پاسخ : آشپزی
به نقل از Ham!D ShojaE :
تو رو خدا نیگا کنا
آدم روزه ـس , بعد ملّت چه پُستایی میذارن
عالیه به خدا
ازینا چجوری دُرُس میکنن !؟ هوس کردم
ممنون میشیم اگه با گذاشتن دستور تهیه , مستفیض ـمان کنید =P~
یه سوال هم بپرسم ! اونا که دورِ کیکه , چیه ؟! شبیه جیگرِ مرغ میمونه
""
مادمازل : حمید جیگر مرغ این شکلیه ؟! :د
حمــــید : این شکلی نیست !؟
آخرین باری که مرغ دیدم قبل از این گرونیا بود , شاید قیافه ـش یادم رفته باشه
"
مادمازل : ها راس میگی ، یادم رفته بود راجع به "مرغ" داریم صوبت میکنیم :د همون یادت رفته !
شرمنده!
بنده اصلا قصد تشویش اذهان عمومی رو نداشتم!
اونایی که دورشه کورن فلکس یا همون برشتوکه!
ولی جیگر مرغم فکر بدی نیستا!!
دفه ی بعد حتما امتحان میکنم!!
خب, حالا میریم سراغ دستور تهیه که همش تراوشات ذهنی خودمه!!
همونظور که گفتم این کیک دو قسمته : یکی خود کیک(که شکلاتیه), یکی کٍرٍمٍش.
من برای خود کیک از پودر کیک آماده استفاده میکنم(
) تا زود درست بشه و بتونم بیشتر وقتمو رو تزیینش بذارم!
این که چه پودر کیکی استفاده کنین مهمترین مسئلست.
باید از پودر کیکی استفاده کنین که کار باهاش براتون راحت تره و بافتش باب میلتونه!
من خودم چند تا پودر کیک رو امتحان کردم تا بالاخره تونستم پودر کیکی رو که به نظرم بافت خوبی داشت پیدا کنم!(اشکالی که نداره مارکشو بگم, نه؟! حالا من محض احتیاط نمیگم, اگه موردی نداشت یه اطلاعی بدید تا در مورد مارکشون هم یه توضیح کوچولو بدم!
)
البته اگه پودر کیکای خوب در دسترستون نیست ناراحت نباشید,
من معتقدم 80 درصد کار بستگی به آشپزش داره!
خب, پس کیک رو مطابق دستوری که رو جعبشه درست میکنید.
حالا میریم سراغ کرمش.
کرمش یه چیز استثناییه مخصوص خودم.
کرمش تشکیل شده از خامه معمولی, خامه شکلاتی, دسر شکلاتی!
ببنید, یه مسئله مهم اینه که یکی ممکنه بیاد این سه تا رو با هم مخلوط کنه و یه چیز بدمزه درست کنه!
و یه نفر دیگه با مخلوط کردن اینا یه کرم فوق العاده دوست داشتنی و خوشمزه درست کنه!
میخوام بگم طعم کرمتون به مارک موادتون بستگی داره...چرا؟!...
چون بنده خودم امتحان کردم و دیدم که مثلا هر خامه شکلاتی یه طعمی داره که با بقیه خامه شکلاتی ها متفاوته!
حتی مزه ی بعضی خامه های معمولی هم یه خورده ی کمی با هم تفاوت داره!
پس از مارک هایی استفاده کنین که ترکیبشون چیز خوبی از آب درمیاد!
خب...برمیگردیم سراغ کیک و از فر درش میاریم!
بعد که یه کم خنک شد (یه سه, چار دقه حدودا) سر و تهش رو جدا میکنیم,
چون همیشه سر و ته کیکا کمی میسوزه(نه که بسوزه, انگاری یه کم برشته میشه...اما همون یه کم هم کافیه تا متقاعد بشیم باید سر و تهشو بزنیم!
)
خب, در این مرحله ینی بعد از اینکه سر و تهش رو کمی بریدیم باید هر یه دقیقه(حدودا) کیک رو برداریم و چپش کنیم !!
چرا؟! چون زیر ظرف بخار میکنه و اگه برش نگردونیم و از ظرف دیگه رو ظرف نذاریمش اون طرفش که کف ظرف بوده خمیر میشه...
یه ده دقه, یه ربعی این کارو میکنیم تا وقتی که بخارش کم شه و روی کیک تاثیر چندانی نذاره.
بعد از وسظ نصفش میکنیم,
و سطح لایه اول رو با موز میپوشونیم و گردو میذاریم.
بعد هم کرمی رو که درست کرده بودیم روش میریزیم و لایه دوم رو روش میذاریم.
و...نوبت میرسه به تزیینات B-)
اول دور کیک رو و قسمتی از بالای کیک رو ینی در واقع تا جای صورتش از کرمی که درست کرده بودیم میزنیم.
بعد شروع میکنیم و برشتوک هارو بهش میچسبونیم...
این کار خیلی زمان میبره...
من حدود یک ساعت و نیم, دوساعت رو صرف تزیینات این کیک میکنم! #
بعد که همرو چسبوندیم از کرممون روی صورتش هم پخش میکنیم...در ان مرحله کرممون باید شل باشه,
اگه نیست میتونید یه کم(خیلی خیلی کم) شیر قاطیش کنید...
دلیل شل بودنش هم اینه که میخوام کرمش تا ته کیک نفوذ کنه که این یه حالت کرمی خوشمزه ای به کیک میده =P~
بعد هم در ظرف رو میبندید و میذارید تو یخچال نصف روز بمونه...
این باعث میشه برشتوکاش نرم بشه
بعد از نصف روز از یخچال درش میاریم...
قصمت صورتش رو با خامه ی سفید که یه کم توش خامه ی شکلاتی زدیم میپوشونیم.
بعد برای چشاش از یه شکلات گرد استفاده میکنیم.
یه قالب گرد کوچولو رو چشاش میداریم و خامه رو داخل قالب میریزیم و قالب رو برمیداریم.
این باعث میشه قسمت سفیدی چشاش تمیز دربیاد.
برای دهن و دماغش و اون قسمت کوچولوی تو چشاش هم یه خلاقیت غیرقابل خوردن اختراع کردم
راستش برای دماغ و چشاش نیاز به یه خمیر قهوه ای داشتم...
برا همین هر چی رسید دستم با هم مخلوط کردم!!
(شیر, روغن, پودر کاکائو, آرد, شکر!!!)
برای گوشاشم دو تا کیک باریک شبیه کولوچه(کلوچه؟!) گذاشتم...
رو سرش هم یه پوست موز...
به همبن سادگی !!!
سوالی نبود؟!
با تشکر از وقتی که در اختیار من قرار دادین!
پ.ن : راستی بابت تاخیر در پاسخ گویی هم عذر میخوام.
با تشکر از توجه شما!