• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رمان های عاشقانه ایرانی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ImPiSh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

علاقه ای به خواندن رمانهای عاشقانه ی ایرانی دارید؟؟

• بله

رای‌ها: 73 30.0%
  • خیر

رای‌ها: 89 36.6%
  • بستـگی به نویسنده دارد

رای‌ها: 81 33.3%

• رای‌دهندگان
    243
پاسخ : رمان های عاشقانه ایرانی!!

من رمان ایرونی زیاد نمی خونم شاید 7یا8تا بیشتر نشه.ولی از بین اونا رمان اسیرسرنوشت خیلی باحال ~X(مال سال66ه :-??ولی اگه کلی بخوای رمان غیر ایرونی بهتر و جالب تره :x =(( =(( =(( :x

نویسنده + داستانش چیه ؟

اسم دختره ارغوانه هرچى بلا هس سرش مياد؟! اسمش آشناس! چيه اسم شخصيتش؟!

خب... :دی

قطعا اون قد فهم و شعور نویسنده میرسه که کلمات خیلی خیلی بدیهی رو معنیشونُ ننویسه... :دی

اقا برگردیم به بحث قبلبی... نظرتون چیه؟ ;D

به کدوم بحث؟
ما همه با هم موافقيم ، يه چيزيو ميگيم . بعد يه کاربر مياد که مخالفه ، حرفاي قبليمونو براش تکرار ميکنيم اما جواب نميده . بعد ميگذره ، يه مخالف ديگه مياد ما دوباره حرفاي قبليمونو ... چه وعضشه خب؟ ;D
از سمپاديا ميخواهيم چند تا مخالف اهل بحث داشته باشد :-"

+زهرا : لایک میکنم... :دی

به نقل از نرگس² :
همون حرفِ نفر پایینیت .. هیجان ارزشِ یه اثرُ اگه می برد بالا ، دموناتا الان تو آسمونا بود :|

آقا میدونین مشکل چیه ؟ این که اکثریت ، تنها رمانای ایرانی که خوندن عاشقانه ی مزخرف مودب پور و رحیمی و قلان و بهمانه ... 8-|
سخت نیس که ، یه کتابُ عادیِ عاشقانه ی کوتاه معرفی کنم بخونین ... بار دیگر شهری که دوست میداشتیم نادر ابراهیمی .
زود تموم میشه ، اونوخ میتونید بشینید با کژال مقایسه ش کنین !!!! ;D 8-| 8-|
ارزش رمان وهيجانش به همين طولاني بودنه ودنبال كردنشه! :|اگه نه كتاب كوتاه زياده!!جذابيت رمان بلند به همينه ك وقتي ميخوني ميخ كوب بشي سرجات تاتموم نشده!بدميگم؟!!!؟؟ ^-^

ميخکوب شدنو درست ميگين به نسبت ...
اما اگه کل هدف نويسنده ميخکوب کردن مخاطب ، اونم از طريق اين نوع هيجانايي که توي دموناتا هس باشه ; ميتونيم بگيم آر ال استاين بهترين نويسنده س چون ته همه ي فصلاي همه ي کتاباش غافلگير و ميخکوبمون ميکنه :|

کتابي خوبه که داستان قويش ميخکوبمون کنه ، نه بزن و بکش و ايناش !

به نقل از نرگس² :
ميخکوب شدنو درست ميگين به نسبت ...
اما اگه کل هدف نويسنده ميخکوب کردن مخاطب ، اونم از طريق اين نوع هيجانايي که توي دموناتا هس باشه ; ميتونيم بگيم آر ال استاين بهترين نويسنده س چون ته همه ي فصلاي همه ي کتاباش غافلگير و ميخکوبمون ميکنه :|

کتابي خوبه که داستان قويش ميخکوبمون کنه ، نه بزن و بکش و ايناش !
ن دوست عزيز منظور من هيجانات بزن وبكش واينانبود! ;;)منظورم همون اتفاقاتي ك به دنبال شخصيتاشه وسرنوشتشونه!!ك بعضي رمانا اين ويژگي رودارن وكلن خوبن ديگ!! :>(البته ازنظرمن!!هركسي هم سليقه ونظري داره ديگ)

موافقم نرگس...

بحث رو ببرین تو تاپیک ار ال استاین...

+ نرگس : نه نه آقا :-" بريم تاپيک دارن شان ;;)
(زهرا لينک اضافه کن)

دارن شان

همشوووووووون چرتن....
با هيچكدومشون حال نميكنم :| (:|

Back
بالا