• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :
    ثبت نام عضویت

آشپزی

Ham!D ShojaE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
882
امتیاز
12,214
نام مرکز سمپاد
دبیرستان جابرابن‌حیان
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی آی‌تی
پاسخ : آشپزی

تو رو خدا نیگا کنا :-"
آدم روزه ـس , بعد ملّت چه پُستایی میذارن :-"
عالیه به خدا 8->

ازینا چجوری دُرُس میکنن !؟ هوس کردم :-" :D
ممنون میشیم اگه با گذاشتن دستور تهیه , مستفیض ـمان کنید =P~
یه سوال هم بپرسم ! اونا که دورِ کیکه , چیه ؟! شبیه جیگرِ مرغ میمونه :-"""

مادمازل : حمید جیگر مرغ این شکلیه ؟! :د
حمــــید : این شکلی نیست !؟ :-" آخرین باری که مرغ دیدم قبل از این گرونیا بود , شاید قیافه ـش یادم رفته باشه :-""
مادمازل : ها راس میگی ، یادم رفته بود راجع به "مرغ" داریم صوبت میکنیم :د همون یادت رفته !
 

مـــــــریم

کاربر فوق‌فعال
ارسال‌ها
116
امتیاز
935
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
مشهد
دانشگاه
دانشگاه تهران 8-> (ینی میشه؟)
رشته دانشگاه
پزشکی ایشالا 8->
پاسخ : آشپزی

به نقل از Ham!D ShojaE :
تو رو خدا نیگا کنا :-"
آدم روزه ـس , بعد ملّت چه پُستایی میذارن :-"
عالیه به خدا 8->

ازینا چجوری دُرُس میکنن !؟ هوس کردم :-" :D
ممنون میشیم اگه با گذاشتن دستور تهیه , مستفیض ـمان کنید =P~
یه سوال هم بپرسم ! اونا که دورِ کیکه , چیه ؟! شبیه جیگرِ مرغ میمونه :-"""

مادمازل : حمید جیگر مرغ این شکلیه ؟! :د
حمــــید : این شکلی نیست !؟ :-" آخرین باری که مرغ دیدم قبل از این گرونیا بود , شاید قیافه ـش یادم رفته باشه :-""
مادمازل : ها راس میگی ، یادم رفته بود راجع به "مرغ" داریم صوبت میکنیم :د همون یادت رفته !

شرمنده!
بنده اصلا قصد تشویش اذهان عمومی رو نداشتم! :-" :D

اونایی که دورشه کورن فلکس یا همون برشتوکه!
ولی جیگر مرغم فکر بدی نیستا!! :D
دفه ی بعد حتما امتحان میکنم!! :-"

خب, حالا میریم سراغ دستور تهیه که همش تراوشات ذهنی خودمه!! :D
همونظور که گفتم این کیک دو قسمته : یکی خود کیک(که شکلاتیه), یکی کٍرٍمٍش.
من برای خود کیک از پودر کیک آماده استفاده میکنم( :D ) تا زود درست بشه و بتونم بیشتر وقتمو رو تزیینش بذارم!
این که چه پودر کیکی استفاده کنین مهمترین مسئلست.
باید از پودر کیکی استفاده کنین که کار باهاش براتون راحت تره و بافتش باب میلتونه!
من خودم چند تا پودر کیک رو امتحان کردم تا بالاخره تونستم پودر کیکی رو که به نظرم بافت خوبی داشت پیدا کنم!(اشکالی که نداره مارکشو بگم, نه؟! حالا من محض احتیاط نمیگم, اگه موردی نداشت یه اطلاعی بدید تا در مورد مارکشون هم یه توضیح کوچولو بدم! :D)
البته اگه پودر کیکای خوب در دسترستون نیست ناراحت نباشید,
من معتقدم 80 درصد کار بستگی به آشپزش داره! :D
خب, پس کیک رو مطابق دستوری که رو جعبشه درست میکنید.

حالا میریم سراغ کرمش. 8->
کرمش یه چیز استثناییه مخصوص خودم. ;;)
کرمش تشکیل شده از خامه معمولی, خامه شکلاتی, دسر شکلاتی! :D
ببنید, یه مسئله مهم اینه که یکی ممکنه بیاد این سه تا رو با هم مخلوط کنه و یه چیز بدمزه درست کنه!
و یه نفر دیگه با مخلوط کردن اینا یه کرم فوق العاده دوست داشتنی و خوشمزه درست کنه!
میخوام بگم طعم کرمتون به مارک موادتون بستگی داره...چرا؟!...
چون بنده خودم امتحان کردم و دیدم که مثلا هر خامه شکلاتی یه طعمی داره که با بقیه خامه شکلاتی ها متفاوته!
حتی مزه ی بعضی خامه های معمولی هم یه خورده ی کمی با هم تفاوت داره!
پس از مارک هایی استفاده کنین که ترکیبشون چیز خوبی از آب درمیاد!

خب...برمیگردیم سراغ کیک و از فر درش میاریم! :D
بعد که یه کم خنک شد (یه سه, چار دقه حدودا) سر و تهش رو جدا میکنیم,
چون همیشه سر و ته کیکا کمی میسوزه(نه که بسوزه, انگاری یه کم برشته میشه...اما همون یه کم هم کافیه تا متقاعد بشیم باید سر و تهشو بزنیم! :D)
خب, در این مرحله ینی بعد از اینکه سر و تهش رو کمی بریدیم باید هر یه دقیقه(حدودا) کیک رو برداریم و چپش کنیم !!
چرا؟! چون زیر ظرف بخار میکنه و اگه برش نگردونیم و از ظرف دیگه رو ظرف نذاریمش اون طرفش که کف ظرف بوده خمیر میشه...
یه ده دقه, یه ربعی این کارو میکنیم تا وقتی که بخارش کم شه و روی کیک تاثیر چندانی نذاره.
بعد از وسظ نصفش میکنیم,
و سطح لایه اول رو با موز میپوشونیم و گردو میذاریم.
بعد هم کرمی رو که درست کرده بودیم روش میریزیم و لایه دوم رو روش میذاریم.

و...نوبت میرسه به تزیینات B-)
اول دور کیک رو و قسمتی از بالای کیک رو ینی در واقع تا جای صورتش از کرمی که درست کرده بودیم میزنیم.
بعد شروع میکنیم و برشتوک هارو بهش میچسبونیم...
این کار خیلی زمان میبره...
من حدود یک ساعت و نیم, دوساعت رو صرف تزیینات این کیک میکنم! #S-:
بعد که همرو چسبوندیم از کرممون روی صورتش هم پخش میکنیم...در ان مرحله کرممون باید شل باشه,
اگه نیست میتونید یه کم(خیلی خیلی کم) شیر قاطیش کنید...
دلیل شل بودنش هم اینه که میخوام کرمش تا ته کیک نفوذ کنه که این یه حالت کرمی خوشمزه ای به کیک میده =P~
بعد هم در ظرف رو میبندید و میذارید تو یخچال نصف روز بمونه...
این باعث میشه برشتوکاش نرم بشه x:
بعد از نصف روز از یخچال درش میاریم...
قصمت صورتش رو با خامه ی سفید که یه کم توش خامه ی شکلاتی زدیم میپوشونیم.
بعد برای چشاش از یه شکلات گرد استفاده میکنیم.
یه قالب گرد کوچولو رو چشاش میداریم و خامه رو داخل قالب میریزیم و قالب رو برمیداریم.
این باعث میشه قسمت سفیدی چشاش تمیز دربیاد.
برای دهن و دماغش و اون قسمت کوچولوی تو چشاش هم یه خلاقیت غیرقابل خوردن اختراع کردم :-"
راستش برای دماغ و چشاش نیاز به یه خمیر قهوه ای داشتم...
برا همین هر چی رسید دستم با هم مخلوط کردم!! :D (شیر, روغن, پودر کاکائو, آرد, شکر!!!)
برای گوشاشم دو تا کیک باریک شبیه کولوچه(کلوچه؟!) گذاشتم...
رو سرش هم یه پوست موز...

به همبن سادگی !!! :-" :D

سوالی نبود؟! :D
با تشکر از وقتی که در اختیار من قرار دادین! :D :-"

پ.ن : راستی بابت تاخیر در پاسخ گویی هم عذر میخوام.

با تشکر از توجه شما! :D
 

Ham!D ShojaE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
882
امتیاز
12,214
نام مرکز سمپاد
دبیرستان جابرابن‌حیان
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی آی‌تی
پاسخ : آشپزی

من فک میکردم قضیه ساده تر از این حرفا باشه #-o کورن فلکس ؟! برشتوک !؟ :-s فارسی حرف بزن ! اینا که گفتی چیَن ؟! فوحش؟! محض احتیاط : خودتی >:p :-""
بی زحمت یه توضیح هم بده که اینا چی هستن اصلا , از کجا گیر بیاریمشون !؟ :D

+ در موردِ مارک پودر هم توضیح بده :-"

+ من خجالت نمیکشم اومدم تو تاپیک آشپزی , پرسش و پاسخ انجام میدم ؟! :-" آق بانو اصن :))
 

مـــــــریم

کاربر فوق‌فعال
ارسال‌ها
116
امتیاز
935
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
مشهد
دانشگاه
دانشگاه تهران 8-> (ینی میشه؟)
رشته دانشگاه
پزشکی ایشالا 8->
پاسخ : آشپزی

به نقل از Ham!D ShojaE :
من فک میکردم قضیه ساده تر از این حرفا باشه #-o کورن فلکس ؟! برشتوک !؟ :-s فارسی حرف بزن ! اینا که گفتی چیَن ؟! فوحش؟! محض احتیاط : خودتی >:p :-""
بی زحمت یه توضیح هم بده که اینا چی هستن اصلا , از کجا گیر بیاریمشون !؟ :D

+ در موردِ مارک پودر هم توضیح بده :-"

+ من خجالت نمیکشم اومدم تو تاپیک آشپزی , پرسش و پاسخ انجام میدم ؟! :-" آق بانو اصن :))

با سلام مجدد :D

+ راستش قضیه خیلی سادست :-" اینایی که گفتم همش یک سری نکات ظریف هست :D وگرنه اصل کار واقعا سادست !! :-" :D
اصن بیخیال :-" خودتونو درگیر نکنین !! :D

+ برشتوک فارسیه و انگلیسیش میشه کرن فلکس (corn flakes) ولی من همون اسم فارسشیو ترجیح میدم >:D<
برشتوک همونیه که صبحا با شیر میخورن :D
همه ی سوپرها هم دارن.

+ خب...
در موردد مارک کیک باید بگم که من از پودر کیک شکلاتی tasty استفاده میکنم :D
راستش این پودر کیک رو بعضیا میگن بده اما من خیلی خوب درش میارم.
البته فکر کنم زیاد گیر نمیاد.
پودر کیک شکلاتی tak هم خوبه...بافتش مثل براونی میمونه(که من عااااشقشم =P~)
واسه همین این مارک رو هم شدیدا و به شدت توصیه میکنم :D
البته اگه این پودرکیک ها در دسترستون نیست اصلا اشکالی نداره.
همونطور که گفتم 80 درصد کار به آشپزش برمیگرده ! :D
پس پیشنهاد میکنم مارک های مختلفی از پودر کیک هایی که در دسترستون هست رو امتحان کنید,
و در نهایت اونی رو که از همه بهتره انتخاب کنید :)

پ.ن : راستی براونی (browni) یه نوع کیک شکلاتیه که یه بافت مرطوب داره و مزه شکلاتش خیلی زیاده...به عبارتی غلیظه !
و خیلی خیلی خوشمزست x:
ما تو مدرسمون میفروختن 8->
البته خودتون هم میتونید درست کنید.
یه بافتی داره یه جورایی مثل این یا این یا این همینطور این یکی!! =P~

+ سوال دیگه ای نبود؟! نبود؟! :D
 

مـــــــریم

کاربر فوق‌فعال
ارسال‌ها
116
امتیاز
935
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
مشهد
دانشگاه
دانشگاه تهران 8-&gt; (ینی میشه؟)
رشته دانشگاه
پزشکی ایشالا 8-&gt;
پاسخ : آشپزی

اگه گفتین این چیه؟! :-"

05082012488.jpg


05082012487.jpg


05082012491.jpg


این یه چیزیه مثل کیک بستنی!
با این تفاوت که توش کیک نداره!! :-" :D
درواقع بستنیه به شکل کیک! :D

اینجوری درست میشه :
سه طعم بستنی تهیه میکنیم...که من اینجا از طعم کره ای, شکلاتی و قهوه استفاده کردم >:D<
بعد کف و دور تا دور یک ظرف گرد رو سلفون میکشیم و بستنیارو به ترتیب روی هم میریزیم و خوب فشار میدیم.
میزاریمش تو فریزر...نیم ساعت, یک ساعت بعد از تو فریزر برداشته و با کلی بدبختی درش میاریم #S-: :D
بعد هم روش شکلات ذوب شده میریزیم و با شکلات خردشده تزئین میکنیم =P~

پ.ن : میتونید از بستنی توت فرنگی, شاتوت و وانیلی استفاده کنید,
و روش ازین مایع های شربت(با طعم آلبالو مثلا) بریزید و روش رو با توت فرنگی کاور شده با شکلات شیری و شکلات سفید بپوشونید >:D<
 

Elnaz1

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
639
امتیاز
1,354
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
شــــــــــــــــــــــیراز
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
عشق است دامپزشکی...
پاسخ : آشپزی

اینم دستور پخت یه کیک دوطبقه خوشمزه :
مواد لازم : شکر : 2/3 پیمانه تخم مرغ :3 عدد وانیل : 1/4 ق چ
شیر: 2/3 پیمانه جوش شیرین 1/4 ق چ روغن مایع : 2/3 پیمانه
بکینگ پودر : 2 ق چ گردو : 1/3 پیمانه کشمش : 1/2 پیمانه
نمک : 1/8 ق چ آرد : 2 پیمانه موز نرم شده : 2 عدد

طرز تهیه:
ابتدا روغن مایع و شکر را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید ، سپس تخم مرغ ها را دانه به دانه به آن بیافزایید و آرد الک شده و شیر را به مواد اضافه کنید و با لیسک به هم بزنید تا مواد صاف و یکدست شود. سپس کشمش و گردو را به خمیر بیافزایید و به صورت دورانی و آرام به هم بزنید. سپس قالب را چرب کنید و مایع را درون آن بریزید. فر را از قبل با حرارت 175 درجه سانتی گراد گرم کرده و بعد قالب را به مدت 50 - 55 دقیقه بر روی طبقه وسط فر قرار دهید

پس از آنکه کیک آماده شد آن را به دو قسمت کرده و روی یکی از قسمت ها را با موز نرم شده و کمی گردو کاملا بپوشانید و قسمت دیگر را روی آن قرار دهید

* می توانید از پودر کاکائو هم استفاده کنید اما با ید میزان شکر 1 پیمانه باشد

نوش جان

Photo1269.jpg

Photo1270.jpg

ببخشید فقط امکانات تزییناتیش کم بود
 

zahra.s

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
208
امتیاز
1,519
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی اصفهان
رشته دانشگاه
کامپیوتر-نرم افزار
پاسخ : آشپزی

ما دیروز این سالاد الویه رو درست کردیم ;;) x:

DSC01371.JPG
 

zahra:)

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
545
امتیاز
5,223
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نجف‌آباد
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
الزهرا/رویان
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی/ژنتیک مولکولی
پاسخ : آشپزی

مدرسه مسا بقه ی اشپزی گذاشته بود ما هم اینو درست کردم
اسمشم چیکن گلدن بلو
روش تهیه ش هم اینه:
سینه ی مرغ رو با استیک کوب خوب میکوبیم تا تقریبا دایره ای شکل بشهذبعد بهش نمک و فلفل مزنیم یه ورقه ژامبون رو قرار میدیم به طوری که تکه گوشت از ژامبون بزرگ تر باشه
بعد روش سیب زمینی هویج فلفل سبز وقارچ نگینی سرخ شده میریزیم و در اخر مقداری پنیر پیتزا میپاشیم
گوشت و ژآمبون رو به طوری که مواد داخلش نریزه از وسط تا میکنیم و دروباره اطرافش رو با استیک کوب میکوبیم تا به هم بچسبه اخرشم سرخش میکنیم
c53d30ad023c.jpg
 

فاطمه م.

فاطمه م.
ارسال‌ها
633
امتیاز
4,339
نام مرکز سمپاد
فرزانگان چهاردانگه
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
ادبی
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر
پاسخ : آشپزی

از سری آشپزی های "خلاقیتم تو حلقم" ;;) با حضور 100 گرم گوشت چرخ کرده، یه پیاز کوچولو، حدود 3 قاشق غذا خوری نخود فرنگی، حدود 1 قاشق غذا خوری رُب، نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به مقدار لازم ! + یک سیب زمینی دارای اضافه وزن ! :D
اون پودر پاشیده شده روی مواد هم پودر آویشن هست که توصیه میشه ;;)
در صورت حضور برگ جاتی مثل جعفری و گشنیز، میشه برای تزئین و بوی خوبشون ازشون استفاده کرد ;;)
بعد از عکس گرفتن از نون لواش سرخ شده برای روی مواد استفاده شد که اون هم توصیه میشه ;;)

این نصف غذایی هست که با اون مقدار مواد درست میشه، برای یه نفر باید کافی باشه :-?

+ موادی هستن که اکثرا از مخلوط کردنشون برای غذاهای متفاوت و یا به عنوان یک غذا خیلی استفاده میکنیم، ولی خب ظاهر متفاوتشون میتونه جذابیت ایجاد کنه براشون ;;)

DSC_0505.JPG
 

f-1391

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
1,145
امتیاز
17,362
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بجنورد
سال فارغ التحصیلی
94
رشته دانشگاه
روانشناسی
در این برنامه با میرزا قاسمی در خدمت شما هستیم:-"

در ابتدا،بادمجون ها رو روی شعله کباب میکنیم(میشه داخل فر هم گذاشت) حدود ۶ تا بادمجون.
من خودم بعد کباب کردن بادمجونا رو در حد ۳-۴ دقیقه توی پلاستیک در بسته میذارم،تا عرق کنه،پوستش راحت تر کنده بشه(نمیدونم به سلامت غذا آسیب میزنه یا نه)

سپس! :)) گوجه فرنگی ها رو پوست میکنم و خرد میکنمشون.

در مرحله ی بعد یه بوته!(بوته میگن دیگه؟:-") سیر رو پوست میکنیمو خیلی ریز خرد میکنمشون.

در مرحله ی بعد تو مایتابه روغن میریزم و سیر ها رو توش تفت میدم،شعله نباید زیاد باشه،چون سیر زود میسوزه.(۱ تا ۲ دقیقه تفت بخوره کافیه) و یکم زرد چوبه میزنیم.
بعد ، بادمجون های ساطوری شده رو به سیر اضافه میکنیم،چند دقیقه که با هم تفت خوردن،گوجه های ساطوری شده رو به ترکیب اضافه میکنیم نمک میزنیم و در قابلمه رو میذاریم،تا کاملن له بشه.

وقتی حس کردبد که گوجه و بادمجونا کاملن له شدن،زیر شعله رو خاموش میکنیم،۲ تا تخم مرغ رو روی مواد میشکنیم و خیلی کم هم‌میزنیم،خییلیییی کم!نمیذاریم تخم مرغ کاملن با بادمجونا قاطی بشه،به صورت پراکنده در قسمت های مختلف ظرف تخم مرغ پخش بشه کافیه.
حالا دوباره زیرشو روشن میکنیم و میذاریم تخم مرغا بپزن.
این بود انشای من :-"

پ ن: اگه دوست دارید میرزا قاسمیتون آب نداشته باشه مرحله ی قبل اضافه کردن تخم مرغ ها رو اونقدری طولانی کنید که آب گوجه و بادمجون خشک شه.

vxri_img_20180907_150917.jpg
 

mastermind81

... loading
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
801
امتیاز
8,496
نام مرکز سمپاد
شهید رجایی
شهر
اسلامشهر
سال فارغ التحصیلی
1400
حماسه ای دیگر از مستر :)) :)) :))
امروز برای اولین مرغ پختم ;;)
img_20210805_150618_7fg7.jpg


به طور کلی خوب بود ولی از ترس این که شور بشه این قدر نمک کم ریختم که بی نمک شد...
بات گود فرست ترای...
 

Flora

Me!
ارسال‌ها
501
امتیاز
2,812
نام مرکز سمپاد
__
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
00
و بله غذای من در اوردی من که گوشت توپ شده با روکش سیبزمینیه😂لطفا بیاید براش اسم بذاریم😂
20220902_234413_klzp.jpg
 

شیما؛

Shimolii
کنکوری 1403
ارسال‌ها
255
امتیاز
4,355
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
1403
دستور و عکس پاستا پلیزززززز*_*
از اونجایی که پاستا آلفردو هام بدک نمیشن گفتم دستورش رو بنویسم
مواد لازم
قارچ ( هرچقدر که دوست دارید )
سینه مرغ
یک بسته پاستا پنه
پنیر خامه ای
خامه صبحانه
شیر دو لیوان میتونید کم تر یا بیشتر اضافه کنید
سیر ۴ یا ۵ حبه
کره ۱۲۰ گرم
آرد یک قاشق سر پر
پنیر پارمزان نصف لیوان
اول سینه مرغ رو با اون وسیله ای که گوشت رو نرم میکنن ،لای یه نایلون فریزر میکوبیم تا ضخامتش کم بشه بعد با روغن زیتون و سیر له شده و آبلیمو و نمک و فلفل طعم دارش میکنیم و میذاریم یخچال حداقل ۳۰ دقیقه . بعد گریل میکنیم و برش میدیم
قارچ ها رو خورد کرده و تفت میدیم
بعد ۲ یا ۳ حبه سیر ( بسته به سلیقه) رو رنده میکنیم یا با اون وسيله اي که سیر رو له میکنه( کلا اسم اینجور وسایل رو نمیدونم ) ، لهش میکنیم همراه کره تفت میدیم و یک قاشق آرد رو اضافه میکنیم یکم بعد شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا گلوله های آرد از بین برن پنیر خامه ای و خامه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم در همین حین پاستا پنه رو میریزیم تو آب جوش و بعد ۱۰ یا ۱۵ دقیقه آبکش میکنیم
پنیر پارمزان و قارچ ها رو هم به سس اضافه میکنیم یکمی از پنیر پارمزان رو نگه میداریم برای بشقاب سرو
به دلخواه میتونید جعفری هم خورد کنید و اضافه کنید
پنه های آبکش شده رو به سس اضافه میکنیم و روی حرارت مواد رو هم میزنم مرغ های برش داده مون رو هم اضافه میکنیم . آروم هم بزنید تا پنه ها له نشن

دقت کنید سس باید گرم باشه وقتی که پاستا ها رو اضافه میکنید .
پ ن : من یه بار با سس ایتالیایی (همونی که سبز رنگه) سرو کردم خیلی جالب و خوشمزه شد
کل زمان درست کردن این پاستا با سرعت زیاد میشه ۱ الی ۱ ونیم ساعت ...
 
بالا