بی خوابی

تا حالا شده که شب ها نتونید بخوابید ؟

• بلی

رای‌ها: 89 91.8%
  • خیر

رای‌ها: 8 8.2%

• رای‌دهندگان
    97

سیزیف

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانگان
شهر
مشهد
پاسخ : بی خوابی

الان بحث دقیقا" سرچی ـه؟
نفس عمیق بکشین ،به چیزی هم فکرنکنین ،فیلم ترسناک ،کتاب ،هرچی که قابلیّت اینو داشته باشه که بهش فکرکنین وخودتون ُ درگیرش کنین نرین سراغش ،مشکلات روحی ،عاطفی تونم حل کنید ،چای سبز بخورید قبل خواب مثلا" ،غذای سنگین ـم نخورید .
حل میشه دیگه ! ،والّا.
بحث سر اینه که چه طوری این اختلال ها باعث میشن ما نتونیم بخوابیم ؟

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
دانشکده‌ی هنر و معماری تهران مرکز
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

من چن وقته حس میکنم فوبیای ِ خواب گرفتم :D
شبا خیلی سخت خوابم میبره ُ همش یه سری افکار نمیذاره بخوابم .
یه چیزی تو همین مایه های فوبیا

nilofar banihashem

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان/فرهنگ
شهر
بجنورد
رشته دانشگاه
روان شناسی

به نقل از سیزیف :
الان بحث دقیقا" سرچی ـه؟
نفس عمیق بکشین ،به چیزی هم فکرنکنین ،فیلم ترسناک ،کتاب ،هرچی که قابلیّت اینو داشته باشه که بهش فکرکنین وخودتون ُ درگیرش کنین نرین سراغش ،مشکلات روحی ،عاطفی تونم حل کنید ،چای سبز بخورید قبل خواب مثلا" ،غذای سنگین ـم نخورید .
حل میشه دیگه ! ،والّا.
بحث سر اینه که چه طوری این اختلال ها باعث میشن ما نتونیم بخوابیم ؟

چون رفتاغر .کارهای درطول زندگی روزانه که میکنیم مثلا غم اوندوه داشته مسلما نمیتونیم خواب راحتی داشته باشم ذهنمون همش درگیره چی میشه چی اتفاقی میفته همین اختلا ها باعث میشه که نتونیم بخ وابیم البته اینم بگم نخوابیدت فرد ازعدم ارامش فرد رو نشون میده

پژواک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
95

من ک تو تابستون چون مدرسه نمیرم (بجز اون 2 روزی ک میرم!) قشنگ تا 6 صبح بیدارم بعد میخوابم تا 1،2 بعدشم بیدارم تا 6 صبح فرداش!
ینی قشنگ شب و روزم عوض شده!و خب این واس اون 2 روزی ک میرم مدره بده چون معمولا یکی دوساعت بیشتر نمیتونم بخوابم و بعدم باید برم مد...
بنظر خودم ساعت بیولوژیک بدنم اینطوری تنظیم شده ولی هرکاری میکنم نمیتونم تغییرش بدم،اصن انگار اگ بخوام کاری انجام بدم مثلا درس بخونم یا اتاقمو مرتب کنم فقط تو شب میتونم انجامشون بدم!صبحا ک اصلا و ابدا هیچ کاری رو نمیتونم بکنم!
واس رفع بیخوابی هم راهکار هایی ارایه شده مث گوش دادن به اهنگ،کتاب خوندن،خوردن چند قاشق عسل قبل خواب،دوش گرفتن قبل خواب و...
ولی تجربه بهم ثابت کرده هیچی مث این راهکار نمیشه!(بدون شوخی هااا!) : خواندن چند صفحه کتاب درسی! :-"

• لایک
امتیازات: BRX

Bahar.no

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 4
شهر
طهران

بنظرتون اگه علت بي خوابي ، احساسات بد و اضطراب و ... باشه ، با دوش آب گرم و خوردن شير و ورزش و تغذيه ي مناسب ، ميشه ساعت خواب رو كنترل كرد ؟ :-?
چون معمولا به كسي كه شام سنگين ميخوره و خوابش نميبره همچين توصيه هايي ميشه :-?

پژواک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
95

به نقل از محـدثه ن. :
بنظرتون اگه علت بي خوابي ، احساسات بد و اضطراب و ... باشه ، با دوش آب گرم و خوردن شير و ورزش و تغذيه ي مناسب ، ميشه ساعت خواب رو كنترل كرد ؟ :-?

خب اگه علت اضطراب و استرس باشه چون اینا برمیگرده به روح و روان شخص و شرایط درونی شاید بشه گفت شیر و عسل و تغذیه و امثالهم زیاد کمک نمیکنه اما همون دوش آب گرمی که آدم میگیره هم،آرومش میکنه و باعث میشه راحت تر به خواب بره.
فکر میکنم واس همچین مواردی گوش دادن به موسیقی آرامش بخش و دوش آب گرم و ریلکسیشن مفید تر باشه...

fa fa

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

من شبا ک قصد میکنم بخوابم هر اتفاق بدی ک از بچگی برام افتاده همه یهو هجوم میارن و نمیتونم بخوابم.....

هر چی هم سعی میکنم ک بهشون فک نکنم نمیشه

newfolder16

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران

من وقتی خیلی خوابم میاد.. اگه حتی ی ذره م مثلن آب بزنم ب صورتم یا نخوابم.. دیگه خوابم نمی بره تا چن ساعت! :-?

اگه خیلی فکر کردید.. یکی همون کتاب درسی.. یکی ـم موسیقی.. من خوابم میبره.. کاری کنید که ذهنتونُ مشغول کنه که نتونید فک کنید.. کم کم خوابتون میگیره. البته اگه محیطو گرم کنید شاید تاثیر داشته باشه. :-?

Bahar.no

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 4
شهر
طهران

به نقل از ..باران.. :
خب اگه علت اضطراب و استرس باشه چون اینا برمیگرده به روح و روان شخص و شرایط درونی شاید بشه گفت شیر و عسل و تغذیه و امثالهم زیاد کمک نمیکنه اما همون دوش آب گرمی که آدم میگیره هم،آرومش میکنه و باعث میشه راحت تر به خواب بره.
فکر میکنم واس همچین مواردی گوش دادن به موسیقی آرامش بخش و دوش آب گرم و ریلکسیشن مفید تر باشه...
ببينيد اون دوش آب گرم ، آرومتون نميكنه ، خابالود ترتون ميكنه و اين باعث ميشه به علت خابالودگي به افكارتون بگيد بيخيال ... و بخوابيد . اما اگه استرستون بيش از حد باشه دوش آب گرم هم تأثيرنداره .

+ شما بايد در باره ي مواردي از بي خوابي بحث كنيد كه مربوط به روان شناسين . و گرنه بحث هاي پزشكي و داروئيش مربوط به انجمن پزشكيه .

@ ف ف : هر اتفاق بدي ؟ يا اتفاق هايي كه توشون سهيم يا مقصر بودي ؟

nilofar banihashem

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان/فرهنگ
شهر
بجنورد
رشته دانشگاه
روان شناسی

به نقل از محـدثه ن. :

به نظزم وقتي دوش گرم ميري يا تغذيه مناسب داشته باشي ميشه جلوگيري كرد .البته اينم بگم كه شايد به خاطراينكه ظهرش ازبس خوابيده كه خوابش نميبره يا اينكه ازبس اتاقش گرمه يا درجه حرارت اتاقش بالاست وو..يا اينكه كوقعه خواب به اتفاقات روزي كه پشت سر ميذاره فكر مكنه يا خوابش نميبره

Bahar.no

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 4
شهر
طهران

دقيقا نكته اينه كه اگه علت بي خوابي ، موارد روحي و رواني باشه ، تغذيه ي مناسب و دوش آب گرم ، كمكي نميكنه .
x لطفا نكات پزشكي مربوط به بي خوابي رو وارد بحث نكنيد . موضوع بي خوابي بدلايل روحي هستش .

بالا