• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رمان های عاشقانه ایرانی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ImPiSh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

علاقه ای به خواندن رمانهای عاشقانه ی ایرانی دارید؟؟

• بله

رای‌ها: 73 30.0%
  • خیر

رای‌ها: 89 36.6%
  • بستـگی به نویسنده دارد

رای‌ها: 81 33.3%

• رای‌دهندگان
    243
پاسخ : رمان های عاشقانه ایرانی!!

ببخشید که اینو میگم ولی به نظر من همشون از دم مزخرف هستن.
م.مودب ÷ور که به اصطلاح خوبه هس چرت و ÷رت مینویسه چه برسه به بقیشون(این فقط نظرمنه.)

به نقل از hanieh4 :
ببخشید که اینو میگم ولی به نظر من همشون از دم مزخرف هستن.
م.مودب ÷ور که به اصطلاح خوبه هس چرت و ÷رت مینویسه چه برسه به بقیشون(این فقط نظرمنه.)
ببخشید که اینُ میگم ولی کی گفته که مودب پور به اصطلاح خوبه ؟؟!!!! ;D :-\

به نقل از کورت³ :
ببخشید که اینُ میگم ولی کی گفته که مودب پور به اصطلاح خوبه ؟؟!!!! ;D :-\
من که خیلی تو اینجور کتابا سر رشته ندارم(و البته از این بابت خیلی خوش حالم)اما تا جایی که از بر و بچ اهلش شنیدم م مودب پور جز پر طرف دار هاست.(قابل توجه دوستان باز هم می گم این نظر منه) :-"

آخر توی این کتاب ایرانی چیزی پیدا نمیشه اگه عاشقانه باشه که دیگر هیچ..... :|
من نمی دونم چرا بهضی ها تا میگن عشق وعاشقانه یاد عشق های خیابونی ميوفتن....
خدایا به نویسنده ی ایرانی یه استعداد در این مورد بده تا کتاباشون بهتر بشه. [-o<
البته منم یه رمان خوندم که از این نوع عشق توش مضاعف به کار رفته ... 8-|

به نام خدا

به نقل از hanieh4 :
من که خیلی تو اینجور کتابا سر رشته ندارم(و البته از این بابت خیلی خوش حالم)اما تا جایی که از بر و بچ اهلش شنیدم م مودب پور جز پر طرف دار هاست.(قابل توجه دوستان باز هم می گم این نظر منه) :-"
پرطرفدار بودن دلیل خوب بودن نیست. شرط لازمه نه کافی. ;D

• لایک
امتیازات: N.M

به نقل از The Lich King :
به نام خدا
پرطرفدار بودن دلیل خوب بودن نیست. شرط لازمه نه کافی. ;D
وقتی یه نویسنده پر طرفداره معنیش اینه که بیشتر کسایی که ایرانی میخونن(اونایی که من دیدم)اونو می پسندن واز نظر اونا این نویسنده شرایط کافی داره. ^-^

به نقل از hanieh4 :
وقتی یه نویسنده پر طرفداره معنیش اینه که بیشتر کسایی که ایرانی میخونن(اونایی که من دیدم)اونو می پسندن واز نظر اونا این نویسنده شرایط کافی داره. ^-^
وقتی یه نویسنده پرطرفداره یا واقعاً خوب مینویسه ، یا واقعاً در حدِ عامه ی مردم مینویسه . تو حالتِ اول ممکنه یه عده ی کمتری استقبال کنن ازش ، اما اون یه عدّه درکِ ادبی بالاتری داشته باشن . توی حالتِ دوم ، همونطور که گفتم عامه ی مردم طرفدارشن که درکِ ادبی و اینا ، هوچ ...
پس روی نظرِ اونا نمیشه حساب کرد برای گفتن اینکه کی نویسنده ی بهتریه .

به نقل از کورت³ :
خب ولی رمان عاشقانه ی فاخر(!!) ــَم کم نداریم . چرا اونا کمتر خونده میشن توسطِ این قشری که گفتی و رمانای مودب پور و ... پرفروش ترن ؟!
بنظرم رمانای فاخر(!!! ;D) به مردم معرفی نشدن . الان تو کتابفروشی بری بگی کتابِ عاشقانه اکثراً دو قفسه کتاب بهت نشون میدنن که همه ـش برای مودب پور و امثالشه ، و میگن اینا عاشقانه های ایرانی ـیه که داریم . :|

عاشقانه فاخر ایرانی؟ خیلی کمه ها... :-"

خب فک کنم به خاطر اینه که هر چی فاخر تر باشه خوندنش سخت تره...! ;D

نمیدونم چرا اسم این رمانای اینجوری که میاد یاد نشریات زرد میفتم ناخودآگاه...!:دی

آخه یه چی دیگه هم که هس مخاطبای اینجور نوشته ها کتابخونای حرفه ای نیسن و همینارو به فاخر ترجیح میدن:دی ینی یه جورایی دنبال کیفیت نیسن اصن..!

به نقل از MissMarvelous :
عاشقانه فاخر ایرانی؟ خیلی کمه ها... :-"

خب فک کنم به خاطر اینه که هر چی فاخر تر باشه خوندنش سخت تره...! ;D

نمیدونم چرا اسم این رمانای اینجوری که میاد یاد نشریات زرد میفتم ناخودآگاه...!:دی

آخه یه چی دیگه هم که هس مخاطبای اینجور نوشته ها کتابخونای حرفه ای نیسن و همینارو به فاخر ترجیح میدن:دی ینی یه جورایی دنبال کیفیت نیسن اصن..!
یکی از رسالت های ِ کتاب خوندن اینه که فرهنگ آدم رو ببره بالا ، بعدم اینجوری نیست که بگه من فاخرم من فاخرم بیا فرهنگتو ببرم بالا که !
کتاب های ِ فاخر و رمان های ِ خوب عاشقانه ایرانی هم به نظر من قالب ساده و سبک قابل فهمی دارن ، اما کیفیتشون هم بالاست ...

• لایک
امتیازات: N.M

به نقل از کورت³ :
وقتی یه نویسنده پرطرفداره یا واقعاً خوب مینویسه ، یا واقعاً در حدِ عامه ی مردم مینویسه . تو حالتِ اول ممکنه یه عده ی کمتری استقبال کنن ازش ، اما اون یه عدّه درکِ ادبی بالاتری داشته باشن . توی حالتِ دوم ، همونطور که گفتم عامه ی مردم طرفدارشن که درکِ ادبی و اینا ، هوچ ...
پس روی نظرِ اونا نمیشه حساب کرد برای گفتن اینکه کی نویسنده ی بهتریه .
من تا به حال نظر عامه ی مردم رو شنیده بودم ولی حالا اطلاعاتم بیشتر شد اسم فاخر رو هم نشنیده بودم ولی میرم بررسیش میکنم.
در ضمن میشه راجع به خصوصیات یه نویسنده ی خوب و شناخته شده بیشتر توضیح بدی؟ 8-|

Back
بالا