شیرینی رو باید در ظرف در دار نگهداری کنین تا هوا نکشه.
2.بهتره جهت جلوگیری از سوختن شکلات اون رو به روش بن ماری ذوب کنین و در حین ذوب شدن کمی آب بهش اضافه کنین تا خیلی غلیظ نباشه.
3.بن ماری یک اصطلاح آشپزیه. وقتی که بخوان غذایی رو مستقیما حرارت ندن اون رو در ظرفی میذارن و اون ظرف رو درظرف بزرگتری که پر از آب جوشه قرار میدن!

عکساش :D :

13e4hrpensosjcunhulg.jpg

این...

0za0j3j56dvbv3pafzxv.jpg

این...

t8r89wt2f07bychtaw7b.jpg

و این...

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ممنون از همگی... :D
 

Your feline

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
2,059
امتیاز
16,988
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان
شهر
شهرستان
سال فارغ التحصیلی
105
پاسخ : آشپزی

به نقل از مـــــــریم :
ممنون...لطف دارین!

پست ِ پُش سر هم حرومه خانوم وا ، اَما گفتن بود :D

شیر سیب
یه سیب ُ پوس می کنین رنده می کنین یه لیوان شیر می ریزین توش ( سیبتون تقلبی بود شکر بیفزایید ، دیگه چاره چیه ، مجبوریم باتون بسازیم : :D ) معجزه ای میشه که بیا و جَمش کن !!(از آب سیب هم می تونید بهره ببریندا )

باسلوق
یه ذره نشاسته بندازین تو آب صافش کنین او وَخ شکر بندازین حل شد بذارین بجوشه بَد هی هَم بزنین سائیگی مفصل که گرفتین :D یکم گلاب و گردو بیفزایید . میشه باسلوق!
 

مـــــــریم

کاربر فوق‌فعال
ارسال‌ها
116
امتیاز
938
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
مشهد
دانشگاه
دانشگاه تهران 8-> (ینی میشه؟)
رشته دانشگاه
پزشکی ایشالا 8->
پاسخ : آشپزی

خب...! :D
اینم یه غذای دیگه :
سالاد اندونزی!(همون سالاد ماکارونی خودمون! :D)

اول عکساش :

7vyr0luz5q49bzlq4u05.jpg

این...

y46yeeje0sn0gimrtj.jpg

این...

gapn5vvhot98uj52j5i.jpg

و این...

9wo3n10c3l540hk7p9qr.jpg

اینم آخری...

مواد لازم :
300_400 گرم کالباس
300_400 گرم خیارشور
500 گرم ماکارونی
یک کنسرو لوبیا چیتی
یک کنسرو نخودسبز
نصف کنسرو ذرت غیر شیرین
یک لیوان سس مایونز
نمک و فلفل به میزان لازم :D

طرز تهیه :
آب رو میریزیم تو قابلمه و میذاریم جوش بیاد، بعد بهش نمک و روغن میزنیم.
بعد ماکارونی هارو میریزیم توش و حدود 20 دقیقه صبر میکنیم تا کاملا بپزن و بعد آبکش میکنیم.
لوبیا ها، نخودسبزها و ذرت هارو میشوریم.
کالباس ها و خیارشور هارو در اندازه ی متوسط خرد میکنیم.
بعد تمام مواد رو(کالباس، خیارشور، لوبیا، نخودسبز، ذرت، سس، نمک و فلفل) با ماکارونی مخلوط میکنیم.
در ظرف موردنظر میریزیم، تزئین میکنیم و به عنوان یک غذای سالم و مقوی نوش جان میکنیم! :-" :D
به همین سادگی به همین خوشمزگی!!! :-" :D
 

negginnium

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
891
امتیاز
10,171
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بندرعباس
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
-
رشته دانشگاه
sth
پاسخ : آشپزی

چیپس و پنیر!

بیاین سیب زمینی رو ورقه ورقه کنین، خیلی نازک باید بشه
بعد بزارین تو آب نمک و فلفل؛ بهش چندتا تیکه یخ اضافه کنین بعد بذارین تو یخچال. این واسه اینه که وقتی میخواین بذارین تو سرخ کن، سیب زمینیه شل و ول نشه و در نتیجه چیپستون سفت وای می ایسته
بعد تو سرخ کن ک سرخش کردین، بریزین تو یه سینی و زیرش دستمال سفره، یا یه تیکه پارچه ی تمیز بزارین ک روغنش جذب شه
بعد
پنیر پیتزا و آویشن بهشون اضافه کنین بذارین ماکروفر ، بعد با سس بخورین :D

عکسشم در دسترس نیست متاسفانه :D
 

unique777

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
600
امتیاز
1,367
نام مرکز سمپاد
F a r z a n e g a n
شهر
NeY SHaboUr
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
داروسازی
پاسخ : آشپزی

اصن من میخوام طرز تهیه بهترِ نیمرو رو توضیح بدم. البته شاید خیلی خیلیا بدونن ولی من خیلی حال می کنم با این روش
وقتی ماهیتابه رو میذارین رو گاز و توش روغن میریزین
کمی صبر کنین :D لازم نیس مثل دفعه های قبل روغنو خیلی داغ کنین که وقتی تخم مرغو ریختین خیلی جلز ولز کنه :D
بعد یک پخش کن یا هرچی که شما بهش میگین بذارین رو گاز رو ماهیتابه رو بذارینو بعد تخم مرغو بشکنین توش. یکم نمک و بنا به طبع فلفل و بعضیا یکم رب انار میریزن اونایی که ترش دوس دارنو میگم، و درِ ماهیتابه رو بذارین روش. صبر کنین حدود 5 مین و بعد سر بزنین اگه روی تخم مرغا یک لایه سفید بود خاموش کنین. اینجوری هم عسلیه هم خوشمزه تره x:
بعدم با هرچی عشقتونه میل کنین B-) عکسشم دفعه بعد میذارم
 

negginnium

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
891
امتیاز
10,171
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بندرعباس
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
-
رشته دانشگاه
sth
پاسخ : آشپزی

سوسیس بندری :D

سیب زمینی رو خلال میکنیم
پیاز رو هم خلال میکنیم
سوسیس رو نگین نگین میکنیم :D بعد یه کم این نگیناش کوچیک نباشن
بعد آخر سر رب گوجه رو + فلفل تند + نمک + زردچوبه + یه کمی گودر دارچین + یه ادویه ی خاص بندری(که نمیدونم چیه :D) اضافه میکنیم.
بعد با نون میخوریم :D

امشب خوردما ولی نشد بعکسم، بعد از اونیکه خوردمو تموم شد یادم افتاد باید عکس بگیرم :D
 

haniiii

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
430
امتیاز
2,029
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رفسنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : آشپزی

من عکس نمی گدرم چون حوصلم نمیذاره
لازانیا
مواد
یه بسته لازانیا!!!(نکته مهم)
200گرم گوشت چرخ کرده
یه پیاز متوسط
4-5تا قارچ متوسط
سس بشامل
2تا پنیرپیتزا شیراوران
رب نمک فلفل به میزان لازم
تو قابلمه دو سومشواب می ذاریم ت.ش نمک و روغن واسه طعم دار و نرم شدن لازانیا میریزیم جوش اومد 12 تا برگه لازانیا میریزیم تا نرم و اماده شه اماده شد ابکش می کنیم و رو پارچه تمیز پهن می کنیم تا یکم ابش گرفته شه.
به طور موازی پیاز داغ رو درست میکنیم و گوشت رو اضافه می کنیم و سرخ شد رب و نمک و فلفل و ادویه هایی که دوست داریم(دارچین و زنجبیل و ...)اضافه می کنیم
قارچا رو هم برش می زنیم
کف ظرف سس بشامل می ریزیم و برگه های لازانیا رو می داریم روش گوشت رو پهن می کنیم و قارچ رو میریزیم که رو گوشتو بپوشونه
لایه ها رو به همین ترتیب می داریم تا لایه اخر(بین لایه ها سس می ریزیم)روی لایه اخر پنیر پیتزا رو میریزیم(با شیراوران توپه توپ میشه)روی پنیرا ادویه لازانیارو میریزیم
میداریم تو فر(با شعله زیری)پنیرا که اب شد روی فر رو روشن می کنیم تا پنیر برشته شه

من اشپزی و دستورام رد خور نداره یه مدت هرچی می خواستم بریم فست فود می گفتن مادیگه با دست پختت اونجاها نمیریم
 

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
1,588
امتیاز
4,449
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان
پاسخ : آشپزی

کوکوی رشته فرنگی :D
این غذا ی من دراوردیه.تست شده خوشمزس!

ممواد مورد نیاز:رشته فرنگی هایی که باهاش سوپ درست میکنن،موادی که لای لازانیا میشه گذاشت،پیاز روغن و نمک و چیزای ساده ای که باش آشپزی میکنن!

رشته فرنگی ها رو میریزیم تو آب جوش تا وقتی که نرم شه(مثل ماکارونی)بعد در میاریم و آبکش میکنیم.به شکل موازی مواد رو هم میذاریم برای پختن.اول پیاز داغ درست میکنیم بعد گوشت و بقیه ی مخلفات رو اضافه میکنیم(گوشت رو اول باید کامل بپزید بعد رب اضافه کنید :D )
حالا رشته فرنگی ها رو آبکش کردیم و مواد گوشتیمون هم آمادست.
به رشته فرنگی ها تخم مرغ میزنیم.به یه قدری که بتونه خودش رو بگیره.نمک و فلفل و ایناهم میزنیم
میرسیم به مرحله ی دو:
توی مایتابه(ترجیهن از این قابلمه دو طرفه ها که درشو.ن بسته میشه و میشه برعکسشون کرد)ماده ی رشته فرنگی دارمون رو میریزیم و صبر میکنیم یه کم خودش رو بگیره .وقتی یه کم سفت شد برای لایه ی بعدی ماده ی گوشتی رو میریزیم.و روش به عنوان لایه ی سوم دوباره ماده ی ی رشته فرنگی دار!
وقتی یک طفش خوب پخت کل کوکو رو برعکس میکنیم تا لایه ی رشته فرنگی که بالا قرار داشت هم بره زیر و بپزه.

آمادست /m\
 

happymoon

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
378
امتیاز
2,776
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
دانشگاه
هنر اسلامی تبریز
پاسخ : آشپزی

کشک بادمجون ;))
امروز تو مدرسه یاد گرفتم عکس هاهم همون جا گرفته شد
بابت کیفیتش عذر میخوام :-[

اساس غذا با بادمجون,کشک و قیمه درست میشه.میتونید بسته یه ضایقه خودتون بهش سیر هم اضافه کنید و برای تزیین از زعفران و نعنا داغ استفاده کنین.
اول بادمجون هایی رو که قطعه قطعه کردین به مدت یک ساعت توی آب نمک رقیق میذارین تا اگرتلخ باشه,مزه اش بهتر بشه.بعد سرخشون میکنید و کمی منتظر میمونید تا کاملا بدون روغن بشه.در مرحله بعد داخل قطعه های بادمجون کمی قیمه که از قبل سرخ شده میذارین و به صورت رولتی میپیچیدش.بعد از اینکه همه ی بادمجون ها رو به این شکل درست کردین و داخل ظرف چیدیدروشون کشک رقیق(ترجیحا داغ)روی اونا میریزید و بعد با قیمه,نعنا و زعفران تزیینش میکنید.میتونید با رب انار میل کنید که اگر احیاناغذاتون چرب بود در هضمش بهتون کمک کنه.
اینم عکسش: http://s2.picofile.com/file/7258791177/DSC07245.jpg
http://s2.picofile.com/file/7258808595/DSC07251.jpg
البته میتونید به روش های دیگه هم درستش کنید,بادمجون هارو له کنید و مواد رو باهاش مخلوط کنید
http://s1.picofile.com/file/7258817197/DSC07264.jpg

نوش جان :)

پ.ن :از اولین جمله من با خودم درگیرم که بگم بادمجون یا بادمجان؟ :-/
 

Amir Hossein

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
581
امتیاز
859
نام مرکز سمپاد
شهیدهاشمی نژاد2
شهر
مشهد
پاسخ : آشپزی

پسراهم بلدنا
اینوخودم درس کردم اسمش نمیدونم دقیقاچیه ولی فک کنم پوره باشه.اول سیب زمینی رومیپزین.بعدش که پخت میکوبین وکامل لهش میکنین.بعدتو1ماهیتابه یکم پیازداغ درس میکنیم.بعدسیب زمینیایی که قبلاله کرده بودیم میریزیم توماهیتابه ویکم بهش نعنااضافه میونیم ومیذاریم یکم سرخ شه.بعدم میخوریمش

اینم هس:دلمه بادمجون
موادش مثل بقیه دلمه هاس
گوشت چرخ کرده
برنج
لپه
و...
البته بسته به محل زندگیتون موادش میتونه فرق کنه
خب بادمجون دلمه ای روکه ازقبل توشوخالی کردیم ورمیداریم
توجه کنیدمواددرون خودبادمجون به جزقسمت های زائدروهم میتونین باهمون لپه وایناقاطی کنین
1توضیحم براآماده کردن بادمجون بدم
اول اینکه خام باشه.سربادمجون دلمه رو(قسمت کلاهش وتا3سانت پایین ترش)خیلی آروم وبادقت میبریم(بعدالازمش داریم)
داخل بادمجون روبا1قاشق کوچیک خالی میکنیم جوری که ضخامت دیوارش حداقل3سانت باشه تاموقع پختن سوراخ نشه.خب موادی روکه قبلاگفتیم روبارب خوب میپزیم.بعدکه پخت میریزیم توبادمجون وسربادمجون رومیذاریم روش و1خلال دندون رو(ترجیحااستفاده نشده:d)ازسربادمجون واردخودش میکنیم که موقع پختن ثرش جدانشه.بعدش میذاریم توآب وروغن ورب ونمک بپزه بعدم میخوریمش:d
به دلیل عدم وجودعکس برای تصورازدرک3بعدی خوداستفاده کنید:d
 
  • شروع کننده موضوع
  • #16

LOLLIPOP

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
1,186
امتیاز
11,408
نام مرکز سمپاد
فـرزانگان یک
شهر
تبـریـز
دانشگاه
پلی‌تکنیک
رشته دانشگاه
مهندسی پلیمر/رنگ
پاسخ : آشپزی

پیتزای ماکارونی تقریبا :D با سبزیجات :D

مواد لازم: ;;)
ماکارونی فرمی= 250 گرم
پیاز خرد شده= 1کوچیکش :D
فلفل دلمه خرد شده=نصفش
گوجه فرنگی خرد شده= 2. 3 تا
هویج خرد شده=1کوچیکش :D
قارچ خرد شده و سرخ شده= نصف پیمانه
تخم مرغ= 2 عدد
شیر =نصف لیوان
پنیر پیتزا
نمک و فلفل و اینا :D

طرز تهیه: ;;)
اول تابه را داغ میکنیم و کمی روغن میریزیم و پیازو تفتش میدیم در حد سبک شدن حالا فلفل دلمه و هویج را اضافه میکنیم و تفت میدیم وقتی مواد کمی تفت داده شدن گوجه فرنگی را اضافه میکنیم نمک و فلفلم میریزیم. قارچم به مواد اضافه می کنیم ماکارونی رو آبکش میکنیم و داخل مواد میریزیم و هم میزنیم حالا مواد رو داخل یه کاسه گود میریزیم. تخم مرغ و شیر رو حسابی مخلوط میکنیم و هم میزنیم و به مواد داخل کاسه اضافه میکنیم. یه ظرف پیرکس رو چرب میکنیم و مواد رو داخل ظرف میریزیم و روش پنیر رنده شده میریزیم ;;)
بعدش میذاریمش تو فر با دمای 175 درجه ی سانتیگراد نیم ساعت تا بپزه ;;)

عکسش :D :-"
 

yasaman###

کاربر فوق‌فعال
ارسال‌ها
134
امتیاز
786
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان يك
شهر
تهران
پاسخ : آشپزی

یه جور پیتزاس فک کنم.

خوب. مواد لازم:


1.گوشت مرغ
2.نون تست (با نون بربری م میشه اگه دندوناتون اهمیت نداره براتون)
3.پنیر ورقه ای
4. نمک و فلفل و اینا.
5.یه چیز طعم دهنده خیارشور یا گوجه یا فلفل دلمه ای کلا" هرچی.

طرز تهیه:
1.اول مرغ را بپزید (معمولا" مرغای شام شب قبل استفاده میشه)
2.مرغُ روی نون بگذارید.
3.خیارشور یا هرجی دوس دارین هم قاتیش کنید.
4.پنیر ورقه ای رو رویش بگذارید.
5.بذارین تو ماکروفر.
6.اگه دوس داشتین میتونین با سس بخوریند.

عکسش:
از بالا:
mexwohkaul56ylygih.jpg


زاویه:
jw77rr73880sz2qsltgo.jpg


خوشمزس ;;)
 

گردآفريد

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
398
امتیاز
2,380
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
مشهد
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
داروسازی
پاسخ : آشپزی

حالا من: B-)

اين غذا از دو بخش سس و بدنه ي اصلي تشكيل شده!سس رو مي تونين رو هر غذايي بريزين و لذت ببرين :D

سس:لختي سس مايونز رو رقيق كرده و به آن پودر آويشن و هويج رنده شده اضافه مي فرماييد!

بدنه ي اصليم كه : :-"

42907317658292140333.jpg
 

ariadne

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
1,059
امتیاز
5,014
نام مرکز سمپاد
فرزانگان چهار
شهر
تهـــــران .
پاسخ : آشپزی

1-کمی ادویه؛ اعم از فلفل٬ اینا!
2- یک عدد سوسیس
3-سس کچاپ
4- نون باگت
سوسیس رو روسیخ میکشین(درسته!)؛ بعد میذارینش روی شعله ی مستقیم اجاق گاز و هی اینور٬ اونورش میکنین؛
حاضر که شد و قهوه ای٬ اینا؛ مستقیم ببرینش توی مخلوط سس کچاپ٬ ادویه ها!
بعد بذارینش تو نون باگت و میل کنین!
اصنم شبیه هات داگ نیست :-"
 

مـــــــریم

کاربر فوق‌فعال
ارسال‌ها
116
امتیاز
938
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
مشهد
دانشگاه
دانشگاه تهران 8-> (ینی میشه؟)
رشته دانشگاه
پزشکی ایشالا 8->
پاسخ : آشپزی

من دوباره اومــــــــــــــــدم B-) :D

این کیکیه که برای تولد بهترین دوستم(PeGaH.) درست کرده بودم *-:
واقعا خوشمزست...بی نظیره >:D<
کیکش شکلاتیه و لاش موز و گردو و یک کٍرٍم خوشمزه داره !
درست کردنش کاری نداره,
فقط تزیین کیکش خلاقانست که ساخته ی ذهن خودمه ;;)
برا همین اگه کسی دستورشو خواست اطلاع بده تا توضیح بدم :)

79740162924107130838.jpg


لینکش!

25943205281866329992.jpg


اینم لینکش!

چطور بود؟! (;
 
بالا