• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بانک انگیزه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع cowboy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بانک انگیزه

پروانه
مردي يك پيله پروانه پيدا كرد. و آن را با خود به خانه برد. يك روز سوراخ كوچكي در آن پيله ظاهر گشت مرد كه اين صحنه را ديد به تماشاي منظره نشست ساعتها طول كشيد تا آن پروانه توانست با كوشش و تقلاي فراوان قسمتي از بدن خود را از آن سوراخ كوچك بيرون بكشد.

پس از مدتي به نظر رسيد كه آن پروانه هيچ حركتي نمي كند و ديگر نمي تواند خود را بيرون بكشد. بنابراين مرد تصميم گرفت به پروانه كمك كند!

او يك قيچي برداشت و با دقت بسيار كمي آن سوراخ را بزرگتر كرد. بعد از اين كار پروانه به راحتي بيرون آمد.

اما چيزهايي عجيب به نظر مي رسيد. بدن پروانه ورم كرده بود و بالهايش چروكيده بود مرد همچنان منتظر ماند او انتظار داشت بالهاي پروانه بزرگ و پهن شود تا بتواند اين بدن چاق را در پرواز تحمل كند. اما چنين اتفاقي نيفتاد.

در حقيقت پروانه ما باقي عمر خود را به خزيدن به اطراف با بالهاي چروكيده و تن ورم كرده گذراند و هرگز نتوانست پرواز كند.

آنچه اين مرد با شتاب و مهرباني خود انجام داد سبب اين اتفاق بود. سوراخ كوچكي كه در پيله وجود داشت حكمت خداوند متعال بود. پروانه بايد اين تقلا را انجام مي داد تا مايع موجود در بدن او وارد بالهايش شود تا بالهايش شكل لازم را براي پرواز بگيرند.

بعضي مواقع تلاش و كوشش و تحمل مقداري سختي همان چيزي است كه ما در زندگي به آن نياز داريم. اگر خداوند اين قدرت را به ما مي داد كه بدون هيچ مانعي به اهداف خود برسيم آنگاه چنين قدرتي كه اكنون داريم نداشتيم.

اگر كسي دست شما را بگيرد ديگر پرواز نخواهيد كرد!

اول خودت رو عوض کن
این عبارت روی سنگ قبر یک کشیش انگلیسی در کلیسای وست مینستر نوشته شده است:

«جوان که بودم خیال داشتم دنیا را عوض کنم، مسن تر و عاقل تر که شدم فهمیدم که: دنیا عوض نمی شود، بنابراین توقعم را کم کردم و تصمیم گرفتم به عوض کردن کشورم قناعت کنم، ولی کشورم هم خیال نداشت عوض شود، به میانسالی که رسیدم، آخرین توانایی هایم را بکار گرفتم که فقط خانواده ام را عوض کنم، ولی پناه بر خدا، آنها هم خیال نداشتند عوض شوند.

اینک که در بستر مرگ آرمیده ام. ناگهان دریافته ام که اگر فقط خود را عوض می کردم، خانواده ام هم عوض می شد و با پشتگرمی آنها می توانستم کشورم را عوض کنم، و خدا را چه دیدید شاید حتی می توانستم دنیا را هم عوض کنم!»

تنها چیزی که میخوام تو این وضعیت ناراحت کننده ی خودم به عنوان یه خواهر بهتون بزنم اینه که ..آقای بهزاد صفحه پیش یه چیزی گفتن که من با خوندنش فقط تنم لرزید ... الانم هر دفعه میام تو این تاپیک فقط پستشونو میخونم تا به خودم بگم دیدی چی گفته بودن ...
به نقل از بهزاد 93-ابلیس :
آیا واقعاً ارزششو نداره که چند ماه به خودتون فشار بیارید تا ثمره ی این 12 سال درس خوندنو ببینید؟!
شما که این همه مدت تلاش کردین،نمیتونین بگین این چن ماهم روش؟!!

به جملشون خوب فک کنید ...
خیلی از شماها شما کم تو این سالها از خیلی چیزا نگذشتید ، کم درس نخوندید ، کم بهتون نگفتن تیزهوش و خرخون و یه چیزایی در این مایه ها ... به این فک کنید و ببینید که خودتون چقدر توانایی داشتید که به همینجا هم رسیدید ...

یادمه تو تیتراژ برنامه گزینه 2 تو شعرش یه چیزی میگفت که من نوشتمش و چسبوندم به کتابخونم :

عاشق خورشیدی و تشنه ی بیداری ، به جهان ثابت کن چی تو فکرت داری ....

فقط بهتون میگیم نزارید دیر شه واسه خیلی چیزا ... نزارید ...

:)با استعداد متوسط اما پشتكار متوسط به هر چه بخواهيد مي رسيد. :)
:)اگر در كارها جديت به خرج ندهيد بي استعدادترين افراد مصمم و با اراده از شما پيشي مي گيرند. :)
:)كارتان را آغاز كنيد توانايي انجامش به دنبال مي آيد. :)
:)خداوند به هر پرنده اي دانه اي مي دهد ولي آنرا داخل لانه اش قرار نمي دهد. :)
:)اثر كمرنگ ترين نوشته ها بيشتر از قويترين حافظه هاست. :)
:)مردان شجاع فرصت مي آفرينند و ترسوها و ضعيفان منتظر فرصت مي نشينند. :)
:)تغييرات غيراصولي هرج و مرج ايجاد مي كند و تغيير نكردن پوسيدگي است. :)
:)گوش شنوا زير بناي مهارتهاي ارتباطي است. :)
:)دشوارترين قدم همان قدم اول است. :)
:)هرگز چيزي تغيير نيافته اين ماييم كه عوض مي شويم. :)
:)براي شنا كردن در جهت مخالف رودخانه سختكوشي لازم است وگرنه هر ماهي مرده اي مي تواند در جهت آب شنا كند. :)
:)آن قدر شكست خوردن را تجربه كنيد تا شكست دادن را بياموزيد. :)
:)رمز سلامتي قرار دادن كمي هيجان به جاي آسايش است. :)
:)كتاب معلمي است كه بدون عصا و تازيانه ما را تربيت مي كند. :)
:)فردي كه به خود اطمينان دارد محتاج تعريف ديگران نيست. :)
:)آنچه هستيد بهتر شما را معرفي مي كند تا آنچه مي گوييد. :)
:)از فعاليتهاي بزرگ نهراسيد زيرا هر فعاليت بزرگي را مي توان به فعاليتهاي كوچكتر تقسيم كرد. :)
:)همواره به خاطر داشته باشيد آخرين كليد باقي مانده شايد بازگشاينده در قفل باشد :)

دوستان عزيز چيكار كنيم انگيزمون زياد بشه؟

خواهشا" مختصر بگيد هضمش راحت باشه :)

به نقل از !!!Mr. Nik :
دوستان عزيز چيكار كنيم انگيزمون زياد بشه؟

خواهشا" مختصر بگيد هضمش راحت باشه :)
واسه خودت یه هدف مشخص کن!

ی سوال؟
چه جوری میشه با نتایج بدِ آزمونامون انگیزه مونو از دست ندیم؟

• لایک
امتیازات: dr.gh

به نقل از ~DREAM~ :
ی سوال؟
چه جوری میشه با نتایج بدِ آزمونامون انگیزه مونو از دست ندیم؟
هر شکست پایه پیروزیه :)
سعی کن بعد از هر آزمونی یه استارت بزنی که آزمون بعدش رو خوب بدی
من قبول دارم بعضی مواقع واقعا آدم خیلی ناراحته ولی بهتره دنبال نتیجه بهتر بعدی باشی نه نتیجه بد این آزمون

شدیدا دلم برا کنکور تنگ شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(( :(( :(( :(( :((
انگیزه میخوام!!!!!!!!!!من چرا اینجوری شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا درس نمیتونم بخونم.خجالت میکشم دفتر برنامه ریزی بنویسم :(( :((

Back
بالا