بحث و بررسی درمورد تفریح در فروم

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID
با توجه به نظراتی که عده ای عنوان می کنن مبنی بر کمبود تفریح و فان در فروم، در این تاپیک راه های گسترش بحث های جذاب و همچنین فان رو در فروم بررسی می کنیم (ینی قراره بررسی کنیم :D)

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392
پاسخ : بحث و بررسی درمورد تفریح در فروم

فرشید من اونجا پست دادم خب:D
اقا من میگم نیازه نیازه نیازه ثابتم میکنم که نیازه این نوع انجمن چون تفریح و سرگرمی از نیاز های بشره این سایت هم نیاز داره واقعا نسبت به تابست ن گذشته سمپادیا افسردگی گرفته چون کاربراش توش سرگرمی ندارن شما جز حرف بزن تاپیکه فعال نشون من بده وقتی سرپرنی گذاشتیم طرف میاد سایت نیشش باز میشه دفعه بعدم میاد بعد میبینی طرف پایه بحث اعتقادیه سیاسیه فروم فعال میشه ولی وقتی تزریق کنیم تو بحثا هم دردش میاد:D هم وقتی طرف میاد تو سایت نمیره تک تک .ستارو بخونه با فضای افسرده سایت روبه رو میشه دفعه بعد اسمشم دید بک میکنه

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

خب ادامه ی بحثو میدهیم...

تا یه حدی من حقو به آقا محمدرضا میدم...

توی دوران مدرسه ها حق با شماست فروم بیشتر باید جو درسی داشته باشه تا تفریحی ولی جدا خود بچه ها هم زیاد دوست ندارن،

توی تابستون فقط یه بحث خشک رو داشته باشن!!!

əlireza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
..
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
---

اگه میخواین سایتتون نابود بشه یه چت باکس بذارین و یه تفریحی :Dیکی از اینا هم برا نابودی سایتتون کافیه :D

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

من ک میگم یک انجمن به اسم سرگرمی درست و کنیم فقط برای عید و تابستون و برای ایام مدرسه قفلش کنیم!

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از SiXaXiS :
من ک میگم یک انجمن به اسم سرگرمی درست و کنیم فقط برای عید و تابستون و برای ایام مدرسه قفلش کنیم!
منم موافقم ولی خب این پیشنهاد ماه پیش داده شد و رد شد... :(

یه مدت(تقریبا یه هفته!)سایت خیلی خوب شده بود جدا خوش میگذشت ولی از بعد میتینگ باز جو خراب شد...

• لایک
امتیازات: TMNT
  • شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

خوب من که قبلش گفتم بیایم اینجا که منحرف نشیم :D
ببین، اگه یک انجمن متمرکز برای فان باشه، قراره توش چی بزاریم؟ جوک و داستان کوتاه و اینا که با 1 سرچ توی گوگل پیدا میشن، اگه هم بالاییت و بغلیت و پایینیت و پشت سریت و جلوییت و... اینا قراره باشه که مسلما به مشکلاتی بر میخوریم: از یه طرف این بحث ها ترافیک زیادی میخوره (از لحاظ فعالیت)، از طرف دیگه کنترلش خیلی سخته، مشکلات هم پیش یاره کنترلش! چون تاپیک ها از لحاظ محتوایی خیلی نزدیک به همن اگه یکی قفل/حذف شه داد ایجاد کننده میره بالا! اگه هم کنترل نشه که... :-"
من میگم این تفریحات قراره چی باشه؟

× من خودمم یه مدت فکر می کردم انجمن فان نیازه (اردیبهشت/خرداد اینا) و پیشنهادشو برای تابستون دادم، اما این کار عواقب ناخوشایندی هم داره که بهتره از مزایاش بگذریم بخاطر معایبش

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

توقعتون از سایت چیه خب ؟ کسی که میگه فانش کمه چی میخواد از سایت ؟ چجور تفریحی مد نظرشه ؟

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از GCD :
ببین، اگه یک انجمن متمرکز برای فان باشه، قراره توش چی بزاریم؟ جوک و داستان کوتاه و اینا که با 1 سرچ توی گوگل پیدا میشن، اگه هم بالاییت و بغلیت و پایینیت و پشت سریت و جلوییت و... اینا قراره باشه که مسلما به مشکلاتی بر میخوریم: از یه طرف این بحث ها ترافیک زیادی میخوره (از لحاظ فعالیت)، از طرف دیگه کنترلش خیلی سخته، مشکلات هم پیش یاره کنترلش! چون تاپیک ها از لحاظ محتوایی خیلی نزدیک به همن اگه یکی قفل/حذف شه داد ایجاد کننده میره بالا! اگه هم کنترل نشه که... :-"
حتی با یک سری بازی های آنلاین هم به نظر من میشه این کمبود فان رو جبران کرد

əlireza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
..
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
---

من از سیتی مهاجرت کردم اینجا :D

از وقتی تفریحی برداشته شده کاربرا میرن یه جای دیگه رو اسپم بارون میکنن
تفریحی فاتحه سایتتون رو میخونه

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

ملیکا خانوم اون جو کاملا معلوم بود مجازیه

واما مدارس من هم میگم دوران مدارس انجمن های علمی فعاله ملتکم میان سایت و.. اما الان کی رغبت داره بره فیزیک و ریاضی؟؟
خب بذارین یکم کسایی که میخوان تابستون استراحت و تفریح کنن سمپادیا رو انتخاب کنن زور مه نی بیان سمپادیا وقتی جو افسرده و اروم و... سایتو میبینن میرن جای دیگه ملت خو
سرگرمی و تفریح سایت رو از خشکی در میاره تابستون به فکر بحث علمی و.. نباید بود فعلا هیچ کاربری با این وضع اضافه نخواهیم کرد از دست هم خواهیم داد

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

@ SiXaSiX: بازی های آنلاین؟ یهو بگین سایتو جمع کنیم دیتابیشو هم بزنیم رو سیدی بدیم سمساری نصف قیمت بخره!
تازه این که میگن انجمن تفریحی هم منظورشون تاپیک های با جنبه تفریحه، نه بازی های فلش یا html5 ـِ داغون

محمدرضا: هدف تو چه نوع تاپیک هاییه؟ میتونی مثال بزنی در عنوان و محتوا؟

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از GCD :
این یه مورد رو قبول دارم(سخت شدن کنترل و اسپم و قفل و اینا!) ولی خب بنظر من مثلا شب نسینی خیلی ایده ی خوبیه اگه بشه بازم بزارین!(تا چن وقت بعد شب نشینی جو خوب بود!)
ولی خب اگه فقط برای همین یه ماهو نیم تا مدرسه ها انجمن تفریحی باشه بهتره....

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از GCD :
@ SiXaSiX: بازی های آنلاین؟ یهو بگین سایتو جمع کنیم دیتابیشو هم بزنیم رو سیدی بدیم سمساری نصف قیمت بخره!
تازه این که میگن انجمن تفریحی هم منظورشون تاپیک های با جنبه تفریحه، نه بازی های فلش یا html5 ـِ داغون

محمدرضا: هدف تو چه نوع تاپیک هاییه؟
خوب پس چی؟؟؟
پ ن پ بازی های آفلاین!
این طوری که فقط پست بدیم و حق خنده و بازی نداشته باشیم که من ترجیح میدم دیگه نیام سایت!

• لایک
امتیازات: meli

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

ما که سال پیش نبودیم ولی از هر کی میپرسیم میگه سال پیش سایت خیلی فان داشته!!!!!

خب اون موقع چی کار میکردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• لایک
امتیازات: TMNT
نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

مهران@توقع از سایت داشتن جویی همگام با روحیات در بعد زمانه الان تابستونه توقع تفریح و خندس

فرشید@ من نباید تاپیک بزنم منم میزنم البته:D تاپیک های نفر بالایی اصلا بد نیست اما کم تاپیک جک تاپیک کلکل سر یه موضوع تاپیک بحث طنز در مورد یه موضوع خاص
تاپیک بحث در مورد یه شخص خاص و.....

AGHA YASIN

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلي 1
شهر
TEHRAN
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
شیمی

من به عنوان یک کاربر عادی وقتی میام تو سایت سمپادا راستش بحث ها خیلی تکراری یا بی هدف شدن .

اوایل اومدنم به سایت (شروع فعالیتم) خیلی پست میدادم ولی الان دیگه جایی که مورد علاقهی من باشه و فعال هم باشه نیست که توش پست بدم (حد اقل قسمت زیستش دیگه خیلی کسل کننده شده)

به نظرم اگه بتونین یکسری بحث های روز و فعال بزارین تا همه (حتی اونایی که یکمدت از محیط سایت دور بودن مثل من) بتونن به راحتی توش فعالیت کنن خیلی سایت بهتر میشه

(آخه وقتی میخوای تو بعضی جاها پست بدی اگه مثل من در جریان حرف های قبلی نباشی برات خیلی سخت میشه تا در جریان قرار بگیری)(برای همین میگم باید بحث های روزانه ایجاد بشن )

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

بچه ها دنبال فان صرف، نباشین. الان چیزی که توی جامعه ما پره و نه فقط جامعه ما، همه جای دنیا، سرگرمی و فان هست. ولی توقع از قشر فرهیخته اینه که سرگرمیش هم با آدمای عادی کمی فرق بکنه. برای همین هم میگم که توی فکر سرگرمی های مفید باشید. اگر پیشنهادی برای هر نوع سرگرمی مفید داده بشه حتما بررسی میشه.

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از Saeed.A :
بچه ها دنبال فان صرف، نباشین. الان چیزی که توی جامعه ما پره و نه فقط جامعه ما، همه جای دنیا، سرگرمی و فان هست. ولی توقع از قشر فرهیخته اینه که سرگرمیش هم با آدمای عادی کمی فرق بکنه. برای همین هم میگم که توی فکر سرگرمی های مفید باشید. اگر پیشنهادی برای هر نوع سرگرمی مفید داده بشه حتما بررسی میشه.
میشه بپرسم منظورتون از سرگرمیه مفید چیه؟؟؟
یه مثال خودتون میزنین؟؟؟؟؟

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

شما ببنید سایت سکوت بود پست داده میشد با تاخیر زیاد الان این تاپیکو زدی کاربرا پست میدم تازه الان وسط ظهر ملت نیسن بحث مهمیم نی وا۳ خیلیا پس سایت نیاز داره

بالا